Жената зодия Овен/17

• 23 423
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Жегата е голяма и мързела ни е налегнал.
Аз чакам и шефа да се обади, че снощи звънна към 21.00 часа да ми каже, че днес по обед ще ме викне.
За какво ли  Thinking

Горкото то Hug
Шефът ти  Thinking не е У ред  Joy

# 406
Той просто си мисли, че съм длъжна по всяко време на денонощието да съм му на разположение.
Ама сега ше трябва да трая, че сама си вкарах автогола като се съгласих да ми вдигне осигуровките.
Нито болничен ще мога да изляза да си гледам на спокойствие бременността, нито нищо, щото нали ще се има, че ми върши услуга(то си е и така де), ама пък и малко прекалява.

# 407
Хелоу... Hug

Готвя- пилешка супа.

Следобед заминавам на една вила на Долище.На моя колежка от танците.Ще правим там събиране.Каква жега ще е обаче... ooooh!

# 408
  • Varna
БЕНДЖО Hug
Шефа ти сЮФсем е изкрейзил #2gunfire И то по обяда.
Дават още по големи температури за днеска и за утрЯ, а на тебе "само"това ти трябва сега #Cussing out
МАРГАЛ Hug
Аз да ти кажа на плажа не съм ходила до сега. Бях писала, че сама не мога да ходя. Като ми се върне другарчето тогава. А иначе рано сутрин тръгвам по банки, май бях писала. Така ще е до към четвъртака. И нямам време да пиша сутрин. Иначе недей тъй бе, тя темата не е само на Варненки, тука пишат и други дами. Нека да пишат и те, пък ние малко ОТПУСКА както казваш ти Wink само да четем.
Аз, иначе сутринта станах рано, наплесках си косата със маска и през това време сменях чаршафи и хавлии. Окъпах се, направих прекрасни къдри и изплясках набързо една торта. Във момента във Оптимумчето ми се пече пилешкото със сметаната и топеното сиренце. Става за двайсетина и пет минути максимум. И съм готова за обяда.
За шампоаните- на всеки човек различен шампоан си му действа, няма значение да речем, че косите им уж са еднакви. А аз си ги сменям задължително след като свършат. За да не свикне косата със дадена марка. Ползвам си шампоан със маска или балсамче. Но преди това винаги правя маска на главата си, заради това, че косите не са ми много дебели и се боядисвам. Поне моята коса иска малко повече грижи за да не прилича на проскубана кошница и щом искам да имам дълга коса още малко време. Но понеже тука водата много варовита, задължително завършвам със ябълков оцет във литър вода. Оцета две супени лъжици.
ФРАНЧЕ Hug
Браво бе, много навити вие от вашите танци. Радвай се, че си случила на хора. Аз съм специално на танците от 4 години и половина, ама така да се сдругаруваме няма такова нещо, ама и то много не стоят.  А на Пилатеса съм 6 години и от там няма такова нещо. Радвам ви се да знаеш, много ви се радвам newsm10 Навити и много сърдечни хора сте.  На правилното място си попаднала!

# 409
  • Varna
Малийййййййй, днеска напраУ сме загинали отвсякъде #Crazy

# 410
Eto me Mr. Green.Hodihme da ponapazarim.Kupihme na sina mi maratonki.
Mnogo e gotino tuk da pazarish Peace.Ako si rabotish mojesh da si pozvolish vsi4ko.
Pri nas e mnogo hladno Sunglasses.A pri vas? hahaha

Bendji,kak si?Sprqha li kontrakciite? Hug

Delte,pokaji tortata Hug
Momi4eta newsm51

# 411
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Днес бях на пълен релакс.... Grinning
Изпратих по обяд Марти с баба си и дядо си на почивка, облякох банския и на басейн - мента, цитронада, биричка, излежаване - брей КЕФ...
Тази вечер ще излизаме, а утре съм на София - сама - на питка на бебе  - присъстват само жени.... ако се оправя може и по магазини да се поразходя.....
Та това е от мен....
Сега ще си почина, че довечера незнам до колко ще откараме - снощи до към 2.
Бенджи, почивай си повече, особено в тези жеги.
Хубав ден!!!

# 412
  • Varna
КОКОЛИНЧЕ Hug
Аз не прява снимки бе. Нали знаеш, че не обичам много да щракам и да ме щракат. А там при вас си е хубаво да се пазарува, забавно си е. Ама имаш ли работа и ти плащат както трябва, нявсякъде може да си купиш каквото си харесаш.
При нас във Варна, душе е 35 градуса и температурата на морскЪтЪ УдЪ е 31. За утрЯ още по високи ги спрягат. Утре отивам на МолО да купувам куфаряци, вече. За синО.

# 413
Eh,Delte,nabliji zaminavaneto mu! :hug:Na koq data to4no trugva?

# 414
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Прибрах се в 4 и вече трудно станах в 7.30, но ще пътувам за София.
Сега пия кафе и се опитвам да се събудя, защото сама ще шофирам.

Честит празник на Варна и всички готини варненки!
Хубав ден!!!!

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 08:04 от * Боби *

# 415
Добро утро и от мен Wink
Гледам-затишие в темата. Аз имах 3 гостенки от София и ги изпратих преди малко.
Боби, приятно прекарване в София  Hug
Бенджи, сега докато родиш ли ще те мъчи този човек? Улугата е услуга, ама има граници.  Hug
Франческа, там под дебелата сянка може да е по-добре отколкото при нас  Wink

# 416
Привет!
Честит празник- Успение Богородично!
Честит имен ден на Медузка  bouquetНали беше Мария newsm78 или бъркам.
На обед ще ходя да чистя оттатък и да настанявам.

Следобед ще ви нагледам Peace

# 417
Delte,Meduzke,Lady Blu

4estit vi imen den!Daste  mnogo zdravi i vse taka krasivi!Samo hubavi neshta da vi se slu4vat!

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 10:35 от КоКолина

# 418
Яяяя, имало празнуващи тук Simple Smile
Делте, Медузка, честит празник! Здрави и винаги усмихнати !

Аз да почерпя за майка ми Simple Smile

# 419
Zai4e,4estito na maika ti!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт