ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Летни страсти и морски приключения… /11-та тема/

• 32 006
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Rehab радвам се яе отново си тук   bouquet

А аз не пиша, че нямам ПС ( лаптопчето е на ремонт, стискайте палци да го оправят)

# 91
А ,къде са снимките?
Зури,къде записа детенце????

# 92
  • София
Благодаря , момичета , отново!
И да , Белла е права - хубавото от всичко е , че разбрах колко много хора ме обичат и станаха съпричастни с моя проблем.

Шанелче , аз първа разгледах снимките - на лични и ви се израдвах на всички.Много сте свежи и бебка на Синьо лято е .......... голям сладур.Направо голямо човече.  bouquet
Приятна почивка на вас -хубаво време , позитивни емоции и после......... весели снимчици чакаме!
Да почерпя за добрата развръзка от днес
Наздраве!

# 93
Наздраве и от мен,мацки!
Честито на всички с поводи,хубаво време на почиващите и да изхвърлим негативните емоции зад гърба си.
Не успях да проследя имаме ли нови попълнения,ако има - добре дошли  bouquet

# 94
Снимки на мъже, готвещи в кухнята само по престилки-повод за бан? Аааабсурд!
Ееее, това си беше само предположение. Stop
Радвам се, че не е заради това.
То ние в Осмокласната тема си пускахме подобни закачки и модераторите не ни обръщаха внимание, а пък какво остава за тук??? Shocked Laughing

Наздраве, Рехаб!   bouquet
Недоразумение някакво, но защо си мълча до сега??? Thinking

# 95
  Да се пръсъединя към наздравицата cheers
Рехаб Hug!Е-е важно е, че тази случка има добър край. 
Шанел, приятна почивка и от мен! Да те слушат и децата и съпругът! Пък ние се подреждаме за снимки Simple Smile
Ели, кого заблуждаваш с тези ,,кълки"??? Хич не я слушайте, така си говори.

# 96
Еха,знаех си аз,че тук са най-готините ,позитивни дами!
Силата на общото прави чудеса!
На вилата има едно възрастно семейство ,българи,които от 50 г. живеят в Канада.Историята е много интересна,защото там се срещат и продължават напред заедно.Дамата е около 76 г.,участва във форуми и има
страхотни приятелства от цял свят.Клуб на .... през август очаква гости от Канада,запознаството е чрез форум и бях прятно изненадана,че това е начин да общуваш с хора,с които си толкова близък,колкото е трудно в действителност да подържаш контакт.В Канада имат своя общност,но времето и разстоянията .....
Това семейство са пример за мен - българи,срещнали голямата любов в Канада,но оставили сърцето си в България!От тях научих,че може да си много по-близък с някой от форума,от колкото с приятел,които е много ангажиран.Животът им там е и + и -,както всичко за всички,без значение от местоживеенето.
С една дума - нищо ново под слънцето,единственото е умението да обичаш!
Аз ви обичам и ви желая лека нощ!

# 97
Ехо, ние се борим, да знаете! Дали сме си още едно седмица, даже днес на консултация водих Леа и деня ми свърши преди да съм се погледнала в огледалото! Но скоро ще се наместят нещата и идвам да видя какви ги вършите, да знаете Wink
Момичета, много ми помогнахте да знаете!!!! Обичам ви всичките!
До утре!

# 98
  • София
Рехаб - какви са тези неща, та ти толкова ни радвш с тези младежи в нашата толкова женска тема. На мен лично си ми изключително симпатична. Грешка е станала, ясно! По важно е, че си си при нас. Без нито една от нас темата няма да е същата. И дай някое лъвче за да оплакнем окото. Joy Joy Joy Радвам се че си тук! Наздраве с шампанското!:hug:
Титина - браво на мъжлето Калин - расте, не се шегува...изпреварил е колата...

Боби - няма да се остави лъвицата на едно малко лъвче. Ние с теб (наборе) скоро ще имаме рожден ден!
Много скоро ще влезете в ритъм с беба, и ще имаш време и за нея и за огледало и за форума... Очаквам с нетърпение да ни разкажеш с неподправеното си чуство за хумор всичко свързано с това толкова дългоочаквано бебче!

Прегръщам всичките прекрасни момичета, весело лято и на почиващи и на работещи!

# 99
  • София
Rehab, радвам се, че се е оказало грешка и вече всичко е наред!  Hug  Още утре очакваме някоя хубава закуска с кафенце от специалните  Wink.

На всички заминаващи пожелавам приятно изкарване! А на останалите лек и приятен ден!   bouquet

Боби, още ли си в болницата или вече си в къщи?  Hug за малката госпожица!

# 100
  • гр.Плевен
Рехаб, радвам се, че всичко се е оправило.  Hug (то аз докато разбера, че нещо се е случило и то взело, че се оправило  Mr. Green)

На всички заминаващи - приятна почивка!

Шанел, видях снимките, много сте хубави всички! Особено най-малката дама.   bouquet

Боби, ще се справите! Важното е  малкото съкровище да е добре.  Hug

И аз се боря с болни дечурлига, ама вече пооздравяха и ми е малко по-спокойно. Радвам се, че ви намерих, момичета!  Hug

# 101

Добро утро, момичета! Кой каза кафенце?
Желая ви усмихнат летен и не прекалено горещ ден!   Hug

# 102
  • България
 Здравейте момичета,
Прибрах каймака от кафето на aveili Joy Joy Joy

красива белла, тъй като zuri се е покрила, а ти питаш за втори път, отговарям от нейно име - девойката ще учи в АК!  newsm44

bobi40 , не се притеснявай за кърмата. Аз нямах почти никаква коластра, но около седмица по-късно като ми шурна млякото бях като млекоцентрала  hahaha. Нагушкай съкровището. ..... Скоро ще дойде времето и на онези готини сандалки с платформи, тъкмо ще хванеш и разпродажбите  Wink

Потресена съм от вчерашния случай с rehab! За мен това с информацията от друг потребител не е чак такъв проблем - винаги ще има недоволни. Мен ме притесни по-скоро този БАН без предупреждение  newsm78. Нали за това са модераторите, за да разгледат постовете и тогава да наложат БАН, а какво се оказа първо БАН, а после "Съжалявам, станала е грешка"  newsm78.

# 103
Добро утро  Hug

# 104
Добро утро момичета.Рехаб съжалявам ,че си имала неприятности едва сега разбрах.Тези дни нямам много време за интернет.Боби всичко ще е наред.Хубав и усмихнат ден .

Общи условия

Активация на акаунт