Игрите във Facebook - 3

• 29 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • E-CLM & CH-VD
Никога не съм можела да копая вертикално с тройната лопата  Thinking

# 241
Може и още днеска да е. Много  рефрешвам играта.

Не е ясно, може и в момента да е  Mr. Green  На мен категорично отказва да ми зареди играта, а преди няма и един час влезнах да обера реколтата и да си посадя дини за утре сутринта, за да си копкам на спокойствие ....  Thinking

# 242
  • Бургас
Сутринта в 7 още нямаше нови острови, всичко е както си беше. Видяхте ли,че пак има състезание за 1 милион кеш? Доколкото успях да разбера трябва да минеш маймунския остров с 11 копвания,за мен е абсурдно.

# 243
Сутринта в 7 още нямаше нови острови, всичко е както си беше. Видяхте ли,че пак има състезание за 1 милион кеш? Доколкото успях да разбера трябва да минеш маймунския остров с 11 копвания,за мен е абсурдно.
Congratulations to Weixun, winner of the Treasure Island Monkey Palace Contest and winner of 1 million Island Cash. He made it through all 7 floors in an amazing 11 digs. Thanks to all the TI Adventurers for digging-into our challenge.
Не е ново състезание за милиона. Просто малко четки за победителя, който е успял с 11 копвания. Peace

# 244
  • Galaxy 13197853088
два пъти ми блокира боя с босовете и то заради това че се опитвам да заредя кръвта в друг прозорец

# 245
  • Бургас
Извинявам се,ако съм подвела някого. хем знам,че не съм никак добре с английския. Blush

# 246
  • София
два пъти ми блокира боя с босовете и то заради това че се опитвам да заредя кръвта в друг прозорец

Това в дистрикт 6 ли?  Ако е там, явно са отстранили старият бъг. Трябва да се бие на гюме от няколко човека и да казват, до къде са докарали, че при вскято твое влизане се качва с 25% и няма убиване. Аз поне така се провалих на първи опит още на третото минаване. Сега възстановявам още електрошоковете. И днес утре ще викам за помощ и ще помоля, който се отзове да пише до къде го е докарал.

# 247
  • Galaxy 13197853088
и на 6 и на 3 ...явно който намазал ... намазал. сега по трудния начин

# 248
  • E-CLM & CH-VD
O, и на мен така ми се случи с двата прозореца  Twisted Evil, не стига и това, ами вчера като убивах Джулиана за червена звезда, в момента, в който зареждам здраве от буустовете, ми зарежда на мен, и възстановява всичкото здраве на нея  Shocked Twisted Evil. Повече не посмях да заредя здраве, ами си я бих с останалите буустове.  Twisted Evil Добре, че тогава бях още в началото, че иначе ако я бях била до средата и й зареди всичкото здраве, щях удар да получа  Laughing Laughing Laughing

# 249
  • Ботевград
Boss 6 се убива по един единствен начин, ако не го направиш така никога няма да го убиеш, все нещо ще ти се прецаква.
Пълните стамината и 10 буста. Влизате във Вегас с пълно здраве и го започвате hit hit hit докъто Ви убие двмата човека под Вас от топ мафията и Вас, оставяте го обаче да Ви убие, не се лекувате и най-важното в никакйв случай не искате помощ.
След това затваряте прозореца, в който пише, че Ви е убил  Laughing и отивате в Москва или Ню Йорк, изчаквате си 1 минутка и си лекувате здравето и пак обратно във Вегас и пак отначало го почвате и така по същият начин докрая. Атакувате, оставяте го да Ви убие, лекувате се и пак обратно.
След като се върнете и го отворите отново, пак Ви взема 20 стамина, но боса никога не си регенерира здравето, а Вие сте си с пълно здраве, както и хората под Вас  Whistling
Аз го бих на всички акаунти с около 400 стамина само, на един дори без бустове. Елементарно е, просто в никой случай не искайте хелп   bouquet
Според мен се възползвайте, докъто този бъг все още работи, че не се знае кога ще го оправят и ще се бие трудно с хелп и ще се регенерира като джулиана Simple Smile

# 250
  • София
Още сега отивам.

Едит. Да, утрепах го, но сега остава четвърто минаване, а до тогава може да свърши авантата.
Но пак заби по едно време и не ми намираше боса.

Аз пак съм похарчила пари за няква глупост и сейфа е празен.

П.П. Златна, направо ме разби, от къде толкова упоритост да докараш до края бойня клуб.
Аз имам също толкова стамина, но да я уползотворя всичката за бой, просто не смогвам.

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 16:30 от mmm_

# 251
  • Galaxy 13197853088
това важи за всички босове днес Wink

# 252
  • E-CLM & CH-VD
Това не е от днес, аз няколко боса така съм убила, вероятно си е винаги така. И е нормално, ти си плащаш стамината, и ти отваря отново боса. Вероятно определено време след последното влизане здравето му се възстановява, но докато влизаш, биеш и излизаш, здравето му само намалява.

# 253
  • E-CLM & CH-VD
Пуснаха азиатските острови в трежъра Laughing

# 254
  • София
Пуснаха азиатските острови в трежъра Laughing

И аз. Копнах няколко и ми свърши енергията.
Лунна самодива, искаш ли да станем съседи? Аз съм със зелени камъни.

Общи условия

Активация на акаунт