Игрите във Facebook - 3

• 29 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Гануша, мерси за отговора - имах предвид, обаче, че имам вече един построен пиратски, и незнайно защо имам в строеж още един, същият, пак пиратски и не мога да го изтрия newsm78
Иначе, освен 2-та пиратски и призрачния имам и един драконов Mr. Green
Значи не ни трябват тези неща от куестовете, да ги трия и аз

# 661
  • Пловдив
Аз също искам да попитам за нещо. Имам едни заключени азиатски острови, за които ми иска мастър нива - Master Ninja assassin, Master Monster Island и Master Happy land. Въпросът ми е по какъв начин се отключват?

# 662
  • Варна
Doni M, точно тези острови се отключват с единия кораб, не с призрачния, който пуснаха сега, а с предния, като го отвориш ще видиш три картинки, трябва да си набереш екипаж и почваш пътуването, като го завършиш ти отваря първата карта, после пак трябва да пътуваш, за да ти отвори втората карта и т.н.

# 663
  • Ботевград
Мафия

Играете ли Атлантик сити, егати енергийното нещо, днес минах 1 част ако не даваше скил нямаше да го мина изобщо, наградата е едно мижаво пистолетче 105 атака, но дава +25 скилс и взема около 100 000 енержи LOL
Утре почвам 2 част
http://m.mafiawars.com/mobileweb
За коледа дали ще ни изненадат с нещо ново хаха лапландия  Joy Joy Joy или нещо от сорта  Mr. Green

# 664
  • София
Златна,
Не съм го играла това, но сигурно няма е да го играя.
Кажи моля те от къде се правят линковете с подаръците, да пускам и аз.

# 665
Здравейте, надявам се, че приемате нови попълнения  Simple Smile
Търся си съседи за Treasure Isle, че повечето от моите съседи вече не играят и стана доста трудно. Прочетох, че много от вас играят и сте бая напреднали  Simple Smile Аз не мога да се похваля със същото, сега съм едва 219 ниво, но играя активно, имам оранжеви камъчета. Ако някой има желание може да ме намери на e-mail roni2002@mail.bg

# 666
  • Ботевград
Златна,
Не съм го играла това, но сигурно няма е да го играя.
Кажи моля те от къде се правят линковете с подаръците, да пускам и аз.

Правят се със скрипт - Link-a-nator
Има го в BG toolbara
Последователността за отваряне е следната - Екстри  - Unframe MW след като ънфреймеш отваряш my mafia - free gifts след това от toolbara - Екстри - Spockholm mafia tools - Link-a-nator
отварят ти се всички подаръци от страницата с безплатните и ти сама си избираш и отмяташ тези, които искаш да публикуваш, натискаш free gifts и вземаш линка от втората графа
TinyURL Links:
ако нещо не ти е ясно питай ме, защото съм малко зле с обясненията  Hug

# 667
Ако някой иска съседи в Treasure Isle давам три имейла: poli.nati@abv.bg, polly2806@abv.bg, polly_280699@abv.bg  последния е с долна черта след polly, но не се вижда.

# 668
  • E-CLM & CH-VD
Къде е този Атлантик сити в мафията?  newsm78 С 6000 енергия е точно за мен?   Laughing

п.с. Намерих го.

# 669
  • Пловдив
Doni M, точно тези острови се отключват с единия кораб, не с призрачния, който пуснаха сега, а с предния, като го отвориш ще видиш три картинки, трябва да си набереш екипаж и почваш пътуването, като го завършиш ти отваря първата карта, после пак трябва да пътуваш, за да ти отвори втората карта и т.н.

Благодаря много! Аз съвсем го бях забравила този кораб...

# 670
Острова

Видяхте ли, че вече може да продавате по няколко неща наведнъж? Примерно, ако имате 100 червени сандъци, може да ги продадете всичките, а не един по един. Това е супер улеснение, защото преди си разчиствах раницата по един час, а сега става за няма и минута.

Добавих всички, които са си дали е-мейли Simple Smile

# 671
  • София
Да, ама да го бяха пуснали вчера като си разчиствах кутията Laughing. И освен това вече не връща на първа страница в гифтбокса, което е супер улеснение, за да не цъкаш по 100 пъти
И аз добавих далите мейли Peace

# 672
  • София
Та,къде е Атлантик сити newsm78 Нещо,нищо не виждам Tired

# 673
  • София
Острова

Видяхте ли, че вече може да продавате по няколко неща наведнъж? Примерно, ако имате 100 червени сандъци, може да ги продадете всичките, а не един по един. Това е супер улеснение, защото преди си разчиствах раницата по един час, а сега става за няма и минута.

Крайно време беше  Whistling !

# 674
И аз добавих новите имейли  Wink

Копнежче, видях го аз това и колко ги проклинах тия от Зинга, че не го пуснаха два дена по-рано когато реших, че е крайно време да разчистя насъбралите ми се над 150 червени кутии  Crazy Crazy Crazy  Което ме подсеща, как така имате проблеми с обема на раниците си?  newsm78  Аз до оня ден имах над 700 артикула вътре и продължавах безпроблемно да взимам от стената  newsm78

Ох, и пак да запитам - има ли играещи Treasure Madness? Ама играещи играещи, а не само логнал се и избягал после от играта ... Не, че и тука съседите не помагат под някаква форма, но на временните карти съм забелязала, че едно съкровище от цялата колекция няма да ми пусне, но на някой съсед точно това ще му е в пъти повече, а аз ще имам по много от това дето на него му липсва ... Това когато все още имах един съсед идеалист играещ, сега си останах сама да си копам там ...  Sad  Тааа ... търся си другарчета  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт