Отговори
# 30
  • Казанлък
Честита малка госпожица на мама martinapencheva! Да е жива и здрава и скоро да я гушкате!

# 31

Момичета, да ви питам... аз по принцип не се шашкам много, но от време на време имам много силни болки в зоната на апандисита и огледално, от лявата страна. Док ми беше казал, че е нормално и, че са от притискане, но то бива притискане... Болките са доста по-силни от тези при раждането, а се повтарят доста често от 2 месеца насам  ooooh! Има ли и някоя друга мама с моите оплаквания, или да търся повредата в моя телевизор?

И при мен има такива болки. Аз имам и операция от апандисит и в някои моменти мислех, че е заради това, но ме боли и от другата страна. На миналия преглед казах на доктора, но каза, че не е нищо притеснително. Мен много ме боли и като се събудя през нощта да ходя до тоалетната. едвам ставам от леглото, много боли. Не се шашкай, явно е нещо нормално...

# 32
martinapencheva, честита дъщеричка. Да ти е здрава и послушна. Имаш нашите стиснати палчета да си я заведеш по-скоро вкъщи.

# 33
Честита бебка, martinapencheva! Да ви е жива и здрава! Дано скоро я изпишат и си я гушкате у дома!

# 34
Честито на мама Мартина! Да ни е жива и здрава новата госпожица - стискаме палци скоро да сте си в къщи.

При нас нищо - освен хубавия прохладен ден. Някой ми каза, че като дойде време да раждам ще отслабна с 1-2 килограма. Голяма глупост явно, но взех да се меря всеки ден. Резултатът е ужасно травмиращ за психиката ми! Та ще спра!
Някой знае ли нещо повече за раждането когато бебо е обърнат с гръб към гръбчето на майката. Не знам дали сме се завъртяли сега но миналия понеделник бяхме така...

# 35
Martita, благодаря за бързата реакция! Поуспокоих се, че явно не е нещо крайно необичайно  Peace Наистина е много неприятно - особено нощем...

# 36
купих си таблетки от мадъркеър за студена стерилизация,направих всичко ок по описание обаче миришат на хлорна вар???? как ще ги лапне бебето..може ли такова нещо? някаква идея какво се прави в такъв случай

# 37
Моли,

Ами и аз съм оборудвана със същите. Още не съм разтваряла, но четох на упътването, че имало белина в тях, те всъщност май са ниско концентриран разтвор на белина.

Пише, че не е нужно изплакване, по принцип не се съмнявам, че е вярно, щом са го написали, но и на мен не ми допада идеята да си давам на детето белина, макар и в пренебрежимо малки количества, поради което съм решила да изплаквам бутилките и бибироните с преварена вода.

# 38
И аз да се запиша,че после нямате намиране  Peace

Момичета, да ви питам... аз по принцип не се шашкам много, но от време на време имам много силни болки в зоната на апандисита и огледално, от лявата страна. Док ми беше казал, че е нормално и, че са от притискане, но то бива притискане... Болките са доста по-силни от тези при раждането, а се повтарят доста често от 2 месеца насам  ooooh! Има ли и някоя друга мама с моите оплаквания, или да търся повредата в моя телевизор?

И при мен има такива болки. Аз имам и операция от апандисит и в някои моменти мислех, че е заради това, но ме боли и от другата страна. На миналия преглед казах на доктора, но каза, че не е нищо притеснително. Мен много ме боли и като се събудя през нощта да ходя до тоалетната. едвам ставам от леглото, много боли. Не се шашкай, явно е нещо нормално...

И аз го имам и то доста често и също си мислех за апендисит,но доки каза,че са глупости, по-скоро е някакво разтягане и не ме отрази кой знае колко, а болката си е сериозна и доста силна ,но е на моменти.

adelina_bg, току що направих шоколадовия сладкиш с канелата   chef , малееее каква битка настана  newsm64 ,но ми отстъпиха де  Mr. Green ,само да видим после кой ще се смее последен ,като аз ще съм със 100 кила отгоре  Rolling Eyes . Но нищо , нека, нали сега ми е добре  Crazy. Сладкиша е страхотен .

