® E-bay - тема 56

• 35 379
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Продавачът с гащичките от Адамс пак е пуснал за продажба нови - има за различни възрасти, за момичета и за момчета.

Супер си, метнах 8 пакета в казана - ще каже човек че детето до сега без гащи е ходило! Mr. Green
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150481541926

# 601
  • Варна
И моята дъщеря ходи с такива гащи. Laughing Много са хубави и здрави.

# 602
моля някой ако е в "час" с проблема ми да пише,
а иначе тези гащички-пакета колко идват с доставката до Бг

# 603
хайде и аз да се запиша в темата  Simple Smile

пазарувам 3 години от ибей и съм много доволна- също така и продавах, но откакто се роди малкия маймун не мога да стигна до пощата за пратките  Laughing

гащичките са наистина много хубави, ще поръчам едни и аз за племеницата Simple Smile

# 604
И аз взимах за големия от тези слипчета и са много хубави наистина Peace

# 605
 Crazy И аз пуснах едни гащи, че моето и без това има малко  Joy пък за градината ще трябват...пише, че до 5-6 дни ще ги доставят на англ адрес, довечера и утре имаме за купуване още 2-3 неща, та питам следващата седмица Габко нали ще си работят нормално, че нещо в сайта разбрах пише, че са в почивка до 25ти  newsm78 а те в мейл ми казаха, че тази седмица петъксъбота някъде ще имат курс за Б-я, защото други неща имам при тях?

# 606
Ние пък нямаме само такива гащи  #Cussing out
Казвайте отговарят ли си на размера,че се двоумя между 2-3 и 3-4г.

# 607
Здравейте! Имам няколко въпроса отново, трябва ли веднага щом поръчам нещо да го платя или плащам една част от парите и после другата след като  получа поръчката? А другия е когато се регистрирам в началото пише улица, номер, и апартамент има ли значение как ще се запише ( примерно Apple St, №5, flat №10) ? Благодаря ви отново   bouquet

# 608
  • Варна
Плащаш цялата сума и едва тогава продавача изпраща.
Адреса си го напиши така, че жените в бг пощите да разберат адреса ти т.е. по удачно е на български с латински букви.

# 609
Как е ветрило на английски? Embarassed

# 610
 fan  Peace

И аз да питам за гащичките- отговарят ли си  Rolling Eyes

# 611
Мерси.  bouquet

# 612
  • Варна
за гащите - според мен да, отговарят си, като всичко което съм купувала на Адамс.

# 613
Размер 3-4г: Талия 22 см. По етикет за 2-3г. дават ханш 55см., а за 3-4 г. ханш 58см.

# 614
Размер 3-4г: Талия 22 см. По етикет за 2-3г. дават ханш 55см., а за 3-4 г. ханш 58см.
Според мен са леко умалени. На моя син му взех размер 3-4 и са му точни. Не мисля че ще ги носи още дълго Peace

Общи условия

Активация на акаунт