® E-bay - тема 56

• 34 735
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
# 91
 Момичета, дайте читав продавач на спирали, сенки за очи и т.н.
 Благодаря   bouquet

# 92
  • някъде
Момичета,а Габко съгласяват ли се да ти събират пакетите и да не ти ги пускат на всеки пореден курс,а когато ти решиш,че вече искаш да ти ги пратят.

# 93
Момичета,а Габко съгласяват ли се да ти събират пакетите и да не ти ги пускат на всеки пореден курс,а когато ти решиш,че вече искаш да ти ги пратят.
Явно да ,защото аз получих мейл за три пакета с въпрос да ми изпратят ли или да изчакат следващия бус.

# 94
  • някъде
Това за мен е много важно условие,понеже ако трябва за едно пакетче да плащам куриер или поща...И таксата им е 0.90пи за килограм,така ли?

# 95
Това за мен е много важно условие,понеже ако трябва за едно пакетче да плащам куриер или поща...И таксата им е 0.90пи за килограм,така ли?

Виж съветвам те да се уговориш с тях по мейла. Помоли ги примерно да ти събират нещата от 2 курса и тогава да ги пращат.

# 96
  • София
Момичета,
да попитам като се добавя нова карта в пей пал трябва ли нещо специално да се прави.До тук съм я аднала само.

# 97
  • Варна
Момичета, моля ако някоя от вас плаща с карта на Пиреос банк да се обади за да я питам нещо.... Rolling Eyes

# 98
  • Пловдив
Момичета,
да попитам като се добавя нова карта в пей пал трябва ли нещо специално да се прави.До тук съм я аднала само.

Мда, трябва да я верифицираш и нея... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376011.0

# 99
  • София
Blagodarq  bouquet

# 100
  • София
Ако имаш неща от два курса , не ти се сумират килограмите!

# 101
  • Бургас
Имала съм неща и от три курса - теглят се заедно и тогава се смятат Peace

# 102
  • София
Едно питане!
Когато ти връщат директно от E-bay пари, в баланса на PAY PAL ли са или в банковата сметка? Embarassed

# 103
При мен се получи че от първия им курс имах само едно пакетче и ги помолих да изчакаме втория курс. Като дойде втория курс отново ме питаха дали да ги пращат или да изчакат? При мен не сумираха пакетите от двата курса като кг. Т. е за първото пакетче си платих за 1кг. Разбира се поне спестявам от куриер  Peace

# 104
  • София
При мен се получи че от първия им курс имах само едно пакетче и ги помолих да изчакаме втория курс. Като дойде втория курс отново ме питаха дали да ги пращат или да изчакат? При мен не сумираха пакетите от двата курса като кг. Т. е за първото пакетче си платих за 1кг. Разбира се поне спестявам от куриер  Peace
И при мен е така, все пак са различни курсове и не е логично!

Общи условия

Активация на акаунт