Игрите във Facebook - 3

• 29 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
На знам, но сега ги видях от раз декорации, планове. А съм сигурна че тараших сто пъти там. Whistling
Тарашенето се извършва, когато се намираш на собствения си остров. Иначе магазинът изглежда ошушкан до дупка. Simple Smile

# 376
  • София
Разбира се Дидева, на собствения остров. Иначе раздел декорации извообще го няма. Wink
Но твърдо подраздел планове вчера го нямаше, днес го имаше. Сега пак го няма.

# 377
То май на Зинга в игрите често се случва нещо, когато ти трябва хич да го няма, а пък ако ти е напълно излишно все да ти се навира в очите ( при възможност като изскачащ прозорец). Joy

# 378
  • София
Точно така.
Точно тази седмица, когато съм на курсове и следобед мога да поиграя половината неща не работят.
Преди малко в Мафията влизам във Вегас няма нови нива. Отивам и изразходвам енегията в Банког.
Сега влизам да повоювам, има нови нива в Лас вегас. Laughing

И за острова, току що минах the old road - пълен е със съкровища. А и се отваря повторно само за 15 карти.
Пиша го и за да се подсещам по натам. Wink

# 379
  • София
От оня ден нямам карти за построяване.
Да си се похваля - играх маймунския остров и завърших за 27 копки . Е, пак накрая блокира, но поне си бях отворила вече сандъка. И после търся какво ли ми е дало. Зеленички няма, другото не знам, защото имам вече над 1000 неща в раницата и виждам нещо ново и си го взимам. А то се оказа някаква голяма костенурка, която ще служи за нещо по-натам. За сега се отваря само прозорец , но нищо повече. Вие имате ли такова нещо?

# 380
Treasure Isle

Голямата костенурка май ще ти разшири мястото в раницата... Или поне така разбирам аз от картинките, когато се зарежда играта.

Да попитам дали следният бъг е само при мен: Когато съседи ми пращат thank you gift половината не мога да си ги получа. Цъкам и ми изписва само "Oh no" без никакви по-нататъшни разяснения... Да не би да има някакъв лимит на подаръците, които мога да получавам обратно? Или е просто поредният бъг?

# 381
  • София
Treasure Isle
Или е просто поредният бъг?

Поредният бъг е. На мен ми изписва същото и когато опитвам да пратя енергия или нещо друго на съседите. 

А голямата костенурка от къде се появява?

# 382
  • до Пловдив
моля дайте идея от къде да се сдобия с зелените доларчета в играта Treasure Isle

# 383
  • София
моля дайте идея от къде да се сдобия с зелените доларчета в играта Treasure Isle

С всяко качено ниво играта ти подарява по едно доларче.
Иначе, копай в Маймунския замък - там, като награда на финала понякога се падат по 1, 2 или 3 доларчета, но не ги дава всеки път.
Да речем, че се падат веднъж на 5 цялостни прекопавания.

# 384
  • до Пловдив

С всяко качено ниво играта ти подарява по едно доларче.
Иначе, копай в Маймунския замък - там, като награда на финала понякога се падат по 1, 2 или 3 доларчета, но не ги дава всеки път.
Да речем, че се падат веднъж на 5 цялостни прекопавания.

е на мен пък не ми подарява с качването на нивата а маймунския замък сигурно поне 15-20 пъти съм го прекопавала ама не много рядко ми се падат

# 385
  • София
Сега ми се паднаха 2+3 зеленички. Имам и 4 бананови дръвчета, но и тях рядко ги дава

# 386
  • София
Имам молба за  City of Wonder

От три седмици строя една пирамида, а от две колос.
От всички приятели по 7 са помогнали  и за съжаление не могат да помогнат повторно.
Моля, ако някой играе да цъкне на линка.
Играта ми е приятна, но тези сгради дават доста бонус и без него не ми се продължава натам.

За пирамидата http://apps.facebook.com/cityofwonder/newsfeed/helpMarvelBuild/1 … amid-0&ref=mf
И за Колоса http://apps.facebook.com/cityofwonder/newsfeed/helpMarvelBuild/1 … ssus-0&ref=mf

# 387
  • Spain
Имам молба за  City of Wonder

От три седмици строя една пирамида, а от две колос.
От всички приятели по 7 са помогнали  и за съжаление не могат да помогнат повторно.
Моля, ако някой играе да цъкне на линка.
Играта ми е приятна, но тези сгради дават доста бонус и без него не ми се продължава натам.

За пирамидата http://apps.facebook.com/cityofwonder/newsfeed/helpMarvelBuild/1 … amid-0&ref=mf
И за Колоса http://apps.facebook.com/cityofwonder/newsfeed/helpMarvelBuild/1 … ssus-0&ref=mf
´
mmm за там те съветвам да влизаш в страницата на играта и да пускаш линковете- става за минути ,аз така си строя уондърите, нали дава пари4ки  ..цъкат хората Simple Smile    

# 388
  • София
Hada Despeinada
Мерси за съвета, аз по принцип не си падам по тези игри, но тази ми е доста приятна.
И се разиграх и изведнъж зациклих неприятно.

Мафия
Иначе влизам да се оплача, че за втори път печеля от билетите от Daily Chance Collection.
И този път не едно, а цели две неща. И се оказа, че ги имам вече. Тази колекция направо няма събиране.

# 389
  • Galaxy 13197853088
Колко числа трябваше да се улучат там?
А аз да се оплача от колекциите във Вегас. Дори след като съм събрал по 5 от всеки вид, пак продължава да ми дава бройки без да ми ги отчита, а не ми дава завършващата бройка.

Общи условия

Активация на акаунт