Жената зодия Овен/17

• 23 420
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН КРАСАВИЦИ!!!
ОБИЧАМ ВИ!!!

# 421
  • Varna
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВИ МОМИЧЕТА, ЗА ТОЗИ ТОЛКОВА ЖЕНСКИ И КРАСИВ ПРАЗНИК!!!
Да сте ми живи и здрави, винаги толкова позитивни и усмихнати, на пук на всички трудности newsm10

# 422
Благодаря момичета!
Обичам ви!
Честито и на вас, които носите благословеното име Мария!

Ще празнуваме със сестричка и тролове по женски - мъжете са на работа.
Естествено, ще сме на къщата и ще огласяме  квартала /това ние със сестра ми/ с викове: кучето не се къпе с вода от басейна!; Не се карайте!; Излезте за секунда от водата да ви види слънцето!... и други подобни нравоучителни истории... Joy
Веселба ще има  Mr. Green

Днес задължително се хапва диня и грозде.
Черпя

# 423
Честит имен ден, Делте, Медузке и Лейди!
Бъдете живи и здрави!

# 424
честит имен ден на всички именници днес!!!при нас нищо ново-утре ще взема резултатите на Оливия и ще ги подам.като каже директоркатата кога и я пускам-дано свикне.иска ми се и до Русе да отидем...но първо Оли да походи малко на ясла и тогава.нашия тате го приеха на новата работа,и тия дни го чакам да замине на път....Делте-и аз ще пиша вече в темата ''жени,които муже пътуват''(или нещо подобно беше) Laughingлек и хубав ден!

# 425
Честит празник на всички празнуващи! Hug  bouquet  love001
Момичета благодаря ви за поздравите.  Обичам ви! Hug  love001

# 426
  • Varna
АСЕ Hug
Ти да се ставаш моряшка булка бе?

# 427
Простете за невежеството ми...

Честит празник и на Делтито и  на Лейдито  bouquet
Винаги с усмивка срещайте трудностите!

# 428
Честит празник Медузке, Делте, Лейди и на бъдещата баба, на Зайчето-байчето -мамата   bouquet  bouquet  bouquet

Много здраве, щастие и успехи.

Честит празник и на всички варненци.   Party

# 429

Честит имен ден на всички именички-Медузка, Делатичка, Лейди блу и майчето на Зайчето  Hug И на тези, които заради никовете сме пропуснали истинските имена  Grinning

Връщам се от морето, беше страхотно-топла, чиста вода, не толкова жарко слънце колкото предните дни. Нека се радваме на хубавото време и да не забравяме, че морето ни може да бъде и такова:

# 430
  • при моите деца .....
Привет, любими овенки  Hug!!!!

Уморена съм, но да не пропусна светлия празник
Честит имен ден на всички иченнички - Медузка, Делта, Лейди блу и  на Зайчето - майчето!!!
Много късмет, любов и успехи!!!

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 20:33 от * Боби *

# 431
И тук благодаря, момичета.

Бобсън, момиче, умора нямаш ти!
Живееш със 100 км/ч. Как издържаш!? Явно или егн-то или зодията ми изискват повече сън!  Grinning
Как успяваш да се наспиш за 3-4 часа? Изумяваш ме!

# 432
Добър вечер и от мен...
тук е страшна жега, не се диша....
пише, че и аз имам имен ден днес, ама днес разбрах....
Честито на всички празнуващи!

# 433
  • Varna

За всички вас мили момичета!!!

# 434
Първо да честитя празника на Миметата-Делте,Медузке,и Лейди.
Вчера изкарах кушмарем ден-ниско кръвно,цял ден на легло,не мога се подигна,главоболие+3 броя деца на главата ми,но вечерта се оправих с кафе,кола и щоколад като отидохме в майка ми на климатика.
Днес съм по добре,ходихме на пикник курбан на племенничките на Тракийската чешма,беше препълнено,а бяхме там от 10 часа да пазим маса,а тя само една останала за нас.
Ще кача снимки у Фейса.

Общи условия

Активация на акаунт