Новите ни козметични похождения 11

• 58 820
  • 686
  •   1
Отговори
# 510
  • In The Middle Of Nowhere

# 511
  • София
Я някой взе ли си коректора Био Детокс на Буржоа, да даде отзиви?  Rolling Eyes

# 512
Amra, дали може някакви отзиви за зеленото нещо на Лореал?  bouquet От доста време му се чудя,а съм скептично настроена ,че наистина намалява порите....  bouquet
Добре, след няколко дни ще ти пиша за отзиви, защото от веднъж слагане едва ли ще придобия добра представа Peace Четох добри ревюта в нета за него, а и аз го заглеждам отдавна.

И аз се интересувам! Въпреки че на доста места съм чела, че размера на порите се предопределя генетично и козметичните средства могат само временно да ги свият.. Sad

# 513
# 514
Amra, Hug ще те помоля след няколко дена като придобиеш впечатления от флуида на Алверде да ги споделиш  Peace

black_angel1, четката за фдт ли е?

Никъде не намирам тъмния цвят на коректора Биодетокс на Буржоа  Crossing Arms

# 515
аз си го купих, мирише хубаво, но е сух и честно казано не съм много доволна, личи си, дори ми се струва, че повече подчертава финните линии под очите

letsgo не съм сигурна дали има тъмен цвят, аз като си го купувах ми казаха, че един нюанс само, аз съм със светла кожа като цвят ми пасна

# 516
# 517
Лу, за колко си взе комплекта?   bouquet  Обожавам този аромат  Heart Eyes

# 518
  • Belgium
О, и на мен ми адски любим  Heart Eyes Обаче не мога да ти помогна с цена, защото ми е подарък за рожденния ден  Laughing

# 519
О, и на мен ми адски любим  Heart Eyes Обаче не мога да ти помогна с цена, защото ми е подарък за рожденния ден  Laughing
Ооо, страхотен подарък! Със здраве да си го ползваш  Hug И честит рожден ден (на патерици? )   bouquet

# 520
  • In The Middle Of Nowhere

Да, за фдт. Снощи я пробвах и съм доволна/при все че нямам база за сравнение с други четки/  Peace

# 521

Да, за фдт. Снощи я пробвах и съм доволна/при все че нямам база за сравнение с други четки/  Peace
същата четка нали аз си я взех оня ден, цяла седмица се гримирам с нея и съм доволна, но трябва да се почиства след всяко ползване иначе ще стане кофти

# 522
  • София
аз си го купих, мирише хубаво, но е сух и честно казано не съм много доволна, личи си, дори ми се струва, че повече подчертава финните линии под очите
...
Да, точно това ме притесняваше, значи няма да го взимам.  Naughty

# 523
Значи да не страдам, че няма тъмен цвят от коректора. anbibian, благодаря, че сподели! Той и фдт-нът е малко сухичък като се нанася, но после се променя. И много странно сякаш като минава време лицето изглежда все по-добре  Thinking Много се харесвам с него. Е, по някое време следобед челото ми лъсва, но с оризовите матиращи кърпички мазнината изчезва за секунди  Grinning

black_angel1, anbibian, от естествен косъм ли е четката и колко струва?

# 524

Общи условия

Активация на акаунт