Игрите във Facebook - 3

• 29 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
rimar не е така. Влизаш в мгазина, отиваш на декорации и там отиваш на планове и ще намериш скицата за пиратският кораб, за дървеният идол и новото за посейдон  Peace

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 15:29 от violetblue

# 211
  • София
rimar не е така. Влизаш в мгазина и търсиш едно като скица и си го купуваш. Това е за пиратският кораб, а за дървеният идол изглежда като маска  Peace

Открих го, даже се оказа че го имам в раницата и отдавна се чудех за какво е. Мислех че е за пиратски остров. То се оказа нещо като док, или подобно-платформа с много кубчета. Това ли е?

# 212
  • София
Да, това е! И като събереш всичките части, които ти иска, ще се превърне в кораб  Peace!

# 213
Трежъра - вчера картите ми бяха 38, днес 39, коя е новата, че нещо не я намирам  newsm78
Пуснали са и някакво гръцко нещо, т.е. скоро може да се появят Atlantis картите

Марто при мене картите не са мръднали. С други думи 2 - вулкана и маймуните  Mr. Green
А това го заредих да го строя сутринта ... Понеже съм "много умна" тез реликви толкова ме дразнят, дето непрекъснато се изкопават и ми пълнят "склада", че аз вечер си ги продавам ... и ееехооо, тая сутрин нямам дори едничък елемент  ooooh!  hahaha

Аз затова никога не продавам излишни материали за която и да е игра
Сега получих още едно Relic Base, за какво ми е второ  newsm78

# 214

За повече аванта  Mr. Green  На мен днес като я "обирах" ми се падна чувалче със зелени камъни   Sunglasses

# 215

За повече аванта  Mr. Green  На мен днес като я "обирах" ми се падна чувалче със зелени камъни   Sunglasses

Значи има смисъл да строя още едно  Mr. Green

# 216
  • София
Трежъра:

Аз приключих с построяването на тъпия Атлантис, а при обиране ми даде само едно манго  ooooh! !
Толкоз труд за туй нещо, а накрая......!
Очаквах повече в интерес на истината  Tired !

# 217
  • София
Трежър:

При мен още не е активен Атлантиса. Имам събрани едни огнени топки Fire, те служат ли някъде?

# 218
Трежъра:

Аз приключих с построяването на тъпия Атлантис, а при обиране ми даде само едно манго  ooooh! !
Толкоз труд за туй нещо, а накрая......!
Очаквах повече в интерес на истината  Tired !

То не се ли обира всеки ден  Rolling Eyes

Трежър:

При мен още не е активен Атлантиса. Имам събрани едни огнени топки Fire, те служат ли някъде?

Служи за Tiki Relic Base

# 219
  • София
Марто, всеки ден се обира, ама ако ще ми дава плодове, за какво ми е, след като имам 5 лехи и над 10 бананови дървета?????

# 220
  • София
Марто, всеки ден се обира, ама ако ще ми дава плодове, за какво ми е, след като имам 5 лехи и над 10 бананови дървета?????

Аз пак да попитам: купуваш ли си лехите /защото са по 100 пари/ и за нещо служат ли банановите дървета? И те ли се обират? До сега не съм спечелила такова. Явно още не съм се ориентирала във всичко.

# 221
  • София
Има минимален шанс да получиш леха като награда за завършване на Вулкана. Тъй като го играя от самото му пускане, сигурно съм го минала поне 500 пъти (без да преувеличавам), на три пъти спечелих бонус-леха. Не съм си ги купувала.
А банановите дървета се падат от Маймунския замък, също като лехите и те са рядкост, но се случва да се спечелят. Те се обират на 24 часа веднъж и дават банани.

# 222
# 223
  • Бургас
Аз съм за КАФЕТО ама май никой не пише за него. На почти 64 ниво съм.

И аз играя кафето на 66 ниво май съм.
Ако искаш да станем съседи luchkata@mail.ru
В момента събирам за това идолче дето ще чисти печките автоматично.

# 224
И аз уж събирам, но никой не ми праща нищо  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт