® E-bay - тема 56

• 35 379
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
От ПП ще ти преведат малки суми и ти трябва да пишеш точно колко са сумите за да станеш верифайд.

# 706
Аха...
Значи - трябва да си поискаш кода от Пейпал.
Да го въведеш, за да верифицираш картата.
След това през Май Ибей да си линкнеш акаунта с този в Пейпал.
И ще можеш да продаваш.

# 707
Raise your account limits and get Verified

* We made a €1.50 EUR or equivalent charge to your card on Aug 20, 2010.
    * Check your credit card statement or bank statement (for debit card) for the unique 4-digit code we sent with the charge.

Card to confirmVisa X-3981

----------
Направих си и интернет банкиране, не знам сега как да дам тези проклети 1.50 евро на ПП...

пише ми още:
Having trouble finding the code we sent on Aug 20 , 2010?

А те не са ми пращали код или къде е?
Разбрах,че последните 4 цифри на транзакцията трябва да напиша, когато съм превел това 1.50 евро, но аз не съм превеждал и не са ми взети и автоматично, понеже салдото по сметката ми си е 13 лева, колкото си беше

# 708
Те вече са си ги взели, т.е ти си наредил плащането.
Нищо повече не трябва да правиш, освен да чакаш.
Сега в банкирането търсиш транзакцията за 1.50 евро към Пейпал.
Срещу нея трябва да пише Paypal Expuise XXXX /четири цифри/, където ХХХХ е кодът, който трябва да въведеш.
Осчетоводяванто на транзакцията става 3-4 дни след тегленето, така че, вероятно в понеделник или вторник ще се появят в банкирането ти.
Заповядай в темата за Пейпал, да прочетеш как се случват нещата точно.
Намира се в същия подфорум "Пазаруване от чуждестранни сайтове".

# 709

Мерси, за мой късмет нямаше такава опция в менюто, но всичко се разви добре за мен. Върнах стоката и си получих парите обратно, само че аз си поех пощенските.

Спечелих два продукта от един продавач и днес сутринта като влезнах да платя единия от продуктите седеше като платен.
Сега не мога да извърша плащането, а аз не съм плащала.
Писах 2 пъти на продавача , но няма отговор.
Как бих могла да платя при това положение? Thinking

Влез на спечелени, отстрани на описанието на продукта има падащо меню. Оттам избери опцията Unmark as payment sent !Успех!

И на мен ми се е случвало. Продавача по невнимание беше маркирал като платено. Аз от своя страна го маркирах като неплатено, както Kölsches Mädel е обяснила.
Преди около 4 дни от и-бей ми върнаха едни пари,получих и-мейл за рефънд,но все още в пейпал нямам сумата.Това нормално ли е?

Върнатите пари ги получавам направо в картата, не в ПП.

# 710
Аааааааааааа АЛЕКС1, ясно
Мерси много. Значи ще чакам. Защото сумата си стои все същата.
Благодаря ти много  Hug

# 711
Пак да питам, че да не стане издънка  Mr. Green

Имам мейл от продавача на 1 джаджа, дето я спечелихме вчера на скъпия. Човекът ми пише следното:
Hi Anna,
I'll have this in the post for you on Monday and will mail to confirm sending.
thanks
Kevin

от което разбирам, че той ще ми пусне нещото си в понеделник и ще ми прати мейл за потвърждение ли  newsm78
Аз трябва ли да му отговарям нещо  Blush Предполагам е само уведомително писмо, защото платихме веднага и явно той няма как да го пусне в събота по пощата, та за това пише или??
Да не би да трябва да потвърдя адреса си  newsm78 Дала съм адреса на Габко в Англия.

И да кажа, че вероятно нещата поръчани през тях са в града, ама офисът на Еконт тук работи до обяд, пък аз преди малко видях, че имам пратка в профила и сега ще чакам понеделникааа  Cry Crazy

# 712
Не си разбрала правилно.
Пише ти, за да ти потвърди, че изпраща нещото в понеделник - да не се чудиш, дали го е изпратил или не.
Можеш да се направиш на любезна и да му благодариш, че толкова бързо изпраща.
Но можеш и нищо да не му пишеш. 

# 713
 Mr. Green Алекс  Hug мерси за пореден път   bouquet
..е, ще се направя на любезна, естествено ще драсна 2 реда.

# 714
Момичета,може ли някой дами помогне с превода на това:
Hello Ive just noticed you have opened a dispute regarding an item you purchased - ive mot receieved any messages from you prior to this, so i was unaware of any problem. Ive tried contacting you on the number on ebay but it dosent ring can you confirm a number i can call you on so that i may address this matter kind regards Paul"
Аз доколкото разбирам ми иска телефона,но аз няма да мога да се оправя с моя английски по телефона...така че може ли някой да ми формулира отговор - че предпочитам да комуникирам с продавача в диспута или нещо подобно....

# 715
Момичета търся листчета,които като се драскат с молив се показва картинка.Надявам се да съм се изразила достатъчно добре.Не мога да открия такива. Praynig

# 716
Хелп......аз пак като някое циганче ще се моля, ама....
вчера спечелих една стока и щях да плащам в понеделник.....прибирам се обаче днес от РДто на щерката и гледам идиота ми пуснал диспут за неплатена стока. (((((
Може ли някоя добра душа, имаща 11паунда да ми прехвърли в пей пал акаунта? В понеделник ги връщам обратно...

# 717
Моля Ви спешно ми дайте координати на габко,за да се обадя в понеделник
за 2кг колко грубо ще ми е доставката до бг

# 718
# 719
Джуджа, те са написали в сайта си Wink
0.90лири за 1 кг, в твоя случай 2кг = 1.80лири, смятай грубо по 2.40лирита и готов отговор Wink
Gab_Co
тел:
0898504276
0898654241

Общи условия

Активация на акаунт