® E-bay - тема 56

• 34 760
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, какво правим ако продавача откаже да ни възстанови сумата за непристигнала стока?  Не искам да ставам лоша, като пускам диспут без да уведомя продавача, но... той казва, че не връщал пари.....
Вие имате ли проблеми напоследък с такива, на мен ми се случва да закъсняват с пове4е от месец ве4е 2 пратки, от които едната от Англия?

Ти му писа и той ти отказа да ти възстанови парите или просто е писал в описанието?

Ако е първото, пускай диспут! Продавачът е отговорен за пратката.
Ако е второто, пиши му въпреки това и го питай , какво става с пратката. Ако може да ти даде трекинг номер  и т.н

# 151
Kölsches Mädel, писах му и той каза, че единственото което може да направи е да пусне разследване за изгубен пакет, втория път му споменах за рефунд, но той под4ерта, че не връща пари освен ако пощите не го обезщетят .....  бил пуснал клейм към тях.  Мина един месец точно от как казва, че ги е пратил / обувчици Кларкс за малката/, чудя се дали да изчакам още една седмица и да пусна диспут?!

# 152
Че какво значение има какво е казал или писал продавача. Правилата на ибей не се променят. Винаги като има неполучена пратка се отваря диспут. Няма начин да не ти върнат парите.

# 153
  • София жк Бъкстон
Аз лично много пъти съм разглеждала този сайт - http://www.sambeckcaravans.co.uk/transportation.html, но не мога да се реша и незнам как стои законово въпросът с тях в БГ.

# 154
Kölsches Mädel, писах му и той каза, че единственото което може да направи е да пусне разследване за изгубен пакет, втория път му споменах за рефунд, но той под4ерта, че не връща пари освен ако пощите не го обезщетят .....  бил пуснал клейм към тях.  Мина един месец точно от как казва, че ги е пратил / обувчици Кларкс за малката/, чудя се дали да изчакам още една седмица и да пусна диспут?!

Пускай диспут, хич не го чакай!
Щом е клеймнал в пощите, той ще си получи парите обратно. Самото разследване в техните пощи обаче може да трае доста дълго време,  през което ти да изпуснеш времето за диспут.

# 155
  • София
Да попитам трябваше да ги видя вече тези пари в картата, но още ги няма.
Ето как изглежда в PAY PAL
   Jul 24, 2010       Refund To   eBay International AG   Completed   Details Refund To eBay International AG 31B14117W8970242F       -£8.99   £0.00   -£8.99 GBP
Select record 4      Jul 24, 2010       Payment From   eBay International AG   Refunded   Details Payment From eBay International AG 1NG09052TC924224E       £8.99   £0.00   £8.99 GBP
Дали е нормално толкова време да се бавят? Thinking

# 156
Благодаря ви момичета, както винаги сте супер  Heart Eyes

# 157
# 158
Да попитам и аз, за пръв ще използвам услугите на Гъбко, някой знае ли кога ще има курсове?

# 159
Момичета, я вижте тук:
http://marinatrans.eu/forum/viewtopic.php?f=2&t=1&start=90 - Поста на Пепи.

Май всъщност не е било просто смяна на адрес, а некоректност и към хората в UK.

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 10:31 от Анонимен

# 160
  • София-Лагера
Момичета, я вижте тук:
http://marinatrans.eu/forum/viewtopic.php?f=2&t=1&start=90 - Поста на Нейкова.

Май всъщност не е било просто смяна на адрес, а некоректност и към хората в UK.
Оф не ти ли писна бе жена.
Оправете се на ЛС.
Какво ни занимаваш всички.
Аз пък съм доволна от Марина.И ще продължа да я ползвам.
Като не си ,не я ползвай.
Има и други фирми.
Излагаш се като ''кифладжийка''във всички теми само това пишеш.
Ние да не сме малоумни.

И

# 161
Момичета,как стой въпроса с американски продавач в английския ebay,и стоката е 36 долара, а доставката 15 долара , дали ще плащам мито newsm78

# 162
Здравейте момичета! Аз като един новобранец в ибея бих искала да ви попитам нещо! Ако спечеля примерно 2 търга от един и същ продавач, има ли начин да ми се намали от цената за плащане, имайки предвид, че пощенските ще са общи? Как става това, ако има шанс?

# 163
  • София
Да попитам и аз, за пръв ще използвам услугите на Гъбко, някой знае ли кога ще има курсове?
Споменаха 1 и после 3-4.
А курса се очаква в понеделник да е в БГ!

# 164
verma като натиснеш Пей нау има едно бутонче "Рикуест тотал фром селър". Натискаш го и чакаш комбинирана доставка Peace

А курсовете на Габко не са ли в неделя и вторник постоянно или се менят. Аз така разбрах като говорих с тях  newsm78 Те никъде не ги обявяват публично, нали?

Общи условия

Активация на акаунт