Жената зодия Овен/17

• 23 423
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Ей ме и мен Grinning!
Коколинче, честито за номера! Скоро да черпиш и за свое номерче!
Ели, звънни им. Дано да те зарадват с хубави новини  fingerscrossed
Боби, много ти е сладко момиченцето Heart Eyes!
Делте, наздраве! Ще си взема биричка с удоволствие!
Аз нямам с какво да се похваля, освен че снощи видях падаща звезда Flutter. Даже успях да си пожелая нещо хубаво.

# 391
Delte,tozi nomer e neshto kato nasheto EGN.Trqbva ti za vsi4ko.

# 392
  • Varna
Тогава Коколинче, и аз да честитя и да ти пожелая, скоро, скоро и ти да си имаш newsm10 newsm10 newsm10

# 393
Мацки, много ми е кофти, че нямам време да пиша, но все имам някаква работа. Имахме гости две седмици и къщата беше пълна лудница. Сега вече съм малко по свободна Wink не съм на работа и по цял ден съм си в къщи с малкия. Той вече е по-добре малко кашля, но си пие сиропчето редовно.
Коки, честито за номерчето  thumbsup Hug включи си скайпа да се чуем някой ден.
Момичета трябва де се срещнем другата седмица, но да е надвечер, че голяма жега бе ooooh! то не се диша навън.
Много си ви обичам всичките Hug Heart Eyes  love001

# 394
  • при моите деца .....
Привет!!!
Приготвям се за излизане....
Имам нужда от почивка.  Grinning
Обичам ви  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 395
Весело изкарване, Боби!

# 396
  • Varna
МЕДУЗКЕ,
Излязох във 6.30 и се прибрах във 20 часа мокра като кокошка. И надвечер е същата работа, ужасТ. #Crazy Синковеца се прибира след полунощ и още от външната врата скача във банята. Никакъв полъх. Оня ден бях със една аверка надвечер на плажна маса. Е няма такава горещина бееее.

# 397
И аз да порева от жегата...ох, не се трае. Излязох чак привер да пазаря, върнах се мокра и бум- в банята. Докато се подсуша- и пак изпотена.За утре някакво преваляване чух, а дано, че аман.
Утре чакам 3 приятелки от София, естествено ще идем на плаж, но съм ги предупредила, че повече от 2 часа няма да я бъде иначе ги оставям сами да пекат кълки  Grinning
Гледам къде се пльосва котака  ми-там най-има полъх или ветрец.

# 398
Такава жега  ooooh!
Не знам въобразявам ли си, но вече и климатика не ми помага  ooooh!
Ако го изгася за минутка и изпадам в паника  Crossing Arms

# 399
Имам гостенчета/близначките на сестра ми/.Иначе моята е още с разтройство.Сега почивам 4 дни и ще се отдам на децата.Тази вечер ги гощавах с гръцка мусака/харесаха я много/ и крем карамел с кроасани.Казаха,че майка им не е правила такъв.Сега ги полежих,малката вече спи.За мен нямаше топла вода и успях само душ да си взема,та утре ще си измия косата.Вече незнам какъв ш-н да си вземам,от тази работа ми писна/печем на скарата кюфтета,кебапчета и пържоли/,миршем ужасно като се приберем от работа.Сега си взех на Гарние за боядисана,та ще видим как ще ми е косата.
Ягодина ,точно снощи една колежка и тя видяла.Сега май трябвало и тази вечер да има такива.

# 400
Schwarzkopf са ми отврат, не знам защо, косата ми седи като разплетена кошница, изсушават и ...абе като слама съм и от балсамите им така.
Аз много съм доволна от розовата серия на Лореал, от години я ползвам, а червената серия на Палмолив за боядисана коса е страхотна също, винаги когато ползвам шампоана и балсама ме питат дали съм боядисана. Hug

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 09:55 от Маргало

# 401
Алоу  Crossing Arms

# 402
Kaji,Margalo!Kakvo stava? Hug

# 403

Няма никой бе  newsm78
Варненки разхождат дупета на плажа явно  Joy да са ни живи и здрави, трябва да напишем на темата: В ОТПУСКА hahaha

# 404
Жегата е голяма и мързела ни е налегнал.
Аз чакам и шефа да се обади, че снощи звънна към 21.00 часа да ми каже, че днес по обед ще ме викне.
За какво ли  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт