Жената зодия Овен/17

• 23 420
  • 748
  •   1
Отговори
# 615

Добре съм миличка  Hug
Е, иска ми се да съм при теб в Англия, но и това ще стане Hug

# 616
I na men mi se iska da si tuk Hug.Shteshe da e super. Peace
Iska mi se vsi4ki da ste tuk... Hug.Eh,me4ti,me4ti.... Sad
Oshte ne sum sreshtala nikakvi bulgarki,a mi se iska.

# 617
 Hug Hug Hug
Липсвате ми много Sad
Вчера ходих да си взема наказателното постановление ooooh! глобяват ме с 20 лв. Laughing все още няма бланки в Добрич и не правят бързи поръчки, само експресни и за един месец, а мен това не ме устройва Crossing Arms.
Утре чакам племенника ми да дойде, нямам търпение да го видя Grinning
Момичета Hug Heart Eyes Hug.......

# 618
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Много работа - преди отпуската от цифром и словом 5 дни да се изтощя тотално - особено психически. Но - пусти овен носи на натоварване....
Сега съм се боядисала, пуснала съм перална, че багажа не съм го започвала - а съм като с 3 деца - ще събирам всичко сама....
Но пък ще съм красавица на плажа.....
Утре съм на козметик.
Хубава вечер!!!!

# 619
Здравейте и от мен. )

При нас нищо интересно, всеки ден сме на плаж, после басейн, ядене, сън и същата процедура отново. )

Кокич, да те запозная със зълва ми...)

# 620
Mira,v koq 4ast na London e? newsm78
Az sum v izto4en London.Ako e nablizo shte e super. Peace

# 621
  • при моите деца .....
Започнете всеки нов ден с това великолепно видео и се насладете на изобилието на живота и цялата му красота.
http://vbox7.com/play:d4245617#commentTop

Беше споделено във ФБ от Дидка.
Сигурно сте го виждали, но да ви го напомня  Heart Eyes

# 622
  • при моите деца .....

# 623
# 624
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!!

Отивам да се трудя - днес ще се включа сигурно късно, но имам много работа, а и багаж за събиране.
Хубав ден! Много поводи за усмивки!!!!
Обичам ви!
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 625
Добро утро   bouquet

Боби, бърза си, чудна закуска си сложила.     Hug

Станах в 5.30 и изпратих моята кака. Тъжно ми е   Cry

# 626
добро утро и от мен!лейди блу-няма как и аз трудно понасям работата на мъжа,ама няма как мила-трябва да се оцелява  bouquetтия дни татето ще си дойде,хваща го забраната -не може да се движат тирове събота и неделя и ще се прибере чак във вторник,ще дреме някъде 54 часа....абе гадна работа. Cry Cry CryОли е на ясла-справя се  отлично,от вчера спинка там-по малко но важното е че не пречи на децата и не плаче.аз се захванах тия дни да се занимавам с промоция на памперси-та след малко изчезвам-до после и хубав ден!!!

# 627
Добро утро, мили мои  Hug
С това включване за малко много ми липсвате. Но сезона свършва скоро и ще кърша пръсти пак  Wink
Боби, забавлявай се яко на почивката, дишай, плувай, спи, флиртувай. Ти си страхотна жена и имам чувството, че си като прекрасна пеперуда скрита все още с пашкула.  Hug
Пуснах си клипчето и честно казано всяко изречение отговаряше на нещо, в което вярвам.
Бенджи, много е тъжно веднага след заминаването.  Hug Предполагам ви е било хубаво заедно  Grinning
Ася, чудесно е, че малката красавица лесно се адаптира. А на теб успех в работата.  Flowers Four Leaf Clover
Коколинке, в настройките на компютъра се оправя. Но ако не е ваш лаптопа може би наистина не е добре да се пипа. Хайде снимай пак, ама не само забележителности, а и себе си, че твоето лице е най-голямата забележителност в Лондон  Grinning Hug

# 628
Здравейте.Аз рядко пиша на последък,но ви чета редовно.Нищо ново при нас,на работа се трепем,че имаме сбор в Аксаково тази недяля.В къщи също ще се събираме в събота вечерта.
А сега вземете си по една бонбонка,днес с мъжо имаме годишнина от сватбата.

# 629
Zdraveite! Hug
Eli,ne moga da ka4vam snimki Sad!Trqbvalo ha disk i posle ...Ne sum naqsno.

Pepito

Общи условия

Активация на акаунт