Новите ни козметични похождения 11

• 58 800
  • 686
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Amra ,тя и мойта кожа под очите ми създава много грижи в последно време . Изведнъж стана една , както казваш повяхнала и състарена, като силно дехидратирана един вид. Чакам да дадеш отзиви. Колко струва? Hug
letsgo , наистина т'ва му е цаката.  Peace
P.S. letsgo, забравих да кажа, че намерих приложение на онова чудо на Алверде, което се води пудра. Идеален хайлайтър е.  Peace

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 18:36 от kashmir

# 541

Amra, благодаря ти   bouquet А моята процедура по почистване на лицето е много сериозна  Laughing като измиването с крема на Алверде е чак третата стъпка от нея, та след него кожата е съвсем чиста като съдя по памучето, с което минавам с тоник. Само с него се мия сутрин, но тогава лицето ми е почти чисто. Ако сваляш грим с крема може би е по-добре първо да почистиш с тоалетно мляко  Thinking

Ами не не свалям грим с имиващия крем, през цялото време тези няколко дни докато го ползвам не съм се гримирала и всъщност и аз мия почти чисто лице, но пак не ми се струва, че си върши работата особено добре. Кажи моля те за твоята процедура какво включва и какво ползваш Praynig Hug може и на лични, че ми е много интересно Simple Smile

kashmir , за отзиви за кремчето е още рано, сигурно трябва поне 3-4 седмици да се ползва, за да се види някакъв резултат. Но на първо четене мога да кажа, че не дразни изобщо очите, не люти, има някакви седефени частици в него и на цвят е блееедо розово като се сложи. Може би това е с цел да изглеждат сенките под очите оптически по-изсветлени. 29лв струваше. Купих го най-вече по съвет на Лу  bouquet, която ми препоръча първоначално околоочния против подпухване пак на Yves Rocher, но впоследствие реших, че искам нещо по-силно, затова взех този.

# 542
От днес това

# 543
kashmir, първия път като гледах ружа на Алверде го бях помислила за хайлайтър заради лъскавината  Laughing Сега се сещам, че в темата за добрата козметика спецовете бяха дали много добра оценка на анти-бръчковия околоочен на Лумене. Хвърли му едно око и на него. Бях го вземала на моята мама и тя го хареса. Ако някой тук го е ползвал нека даде също мнение.

Amra, ще ти пиша  Peace

# 544
  • София
http://www.olcombg.com/lumene/Lumene_Excellent_Future_Eye_Cream.php този ли имаш в прдвид? Интригуващо звучи.  Peace
От мен днес: N:174, страхотни лакове са това.  Heart Eyes

Някакви отзиви за или това Praynig

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 22:04 от kashmir

# 545
  • В къЩи.
+ един лак на Перфект 132номер,страхотно мастилено лилаво.
Искам да попитам дали някой знае от къде мога да си поръчам тази спирала ,но розовата,която е на 12,90лв. Не я намирам никъде по парфюмериите  #Cussing out

# 546
# 547
  • при моите деца .....
Мляко за тяло - да първи път купувам от тази марка, но съм доволна.

Боя за коса Echo - някой има ли отзиви за нея?

# 548
  • София
Estrella-bg спиралата на Max Factor от розовата серия я има в Ремедиум на Графа,аз последно от там си я взех и имаше повечко,дано имаш късмет.

Kashmir беше ме помолила за отзиви от пяната за лице на Seba Med, снощи я ползвах и на първо четене, мисля че е доста добра,не люти на очите,мека е,ухае приятно и не изсушава кожата,а и все пак е с 5.5 pH.Още не съм я тествала при махането на грим как се справя,но аз така или иначе винаги след измиване на лицето продължавам с мицерална вода,така че не е толкова проблем ако не маха основно грима.Надявам се да съм била полезна!

# 549
# 550
  • София
Nicimici , мерси! Звучи добре. Аз ли нещо бъркам, защото чета вече второ такова мнение? Аз пъро махам грима с мицеларен разтвор и след това мия с пяна (в момента с африканския сапун). А вие го правите обратно.  Thinking Как е по-правилно?  newsm78

# 551
но розовата,която е на 12,90лв. Не я намирам никъде по парфюмериите  #Cussing out
Къде я намери?

# 552
  • София
Nicimici , мерси! Звучи добре. Аз ли нещо бъркам, защото чета вече второ такова мнение? Аз пъро махам грима с мицеларен разтвор и след това мия с пяна (в момента с африканския сапун). А вие го правите обратно.  Thinking Как е по-правилно?  newsm78

Ами Kashmir пробвай една седмица обратната схема и ще разбереш дали има разлика.Аз лично го правя така защото използвам мицералната вода един вид като тоник и с идеята кожата да я поеме и да се освежи и после нанасям крем за през нощта.Много съм доволна от тази вода,наскоро почнах да я ползвам и определено ми действа добре. Flutter

# 553
  • USA, Steak State
elssssss Би трябвало д аги има. Аз съм със сменяеми ножчета и тва са точно ножчета. Инче като стартов пакет се продават с 2 ножчета май и самото бикче.

# 554
TheBlackWidow аз си купувам ето такива , а и само такива съм виждала тук

Общи условия

Активация на акаунт