Жената зодия Овен/17

• 23 423
  • 748
  •   2
Отговори
# 375
Зайо, боичките май наистина са вредни за бебчо. Ама ти не си показвала нищо година преди да забременееш.
Това синичкото е нещо специално. Когато бях на 6 години намерих синьо камъче. Като видно гардже си го прибрах в една кутийка и го пазех..цели 37 години.
До снощи, когато ми попадна пред погледа и веднага провокира идеята за царствено-фараонска бутилка. Рисувах до 2 часа, докато не я приключих и мирясах. Simple Smile
Благодаря ви за хубавите думи  Hug
Момичета, бъдещи майчета, стойте на хладничко и се пазете много  Hug Hug

# 376
Има магия в синьото камъче Simple Smile И аз така си събирам разни дреболийки и при опаковане на подаръци или когато творя нещо си, ги вкарвам в употреба:)
Ели, не съм рисувала, защото имах главоболие от миризмата на боите ( Марабу са ), а и муза нямах....Simple Smile
Бенджи, много искам да знам пола на бебето, защото обзавеждаме апартамент в момента и ми е важно за цветовете...иначе нямаме предпочитания. Ще се похваля задължително  Hug

# 377
Bendji,Zai4e,strashno mnogo vi se radvam Hug.Pu,pu Praynig

Eli,strahotna e Peace!A kakvo stana s rabotata? newsm78

Momi4eta,moq muj dnes polu4i tozi prosluvut nomer.Taka,4e

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 18:23 от КоКолина

# 378
Ехаааа! Страхотно се радвам, Коколинке!!!  Hug
Забравям всякакви диети-миети и взимам парченце..кое да бъде?  newsm78 Онова с лешниците отгоре Simple Smile  Heart Eyes Честито и скоро и ти да се похвалиш с прословутото номерче.  Hug
Нищо не стана с работата...вече си късам "дипломата" за психоаналитик.. Не се обадиха , а не знам защо и аз нямам желание да се обадя..Все пак ще се обадя де, защото искаха мои стъкла за там и една поръчка на бутилка с коне. Кисела съм..Боите ми свършват, а нямам парички за нови.  Sad
Днес е голяма тишина тук.

# 379
Заяц, дано скоро видят бебчето на ехограф, ще чакаме новини. ))))

Ели, чудесно е последното ти шише, просто разкош. )
Обади се за работата и хич не се срамувай, аз мразя да чакам, пък и нищо не губиш....

КоКолина, честито за номера на мъжо. )

# 380
Момичета   кокичета, къщички на нашите бебета на темата  Joy пазете ни ги, че да не ви бием по дупетата сладки  hahaha
КоКолинке, цун по муцун, браво на мъжо , да го набацаш  Joy
Ели, остави диетите душко, папкай си на воля, хубавица си ти  Hug
Айде на всички цАлувки, отивам да спА  smile3534

# 381
Какъв сън бе момичета,днес детето е по добре и не мога да го полежа.До 22 часа обикаляхме Гранд мола,прибрахме се хапнахме,взехме по един душ и сега ще си лягаме май......
Нямам много време да пиша ,другата седмица ще се опитам да съм по активна.В неделя ще сме на пикник-курбан на племеннничките,един ден сред природата,следващата седмица ще съм с три деца......Лека на всички.

# 382
  • при моите деца .....
Привет!!!
Прибрах се от Плевен, Мира, как оцелявате???? Балкана си е Балкан.... В Плевен - мор....
Скапана съм, утре ще ви чета с първото кафе. Липсвате ми.
Ели, много е хубава беутилката.
Видях торта - да се почерпя и да поздравя Коколинка за добрата новина.
Отивам да си лягам.
Обичам ви...
Цун по муцун  smile3534

# 383
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Вчера изкарах хубаво със сестра ми в Ботевград, а в Плевен - разкошно.
Бяхме в много приятно завезение - Бистро Къщата,
ето 2-3 снимки.
http://prikachi.com/images.php?images/491/2418491p.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/490/2418490S.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/492/2418492L.jpg
Ели, обади се. Стискам палци.
Зайче,  Hug

Днес ще водя децата на басейн.
Хубав ден!

# 384
Добро утро   bouquet

КоКолинка, вземам си с най-голямо удоволствие от тортата. Честито за номерчето на мъжа ти, а скоро и ти да се похвалиш с такова. Hug Hug Hug

Боби, прекрасни снимки, очарователна е Марти, а само как позира. Казах и във Фейса, но и тук да спомена, умее го детето   Heart Eyes

Пепи, как е малката? По-добре ли е днес? Да се оправяте бързо, ей.

Хайде много късмет на днешния петък 13-ти  Crazy
НА мен по принцип ми е вървяло в такива дни, даже изпита за шофьорска книжка ми беше на петък 13, когато го взех  Whistling

# 385
Пийвате ли кафе, пийвате. А някой да сложи?

Петък 13-ти е, ама не се плашете  Hug
Варненки, какво става, ще се виждаме ли?

Боби, дъщеря ти не само е красива, но и е страшно фотогенична. И както каза Бенджи-умее си го  Wink
Медузке, как е малкия, оправя ли се?
Пепи, щом сте ходили на разходка, явно е по-добре малката?

# 386
Dobro utro! Party
Varnenki,ISKAM SNIMKI! Naughty

Eli,
v4era sum propusnala da ti 4estitq mese4nika!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Iskam tolkova mnogo neshta da vi napisha,no s taz latinica e kofti 4eteneto,taka,4e samo shte vi kaja,4e ste strahotni i mnogo si vi obi4kam. Hug

# 387
# 388
Здравейте, мацки!

За срещата аз отпадам!Ще се качвам горе при майка ми, че нещо не й стигал въздуха да я поуспокоя малко.Нямат климатици, на 6 етаж, южно и няма как да е...

Коколинка, честито!!!

Боби, голяма сладуранка е Мартито Peace

Аз излизам.Много съжалявам, че така се получи... ooooh!

# 389
  • Varna
ФРАНЧИ,
аз като гледам, не сме се уговаряли за среща, така, че споко.
КОКИЧ,
извинявам се, че не ти честитя за някакъв номер, но просто незнам какво е това. Пък на изуст да ти казвам, честито номер, малко ми е смешно- барабар Петко със мъжете-
Сега се прибрах и за това сега ви пиша момичета. От сутринта съм по разни учериждения. Бухнах се във банята и сега пред компютъра да ви наобиколя
ХаДи наздравИ От толкова топлУ, нИ могЪ даже да сЪ шИгувам #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт