Жената зодия Овен/17

• 23 423
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
 това е идейно за нас  Laughing

# 346
Леле темата ни да не се разпуска?  newsm78

# 347
# 348
здравейте...да се похваля,приеха Оливия в яслата-най-накрая.....утре сме при джипито да пуснем изследвания и започва.отначало по 2-3 часа,дано свикне,че иначе незнам...сложих малко снимки във фейса..ще има още.лека вечер  bouquet

# 349
  • при моите деца .....
Привет!!!
Режимствах и спортувах - 5 км ходене пеша и тае бо, но.... излезнах с приятели на бира и изпих 3 малки.....
Но така е лятото - този се прибира от тук, друг от там....
cheers beer2

# 350
  • при моите деца .....
Хей, къде сте???
АЗ съм първа, рано станала овенка - не овца.... Laughing

Днес идва сестра ми с децата на гости, вечерта сме на РД.
Мира, утре сме на Плевен на кръщане, но ще тръгнем късно и само ще присъстваме на тържеството и ще се връщаме. Друг път като дойдем за по-дълго в Плевен ще се обадя.
Много, много усмивки!

# 351
Добро утрооооооо  Hug
Йо хо хо и бутилка ром  Joy

# 352
Добро утрооооооо  Hug

Много от рано си почнала с рома. )))))

# 353
Добро утрооооооо  Hug

Много от рано си почнала с рома. )))))

Я не съм спирала бре  hahaha

# 354
Я по едно кафе за изтрезняване!

Мързела не, ами направо сънна апатия ме е хванала. Нищо не ми се прави, само сменям кълката, на която се подпирам..
Боби, приятно прекарване с фамилията и на рд-то  Hug
Алоооууу, рошавите мадами, напишете по едно здрасти поне де!

# 355
Хайде да се явя и аз на отчет.

Снощи беше луда вечер, върнах се от работа и шефчето ми реши, че ще идва и ме извика в 20.00 часа.
Бавих се на работа до 23.30, като се има предвид, че стана един токов удар малко преди 22.00 и нета спря.
Хукнах из града да търся интернет зала, че ми трябваше да изкарвам един документ. (товарителница), защото камиона чакаше на пътя за Добрич.
Оказа се обаче, че в целия център, включително и на Червения площад е имало токов удар и нет няма .
Между другото идара стана на улицата на която е офиса, дори видях като гръмнаха кабелите, такива искри хвърчаха, че не е истина. ooooh!
И това под колата на един човечец (подземни кабели бяха).
Та в крайна сметка отидох в една зала на кръстовището със бул. Сливница и Отец Паисий.
Разпечатахме бланката и хукнах към пътя за Добрич в началото на Аксаково (добре, че милото ме возеше, че сама нямаше да се оправя).
Шефа и камиона чакаха там, оправихме документите и се прибрахме.
Обаче милото установи, че телефона му го няма, загубил го  Shocked
Познайте как в 24.00 се тръгва на обратно по дестинациите на които бяхме (аз не ходих с него, а чаках притеснена в къщи), за да си търси телефона.
Накрая го намери точно на пътя за Добрич, където бяхме, паднал в прахоляка отстрани, леко поиздран, но там и раотещ  Crazy
Беше луда нощ.

# 356
Олеле, наистина луда нощ!  Shocked
Бенджи,ама и шефа ти леееко не прекалява и да те вика в извънработно време?

# 357
Олеле, наистина луда нощ!  Shocked
Бенджи,ама и шефа ти леееко не прекалява и да те вика в извънработно време?
Прекалява, даже си бях взела едно предизвестие за напускане, но реших, че ще го давам днес.
Сега обаче съм в чуденка, защото днес той сам ми предложи да ми вдигне осигуровките, а аз да покривам разликата.
Така ще ми отпадне 2-рия договор, където ме брулеха със 120 лв. отгоре само за услугата.
Честно в голяма чуденка съм. Ако се съглася и му кажа Ок, ще трябва да остана и да търпя тези неща, ако се махна, ще плащам на едни мизерници доста по-висока сума, защото той ми поема сега 150лв. осигуровки + онези 120 които онези ми искат отгоре си е значителна сума на месец, която би ми отпаднала  ooooh!

Шефа каза да съм говорела довечера с мъжа ми и утре да му кажа. Thinking

# 358
  • Varna
БЕНДЖО Hug
Много луда нощ, наистина. Преди малко минах натоварена като камила покрай офиса ти, ама ти знаЙш, много пъти си ме виждала така прекрасно натоварена. Нямаше те, но явно за обяд си хукнала. Незнам какво да ти кажа, но много ме е яд, че те дигат във такива късни врИмИна, вечер. А вчера тука ядохме два токови удара. Не един. Викам си, замина техниката, тия от ЕОН сЪ ебават със народа както си искат и няма кой да им зашие някой и друг шамар да сЪ освестят. Че и другите покрай тях тоже #Cussing out #2gunfire Радвам, се че твоЙтУ мУмче, си е намерило тИлИфончИтУ, щото си е голямо главоболие това.
Аз съм станала рано, но хич не съм писала, защото много, много заета бях. Тази и другата седмица такива ми се очертават сутрините до обядитИ.
Сега пия бирЪ и вЪ чИтЪ. ВиЙ искате ли smile3503

# 359
Хелоу, мацки!!!
Явно само проблеми днес.....Нали ви писах, че правим трансфер на децата в друг клуб.И сегашния ни тренер иска по 120 лв. удръжка на дете, че напускаме клуба му newsm78Отделно за федерацията още толкова и т.н.
Оправяхме и документи.Пратихме ги в София, но не очаквах такова нещо от треньора им.Живее отсреща и майта дребна беше 6 години в клуба му...
Излязохме в 9.30ч. и преди половин час свършихме всичко вече.

Пада ми кръвното тия дни и се наливам с айрани със сол!

Оплаках ви се Laughing

След малко отивам на фризьор да сваля напрежението и да съм по-красива за мъжо, че като му кажа за сумите и да не припатква много...

Общи условия

Активация на акаунт