Жената зодия Овен/17

• 23 423
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • при моите деца .....
Я аз пък да се похваля - прибирам се от басейн - само плаж и релакс - сега ще влизам в банята и после педикюр
Ето и снимка на Марти от днешния плаж
http://prikachi.com/images.php?images/919/2414919j.jpg

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 17:53 от * Боби *

# 361
  • Varna
ФРАНЧОТИ,
Като те прочетох и аз сЪ ядосаФ #Cussing out Как така ще ви удържат пари бе? Или там има някакви закони, които ние обикновенните хора не ги знаем, явно newsm78 Като сЪ видим ще ни разправяш да сЪ ядосвамИ всичките и да ти мине и на тебе Hug
И на мене днеска не ми върви, и аз от сутринта рано, рано по банки и по разни други мИста, ама нищо не стана. Утра пак, и вдруги ден пак и така до края на другата седмица rotfImao

# 362
Fran,haresa mi tova za frizora. rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Vnimavai s kruvnoto! Hug

Bendji,sprqha li kontrakciite? Hug

Momi4eta Hug

# 363
Само минавам са се разпиша.Дребнате хвана гадния вирус,разтройство,повръщане и температура,кошмарна нощ изкарах,а и всеки ден съм на работа.Мъжо я гледа.Днес е малко по -добре.
Бенджи,до Аксаково сте идвали,а?И аз така един път заггушкам дететоубих моя тел. докато разхождах кучето на поляната.И мъжо започна да звъни от неговия и така го намерих светещ в треволяците.
Лягам си да гушкам детето,че милото докато ме чака и май заспа.
Ляка нощ ви пожелавам.

# 364
  • при моите деца .....

Хей, много ми липсвате, но не ми остава време за писане - легнах си в 3.30, а след малко излизал - ще ходя до Ботевград - та ни е офиса на НАП и НОИ - ще нося ДДС и болнични, малко ще се разходим по магазините със сестра ми, в 15 тръгвам за Плевен!!!

Хубав ден!!!!

# 365
Добро утро Simple Smile
Айде освен кафето и по една здравословна закусчица  Hug

# 366
Добро утро и от мен. )

Боби, ама направо ме смайваш, как си лягаш в 3-4ч и после ставаш в 7ч. ) не ми е ясно този номер как става. )

АЗ се събудих тази сутрин и не мога да говоря, след обед изчезвам на лекар. На всичкото отгоре ме боли и един зъб от 1седмица вече, ама мразя зъболекари много. (

# 367
# 368
Dobro utro! Hug Hug Hug

Bobi,Marti e kato model! Peace

Djei,zakuskata e strahotna! Hug

Margalo smile3534

Da vi kaja,4e dnes mai shte ostana bez komputur.Taka,4e ako iz4ezna,da znaete zashto.

# 369
Хелоу, мили мои!!!

Ние, варненки, няма ли да се виждаме, а???За утре вечер как сте???

Днес съм по-спокойна...И по-добре се чувствам- айряна много помага за кръвното Peace

# 370
Здравейте, мои скъпи  Hug
Рисувах до 2 и днес не мога да се отлепя от леглото..Жега е, не се диша. Мечтая за климатик.
В петък не мога-вечерта -следобяд имам среща, а в събота и неделя идват три аверки софиянки у дома, та ще съм с тях.
Въобще излизането от къщи ми е трудна работа..до банката трябваше да ходя-3 дни се каня.

Тъй като съм доволна от резултата, искам да ви го покажа Simple Smile

# 371
Ели Simple Smile много е хубава бутилката. Това синичкото допълнение ми грабна окото . Изцяло авторска ли е? Аз не рисувам, защото ме е страх, че боите са вредни за бебето. То мен ме заболява понякога главата от тях Thinking

# 372
Ели Simple Smile много е хубава бутилката. Това синичкото допълнение ми грабна окото . Изцяло авторска ли е? Аз не рисувам, защото ме е страх, че боите са вредни за бебето. То мен ме заболява понякога главата от тях Thinking

Опа Зайченце, как си? Я кажи обухте ли му гащички на бебчо?

Ели, бутилката е страхотна  Heart Eyes

# 373
Бенджо, нищо не знаем още. Вчера трябваше да ходя на ЖК, но лекарката я нямаше, ще  е на  работа чак на 16-и, та тогава се надявам да видим.
Клиниката, в която правих ин витрото, също е в отпуска. Обаждах се в Токуда да си запиша час там да ме прегледат, предложиха ми час за септември  #Crazy. Просто вчера ми беше баси изнервения ден.

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 15:48 от Ну Заяц

# 374
Бенджо, нищо не знаем още. Вчера трябваше да ходя на ЖК, но лекарката я нямаше, ще  е на  работа чак на 16, та тогава се надявам да видим.
Клиниката, в която правих ин витрото, също е в отпуска. Обаждах се в Токуда да си запиша час там да ме прегледат, предложиха ми час за септември  #Crazy. Просто вчера ми беше баси изнервения ден.

Ох ужас, много е лошо така да искаш да те погледнат и да няма как.   ooooh!
На 16-ти да минеш да се похвалиш , че    : аз нямам търпение да разбера Flutter, предполагам и ти   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт