® E-bay - тема 56

• 35 383
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Добре, значи спечелих търга, но сега не ми е много ясно какво точно трябва да направя  Confused Трябва да преведа достатъчно пари в картата си, те в евро ли да бъдат? Simple Smile Ох, много ми е неясно всичко  Sad

# 346
Моля ви, помогнете ми, не мога да намеря отговорите на въпросите си в линковете на първа страница. Sad Как да преведа пари в сметката си в пейпал?  Rolling Eyes

# 347
Нали си регистрирала някаква карта в Пей Пал? Трябва на тази сметка да имаш достатъчно пари. Няма никакво значение , в каква валута ти е сметката. Пей Пал автоматично дърпа толкова пари,колкото е нужно в обявената  валута.

# 348
Да, в нея има останали някакви пари, но няма да покрият сумата за покупката от ебей, а и с пейпал пише, че картата е празна... Значи ако отида да внеса пари в сметката сега, сметката в пейпал ще се захрани и ще обърне парите в паунди? Отново съжелявам за идиотските въпроси!  Embarassed Confused

# 349
F_cheSladko, в статуса на ПП ти пише 0.00, това не означава, че в картата нямаш пари  Peace Парите, които са ти в картата не се виждат в статуса ти на ПП, спокойно! Ако имаш банкиране, погледни колко пари имаш, без значение дали са в БГ или лири или танганаски долари Wink ... когато осъществиш плащането, банката ще ти дръпне необходимата сума, като я "превърне" в желаната за плащане валута, т.е. все едно ще ти продаде лири в случая, за да си платиш стоката...уффф бая омотано май го обяснявам.
С две думи, в ПП статуса не се виждат пари, пари трябва да имаш в картата си достатъчно, за да мине плащането, така че, след като мислиш, че са по-малко, тичай в банката, ако имаш срок от ден-два за плащане на спечеленото, внасяйки там, до час-два трябва да можеш да платиш, поне при нас е така, защото пари "трябвало да минат през системата и да ги отчете като налични", за да могат да се ползват.

# 350
Правилно си разбрала! Зареди си банковата сметка, Пей Пал автоматично ще си дръпне от нея в паунди.
Давам ти пример: моята сметка е левова в ДСК . Плащала съм продукти в паунди, евро, долари.

# 351
Да се похваля и аз! Mr. Green Много съм щастлива.Снощи играх за тази грейка на Адидас,но за малко не я спечелих и сутринта си отварям пощата и виждам,че имам Second chance за нея. Party Сега си я платих и вече с нетърпение я чакам.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705248 … ame=STRK:MEWNX:IT  Heart Eyes

# 352
pure_selina , грейката е суууупер!  Peace

Да ви разкажа, мен и мъжо ни спряха онзи ден на Витошка да ни вземат интервю за някаква телевизия ( не разбрах ,коя е) и ако ви кажа на каква тема: пазаруването и намаленията  Joy Joy Joy Няма по-подходящо нещо , за което да ме питат  Mr. Green

# 353
Грейката наистина е страхотна  Peace
Да попитам имате ли информация курсът на Габко дали е пристигнал newsm78

# 354
  • София
Грейката наистина е страхотна  Peace
Да попитам имате ли информация курсът на Габко дали е пристигнал newsm78
не е още.

# 355
Съжелявам пак за въпроса, но където трябва да попълня адреса за доставка, има пощенски код, това на града трябва да бъде, нали? Simple Smile

# 356
F_cheSladko, че той адресът нали е попълнен още при регистрацията в и-бей  Rolling Eyes
Да пост коде е пощенският код на града.

# 357
Да, попълнен е, но видях това за пощенския код Simple Smile Много ти благодаря, anny_  Hug

# 358
  • някъде там
как се търсеше раница за през едно рамо?
някой скоро беше казал ама не мога да открия

# 359
  • София
как се търсеше раница за през едно рамо?
някой скоро беше казал ама не мога да открия

Across body bag, across body rucksac

Общи условия

Активация на акаунт