Браво Марис, много бързо е минало всичко!
Нямам опит със силиконови зърна, но за другите неща мога да помагам. А Ивето къде се загуби 
Мечи, честита нова работа! Успех!
Галче, трудна работа да намериш своя хомеопат. Но би трябвало, щом случая е спешен, да ви приемат днес-утре. Ние даже сме минавали първото остро състояние и без интервю, после им правихме и на двете. За всички хомеопати ще срещнеш и положителни и отрицателни мнения, на някой помагат на друг не, може и да не е най-известният, но точно на вас да помага. Дано попаднеш на точния човек и то от първия път

Симонка днес беше на първия си истински урок по плуване, е вярно само 15 мин, понеже басейна е открит и умря от студ, но все пак много съм доволна от нея. Обеща да слуша какво й се говори, и да изпълнява, и точно така направи
Утре искала пак
Много ангажименти й станаха - плуването, балета, и рисуване в градината
Аз мОЕ да не съм видна кърмачка, но пък много съм чела и съм се интересувала
- отивам да го будя за градина
А Маги е почнала да насъсква, най-вероятно имитирайки баща си, и там е голям смях като вземе да ми се обяснява
мерси!
Довечера ще се лекувам с народна медицина- чесън, лимони и мед

оздравявайте. Аз цял ден джвакам с мокри крака и се чудя дали няма да се присъединя довечера към вас. 
да се обозначи на българска земя.
Тези кашлици и при нас тъкмо изчезнат и пак се появяват, ето от сутринта Мартин пак се е разбухал. Съни, а в градината като отида все някой кашля, не знам и аз защо така, ама явно няма да се промени.