# 39
  • София
Запис и от мен.
Честито бебче Вая!  bouquet Да е живо и здраво и да си го заведете скоро в къщи!
Аз имах повече проблеми с ходенето в осми месец. Откакто не работя и си почивам повече болката в таза и краката понамаля, преди направо виех, сега се търпи. Днес с милото например си направихме много хубава разходка в Борисовата градина около два часа.
Алек, явно се е заинатило бебето да е августинче Simple Smile И моето така. Даже вече сънувах, че раждам Simple Smile

# 40
Честита Вая на martinapencheva! Имаш стиснатите ни палци, всичко ще е ОК!  Hug

# 41
Чета, чета, всички ходите на разходки, само мен ли ме мързи толкова. Моите разходки се свеждат до отиване до Кауфланд примерно с колата и колкото се разхождам вътре. Embarassed Embarassed Embarassed Да не говорим ,че в тази жега ми иде да гушна климатик, а не да се разхождам.Вкъщи се разхождам по бельо и пот се стича от мен постоянно -по три пъти поне влизам в банята да се охлаждам.В днешния уж хладен ден на мен пак ми е зверски горещо.Иначе, за мой срам нямам някакви противопоказания за разходки-всичко си ми е ок, ама пусти мързел ,съчетан с жега...

# 42
Чета, чета, всички ходите на разходки, само мен ли ме мързи толкова. Моите разходки се свеждат до отиване до Кауфланд примерно с колата и колкото се разхождам вътре. Embarassed Embarassed Embarassed Да не говорим ,че в тази жега ми иде да гушна климатик, а не да се разхождам.Вкъщи се разхождам по бельо и пот се стича от мен постоянно -по три пъти поне влизам в банята да се охлаждам.В днешния уж хладен ден на мен пак ми е зверски горещо.Иначе, за мой срам нямам някакви противопоказания за разходки-всичко си ми е ок, ама пусти мързел ,съчетан с жега...
И аз съм така напоследък. Уж оставям за вечер като е по-прохладно, ама вечер ме домързява и така. На мен докторката ми каза, че няма значение дали ще ходя или не за по-лесно раждане, а по-скоро си е анатомична даденост, и така само мога да предизвикам контракции. И аз оттогава се отпуснах така, иначе си ходех всеки ден по 1 час поне.

# 43
  • София
color=magenta]Честито на мама martinapencheva за малката Вая, да е жива и здрава и съвсем скоро да се глезите в къщи.[[/color]
Аз минавам само да проверя дали са се родило някое бебе Simple Smile Моя сладур плаче и отибам да го гушкам Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 00:44 от Slavy73

# 44
Честито бебче Вая! Да се здрава и бързо да наваксва с грамчетата, за да се гушкате у дома!  newsm51 Стискам палци.

Либи, как е София? Какво казват докторите, скоро ли ще ви я дадат?

Ох и на мен ми е много горещо, днес цял ден се излежавам и поспивам въпреки, че навън е по-добре.
Моят корем се смъкна още в 32 седмица, но това било защото бебко се е обърнал в главата надолу и е заел изходна позиция. Тогава направо си изкарах акъла. Миналия път така като ми се смъкна корема и родих след няколко дни, а бебето се беше обърнало още в началото на седми месец и така си остана.
На последната консултация доктора каза, че главата на бебо му била все още високо, но при второ бебе било нормално и ще се спусне чак когато тръгне да излиза. Мен ме е обзела някаква мания и като мина пред огледалото все се оглеждам да видя дали не ми се е отпуснал корема по-надолу. Луда работа...
Аз за сега не бързам за срещата с малкия човек. Нека си стои, колкото му е нужно и да расте. Изпълнихме изискването на доктора да изтраем до вчера 2 в 1. Сега да видим дали бебко ще ме послуша и ще изтраем до август.
И мен ме е обзел мързела за разходки. Сама няма да се наканя. Добре, че е баткото та той да ме изкара навън за разходка или да го заведа и взема от детската. Добре, че тя не е съвсем наблизо, че да се събере малко ходене.

Някой може ли да ми даде парола за албума? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт