Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от преживяванията на бъдещите майки във форума?
Какви са някои от притесненията на бъдещите майки във форума?
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от преживяванията на бъдещите майки във форума?
-
Какви са някои от притесненията на бъдещите майки във форума?
-
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително преживяванията преди раждането, подготовката за кърмене, притесненията и страховете на бъдещите майки, споделянето на полезни съвети и информация помежду си. Той също така обхваща раждането, грижите за бебета, кърменето, здравето на майката и детето и личните преживявания и съвети между майките.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Как да се справя с объркването от различните съвети за кърмене?

) леко раждане и здрави бебчета!!! 

Не,че бебо се е разбързал,като майка си но....наявам се да е тези дни.Нали си избрах 15,-да видим
Аз съм си с контракций,къде по силни,къде по слаби ,но ги имам.Док утре се връща от отпуска и ако не съм родила
Онзи ден като ми разясниха за тази епизитомия-лелееее-ужас.Мен от една инжекция ми става лошо,незнам как ще дам да ми сложат система ако трябва а да ме режат така.Направо незнам....Страшно ми е!А и вчера-защо ли ми трябваше гледах едни клипчета за раждания.Абе май не трябваше да ги гледам ,ама....Та сега честно казано ми е малко страхливо и притеснено.Но само бебо да е добре.Вече ми омръзна да ми звънят,и да ме питат по улицата като ме видят още ли не съм родила
МИ НЕ СЪМ НА!!!АААА има време-до утре
Мен една позната ме пита "Ти оправи ли се вече?"
знаят ми термина и пак ме питат все едно знам кога ще е