Игрите във Facebook - 3

• 29 733
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Пак съм аз,
има бъг в мафията за червената джаксън или каквото и е името на босът на 5ти дистрикт.
Помощниците и са убити преди началото на битката и е доста по- лесна за елиминиране.
Или поне аз успях преди малко. Утре довършам нивото и съм готова да пускат шести дистрикт.
Банког май пак ще изчаква.

# 151
  • София
Treasure... скъпоценните камъни ...
Камъните не влизат в общата бройка в раницата. ...
Аууу, да! Грешката е моя, оказа се, че всъщност съм задръстена с карти и bug spray... Embarassed Мерси!

Няма червена звезда в босовете от първа станица. Sad Само златна.
Но пък едно от момичетата, помагащи днес в боя е получило Bald Eagle.
А сега де. ...
Аз Simple Smile И наистина е така, защото преди малко започнах битка за златната звезда на последния агент, а орела си го имам от вчера, след като ти помогнах. Тук е момента да ти благодаря, че се включи в битката ми  bouquet, но и да се оплача, че мафията отново се бъгна и ми зарежда бял екран... сега сигурно ще си изпусна времето, защото онзи ден беше така, за няколко часа Sad

# 152
  • София
Ще ме извините за досаждането, ама открих как може да се бият босовете и федералните.
Освен, че ти трябва стамина, а си зареден. Отвараш в два прозореца мафията и от единия трепеш, като ти намали здравето от другия презареждах, без да излизаш от битката.
Това е гот, когато помагаш на приятел, защото излезеш ли веднъж не можеш пак да влезнеш.
Съжелявам, че не го бях открила сутринта, когато ви помагах.
Но пък пробвах пак да помагам, за Юриана от дистрик3, не ме пуска и това си е.

# 153
  • София
Трежър
Преди време , мисля че, Марто 1234 беше публикувал линк на кой остров какви съкровища се намират. Може ли да го публикува някой или да ми го прати на лс.

# 154
  • София
Трежър
Преди време , мисля че, Марто 1234 беше публикувал линк на кой остров какви съкровища се намират. Може ли да го публикува някой или да ми го прати на лс.
Аз ползвам това

# 155
  • София
Хиляди благодарности!

# 156
  • София
Мафия:

Аз сега се загледах в моите Loot-предмети и се оказа, че Орела го имам, а не съм минала Агентите  Shocked !
Сигурно се е падал и от нещо друго, а съм забравила....
Радвам се, защото както е тръгнало, няма да мога да убия последните два Агента за златна звезда - здравето и стамината са ми прекалено малко.

Трежъра:
Някой знае ли за какво служи това:

Phoenix Feather

Edit: Честити нови Острови на Феникса. Перото служи за отваряне на портите  Wink !

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 22:34 от Kally May

# 157
Kally May  а от къде се пада това перо от вулкана ли или от другаде  newsm78

# 158
  • София
От Вулкана и от публикации на съседите.
Но току що изиграх Вулкана и ми даде само едно перо... Трудно ще е събирането им  Confused !
Иначе, новите Острови много ми харесват  Heart Eyes !

# 159
  • София
Трежъра:

И аз копах във вулкана, но точно на финала ми заби компютъра и не разбрах какво спечелих Sad. Обаче имах 2 пера в раницата - вече ги употребих. А иначе откъде ги изкопавате, че аз досега на такова перце не попаднах Thinking

# 160
  • Бургас
С това перо, голямо копане ще е. Аз подкарах всички нови острови,но все донякъде стигам и минавам на следващия,като не мога да отворя.....

# 161
  • София
Аз от вулкана получих 2 пера. Използвах ги. Дано маймунските ключове да се преобразуват в пера. Имам над 80. Като бях достигнала до 180, но ги разпродадох. Не ми трябваха.

# 162
  • Spain
Mafia
и аз имам орлето ...друго дава ли изобщо като минеш босовете , 4е нямам много стамина и зареждам от монетките ..аз мисля 4е ми го даде за помощ на някого

# 163
  • E-CLM & CH-VD
И аз имам орела, но със сребърна звезда до него, т.е. като спечеля златната, тогава ще стане най-силното животно мисля.  Peace А преди се бях объркала че имам златната звезда  ooooh! Иначе, остават ми да мина 3 боса за златна звезда и май няма да успея за 6 дни  Tired

За перата - още като започнах да копая вулкана, ми се паднаха 3 едно след друго. Вече минах единия остров от вулканичните, започнах втория.

# 164
  • Spain
права си за орлето- и  моето е сребърно - 80 85.. а като стане златно ставаше 100 100 или 120 120 нещо такова видях ,, нямам спомени ве4е къде ...
тези босове и аз сигурно няма да ги мина ако не помогне някои - аз имам стамина 170 и дори с 3 презареждания не успявам ..а е само за 4 4аса ... после пак му се възстановява напълно енергията ...

Общи условия

Активация на акаунт