Son bahar - Любов назаем - Тема 23

• 23 326
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Тук ми поставиха диагноза 
Синдрома на "SON BAHAR - ve Galip ve Sabina sevgisi"
Ще отида на Босфора терапевта да я потвърди и си продължавам описаното по-горе лечение.
  Синдрома ти е заразителен,все повече се заразявам............ша,зема да те послушам,значи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 211
Кралице затрудних ли те джанъм. Питам "къде сте момичета". На теб май ти е полесно да превеждаш Галип и Сабиха, защото си им приятелка и като сте си пили кафенцето си им свикнала на речта.
Ето още едно хапче за лечение
http://video.yahoo.com/watch/6868094
Колко любов, колко страст и нежност има в очите на Галип. Няма никакво съмнение. Човека не преиграва. Той просто обича и е влюбен в тази жена.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 212
Ако обичаш,моля..............бъди,така добра! newsm78

# 213
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър ден на село...! Hug Hug Hug Hug Hug
Как сте дами...??? Mr. Green
Кат гледам село...пак е пусто упостело...нерде е народа? Shocked

# 214
Кралице затрудних ли те джанъм. Питам "къде сте момичета". На теб май ти е полесно да превеждаш Галип и Сабиха, защото си им приятелка и като сте си пили кафенцето си им свикнала на речта.
Ето още едно хапче за лечение
http://video.yahoo.com/watch/6868094
Колко любов, колко страст и нежност има в очите на Галип. Няма никакво съмнение. Човека не преиграва. Той просто обича и е влюбен в тази жена.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Напредваш, джанъм, но си объркала времената,тук питаш в единствено число!  smihesorry Heart Eyes  Да, ние всяка вечер си гукаме, но без Сабихата.............я, не съм толкова компромисна като теб! Хапчето е добро, ще го използвам днес няколкократно, мерси, ти голяма наркоманка с тез хапчета?  newsm78   И мене, ме гледа така................понякога си мисля, че ме гледа и мене!!! Joy Joy Joy Joy

# 215

Зизу, добър ден, мила!  Hug   Тука сме, навъртаме се ...................иначе, уж на работа, джанъм! Joy Joy Joy Joy Joy          
 Как мина оперативката ти, вчера...........питам, защото не се върна после, забелязахме! newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 12:50 от kraleva66

# 216

Зизу много късно пиеш кафето джанъм. Защото ние пишем когато пием кафе. Народа се прави, че работи, а пък началниците се правят, че ни плащат.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 217

Зизу, добърден, мила!  Hug   Тука сме, навъртаме се ...................иначе, уж на работа, джанъм! Joy Joy Joy Joy Joy
Кралееее...мойта партия на ДОМАКИНИТЕ следваме следното правило:" Да работят маймуните да стават хора...ние отдавна сме евулюирали" rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Оперативката мина успешно...целто население беше на лице. Party Party Party Party
Еййй, много ме бива за ръководен орган...направо се чудя защо до сега не съм станала ПРЕМИЕР... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 218
Кралице това с времената не тревожи сърцата наши. Те нашите турци нали бъркат времената ама си гледат филмите в оригинал. Пък ние с гайдите hahaha hahaha hahaha hahaha - теб те изключвам с гайдите, защото и ти си гледаш филмите в оригинал.
Аз да се направя, че работя малко, че почивката свърши. Приятен след обяд и до довечера Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 219

Зизу, добърден, мила!  Hug   Тука сме, навъртаме се ...................иначе, уж на работа, джанъм! Joy Joy Joy Joy Joy
Кралееее...мойта партия на ДОМАКИНИТЕ следваме следното правило:" Да работят маймуните да стават хора...ние отдавна сме евулюирали" rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Оперативката мина успешно...целто население беше на лице. Party Party Party Party
Еййй, много ме бива за ръководен орган...направо се чудя защо до сега не съм станала ПРЕМИЕР... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Зизу не мога да се въздържа. Защо само Премиер. Направо ПРЕЗИДЕНТ ставаш. Мандат 5 години. Кеф работа.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 220

Нема лошо,вашата партия и аз й симпатизирам,но ..............опитваме се тотал да излеземе от процеса на еволюция и ние! Heart Eyes  Е,давай...............ние ще подкрепим кандитатурата ти,нема проблем..........конкуренция на Бойко,значи? newsm78

# 221
Кралееееее, ако продължаваш да бачкаш в същия дух...демек повече в темата...направо те зимам за заместник- председател...отговаряш на всички условия! Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 222
Кралице това с времената не тревожи сърцата наши. Те нашите турци нали бъркат времената ама си гледат филмите в оригинал. Пък ние с гайдите hahaha hahaha hahaha hahaha - теб те изключвам с гайдите, защото и ти си гледаш филмите в оригинал.
Аз да се направя, че работя малко, че почивката свърши. Приятен след обяд и до довечера Hug Hug Hug Hug Hug Hug
  Права си, адиии до после! Hug  Малко ми е трудно и на мене в оригинал,но с известни затруднения се справям......................да ги гледам в оригинал,защото иначе изкрейзвам от този БГ- превод,нищо не се чува от филма! hahaha hahaha hahaha

# 223
Кралееееее, ако продължаваш да бачкаш в същия дух...демек повече в темата...направо те зимам за заместник- председател...отговаряш на всички условия! Peace Peace Peace Peace Peace Peace
  Немаш проблем,но били уточнила едно....................за кви условия,говорим ще отговарям!??? newsm78

# 224
  Немаш проблем,но били уточнила едно....................за кви условия,говорим ще отговарям!??? newsm78
Най важното условие е да НЕ работиш...а ти кат гледам повече бачкаш у темата, та в този ред на мисли...отговаряш на условията за мой заместник... Peace Peace Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт