Игрите във Facebook - 3

• 29 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Имам вече по 4 звездички на трите кораба, но не ми се отварят други острови и нинджа си нямам още. Виждам такива на островите на моите съседи. Колко пъти да мина ?

# 451
  • Бургас
Да се похваля, че днес кладенеца ми даде 100 кеша!!!!
Тези нинджа острови вече ги минах по веднъж всички, не са ми особено интересни. Най-много харесвам Маймунския, но за него иска златни билети. Като се прибера,ще си купувам , за да играя, явно, че нямам друг вариант да имам от тях.

# 452
 newsm45 newsm45 newsm45  а на мен цял ден не ми зарежда играта .....

# 453
  • София
newsm45 newsm45 newsm45  а на мен цял ден не ми зарежда играта .....
Ако ще те успокоя и при мен е така. Ще ми изгният плодчетата, ама ...

Мафия, какво стана - нови нива за строене, подаръци прасета???
Остават ми още 35% до заветното 20 ниво в бойния клуб, а дойде събота, когато не е възможно да се воюва.

# 454
  • София
Да се похваля, че днес кладенеца ми даде 100 кеша!!!!
Тези нинджа острови вече ги минах по веднъж всички, не са ми особено интересни. Най-много харесвам Маймунския, но за него иска златни билети. Като се прибера,ще си купувам , за да играя, явно, че нямам друг вариант да имам от тях.

С надеждата и на мен да ми се паднат изпуках 2 енергии ,ама не.

# 455
Напоследък съм доста доволен от реликвите+кладенеца
Тики-то през 2-3 дена ми дава кеш  Party

# 456
  • София
Отвориха се новите острови, но иска съседи

# 457
Treasure Isle

Да ви попитам балоните за какво служат?
От ковчежетата, които се падат при копаене и за които иска 8 кеш, за да ги отключиш ми се падна един балон. Струва иначе 40 кеш.
Ама ако ми служи само за декорация, язък за изхарчения кеш...

Иначе аз си излекувах дракона, сега остава само да го тренирам.

# 458
  • София
Какво ще правим с този дракон после?

# 459

Отключва ти по-голямата част от новите карти.
Имаш три, които ти се отключват като го "излекуващ", т.е. помолиш съседите за помощ. Останалите карти се отключват пак със съседи.

# 460
  • София

Отключва ти по-голямата част от новите карти.
Имаш три, които ти се отключват като го "излекуващ", т.е. помолиш съседите за помощ. Останалите карти се отключват пак със съседи.

мерси  bouquet

# 461
Въпросът ми е свързан с мафията - на 7-ми дистрикт съм в Лас Вегас, обаче ми иска секретни кодове някакви, те от кой дистрикт се вадеха?

Ако имате нужда от мафиози, ме аднете - borianadimova@gmail.com

# 462
  • E-CLM & CH-VD
Въпросът ми е свързан с мафията - на 7-ми дистрикт съм в Лас Вегас, обаче ми иска секретни кодове някакви, те от кой дистрикт се вадеха?

Ако имате нужда от мафиози, ме аднете - borianadimova@gmail.com

Втори или трети, виж коя задача има едно чувалче до мястото, където показва колко енергия ти взима, и като сложиш маркера на мишката върху него, ти изписва какво дава.  Peace
Аднах те.  Simple Smile

# 463
  • E-CLM & CH-VD
Приключих с Лас Вегас, преди малко с малко помощ утрепах Халоран за червена звезда. Не знам колко здраве взима за удар, но моите 701 хвръкваха само като ударех веднъж  Crazy Сега имам малко довършване по дистриктите за битките, че там една стамина хвърчи и няма минаване  Laughing, на 4 дистрикта ми остават нива с битки.  ooooh!

# 464
  • Spain
аз пък да се опла4а  с този Трежър , похар4их си пари4ките - по4на да ми излиза "купете си клю4ето " и аз си купих ..2 пъти Simple Smile . излиза балоно- сложих го и хоп ..аут оф синхронаиз или там както е грешката .. и хоп .. ни пари , ни балон.. не 4е нещо , ама е обидно ... ма жената глупава ... пак излиза съобщение и си викам  пък може да се падне лехи4ката за плодове я даи пак .... купувам и какво си мислите .. спяща маймуна .. притрябвала ми е Simple Smile и така за трети път ве4е нямах пари ама са голяма глупост наградите ....
на мен от Тики реликвите не ми се пада нищо свястно , но от Посеидона 4есто ми дава кеш ...

МАфията- имам някакъв дето ми е декларирал война , ако имате време наминете , постреляйте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт