Игрите във Facebook - 3

• 29 733
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
И аз получих градинка, като thank you gift и я върнах. Много благодаря!!!!!
А имах 86 парички и изведнъж ми станаха 23 #Crazy #2gunfire #Cussing out smile3511

аз пък нямам  #Cussing out

ПП. Получих нещо като остров за ловене на риба. Но ми иска кеш, което аз няма да му дам. Не ми показва какво да събирам или....

Вие как го играете това?

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 07:43 от rimar

# 706
Мятам въдица там нещо  Mr. Green ама не иска да ми стане красив тъпия гьол! Вие как си го подобрихте ? Трябва да събера на всички видове риба по 4 звездички ли ?  Thinking

# 707
  • Galaxy 13197853088
мафия:
шибаняците от зинга са оставили бъг , при използване на помощни средства при боя на руските босове взема от ревардинг точките и от помощното средство, нищо че си имаш налични.

# 708
  • Ботевград
мафия:
шибаняците от зинга са оставили бъг , при използване на помощни средства при боя на руските босове взема от ревардинг точките и от помощното средство, нищо че си имаш налични.
Това е много подло  Close

# 709
  • София
мафия:
Да не натискайш buy вместо use, аз така се прецаках. Иначе си ги ползвах нормално.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 11:27 от mmm_

# 710
  • Galaxy 13197853088
натискам си за ползване ... намаляват си моите неща но и пойнтовете падат ...

# 711
  • София
натискам си за ползване ... намаляват си моите неща но и пойнтовете падат ...

Пиши им, поне да ти възстановят точките. Гадове.

# 712
  • Spain
аха 4е бъгав остврова Simple Smile .. Копнеж  и аз така седя на единия Куест - защото"уж" никои не  ми праща снимки ..стоят си така 1 от 10 ....не си сама ....  ина4е макар 4е не съм отворила последната зада4а ми я е от4ело - защото прекопах острова - сгъбяса се играта , то4но се зарибих Simple Smile
 в4ера през нощта пуснаха това с риболова- явно които намазал , намазал - бе6е някакво друго остров4е и рибата се лове6е с оранжевите 4ервеи4ета- а те се зареждаха за 2500 жълти пари .

сега ми иска 25 кеш за този Реинбоу остров и изписва 4е му остават 10 4аса - някои знае ли нещо по подробно - може ли да се сменят ?
и на мен някои ми прати градинка , но тя така и не стигна в моята кошница- потръпнах и се зарадвах и после се разо4аровах Simple Smile  ха ха
Мафията - остана ми последната шефка - помагайте плс!
Вес мерси за в4ерашния товаришь ОСипов . убих Гу..РИП1

# 713
  • Spain
Разгадах риболова - знам 4е не откривам топлата вода  Simple Smile но за тезу дето се 4удеха като мен - отивате на някои 4ужд остов - при съседите и гледате какви аджаба води имат съседите  и си ловите рибка - за рейнбоу водите иска ке6 , но за други иска обикновени монети Simple Smile  успех - ве4е имам 2 риби които дават 100 енергия

# 714
  • София
НЕ ти виждам шефката.

# 715
  • Spain
ами нали "риболовствам " - отивам да се бия Simple Smile с шефката Simple Smile

# 716
  • София
Надобряла си с риболова. Laughing
А мен ме убиха и не можах да презаредя навреме.
А бях си приготвила стамина като за два боса. Wink

# 717
  • Spain
Надобряла си с риболова. Laughing
А мен ме убиха и не можах да презаредя навреме.
А бях си приготвила стамина като за два боса. Wink
мерси мерси и това не е  никак малко Simple Smile
а ина4е след малко пак ще пусна хелп вик Sad) - на мен поне в4ера ми се полу4и - 2 пъти влизах на един и същ 4овек ... на мен пък ми остават 160 то4ки до другото ниво и 4акам да направя енергия или малко стамина 4е да мина нивото - ина4е ми свиди за 160 глупави то4ки да горя енерджи пак Simple Smile и сега си 4акам и ловя ли си ловя риба Simple Smile

# 718
Някой за мафията?

borianadimova@gmail.com, пишете, че сте от мамма-та, да не ви игнорна.
Аз минах босовете по веднъж, но след това, те са с ебахти енергията, аз съм още на ниво 107, нямам толкова...

# 719
  • София
Hada Despeinada  наистина ми даде втори път да вляза.
Оставих ти малко да го довършиш.
Да помоля за по един клик на материала за Италия, че днес никой не ми е цъкнал.

Общи условия

Активация на акаунт