Новите ни козметични похождения 11

• 58 835
  • 686
  •   1
Отговори
# 495
- измиващия крем и флуида  

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 18:02 от Amra

# 496
Amra, дали може някакви отзиви за зеленото нещо на Лореал?  bouquet От доста време му се чудя,а съм скептично настроена ,че наистина намалява порите....  bouquet

# 497
и към него подарък 100мл

# 498
GagaMaga първото какво е? От къде си ги взе?

# 499
# 500
  • In The Middle Of Nowhere
elssssss, може ли отзив за фдт-на?

# 501
  • София
black_angel1 ползвам в момента този фон дьо тен и съм доволна , но не е много покривен (средни ниво)

# 502
  • София
Пък аз да ви споделя, че днес сложих Детоксито на Буржоа( онзи "без помпичка"  hahaha), върху основата на Лумене и се разнесе мнооого по-лесно.  Peace

# 503
GagaMaga първото какво е? От къде си ги взе?

Хидратиращ тоник на Биодерма - от аптека в Стрелбище Simple Smile.

# 504
Пък аз да ви споделя, че днес сложих Детоксито на Буржоа( онзи "без помпичка"  hahaha), върху основата на Лумене и се разнесе мнооого по-лесно.  Peace
То това с разнасянето и при мен си е проблем.Още не мога да свикна как става...?Ако сложа повече и се получава "кир ефект" #Crazy.Но пък нанеса ли правилно стои много естествено.Ще пробвам и с основа  Simple Smile .

# 505
  • София
Дам. Аз иначе без основа го карам на области - първо да речем лявата буза, слагам само там и размазвам хубаво, после още малко взимам и продължавам с нослето и т.н. Не както с друг фдт да нацапам навсякъде, а после да размазвам.  Peace

# 506
  • Стара Загора
Днес съм скромна  Simple Smile

# 507
Много е хубав този разредител, аз скоро си го взех и сега си ползвам няколко лака, които се бяха сгъстили, но ми беше жал да ги хвърля.  Heart Eyes

# 508
Amra, дали може някакви отзиви за зеленото нещо на Лореал?  bouquet От доста време му се чудя,а съм скептично настроена ,че наистина намалява порите....  bouquet
Добре, след няколко дни ще ти пиша за отзиви, защото от веднъж слагане едва ли ще придобия добра представа Peace Четох добри ревюта в нета за него, а и аз го заглеждам отдавна.

# 509
Две лакчета на Catheine Arley, номер 45 и 901    Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт