"We Love you , Michael" - "I Love you more"

• 41 393
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • София

Символично… за Майклом идет армия женщин

# 691
  • MJF
Интервюто Опра/Пресли ще го погледна , колкото да чуя какво са си бъбрили. И двете са ми антипатични. Не считам и че имат кой знае какво да кажат. вярно е, че човек еволюира в мисленето си през годините но и двете имаха медиини изяви последните години преди юни 2009 и наговориха врели не кипели по адрес на Майкъл. Първата изживявайки се като  глас народен, втората уж от лични впечатления.
Единствено не отричам , че Майкъл когато беше с Пресли даваше вид на щастлив/влюбен човек. Но аз имам и друго обяснение за онова му състояние, отчитайки какъв ад изживяваше вътрешно тогава. Още повече при творческа натура като Майкъл.

Сега като гледам този клип, седнал, почти напълно статичен но пеещ с цялото тяло не знам дали има човек , до който не достига тази песен, независимо дали разбира езика. Сетих се за записа от концерта в Тунис на She's Out Of My Life.
 Embarassed Малко минорно  прозвучах  това неприятно време.  Hug
Рисунката на предишната страница, където Майкъл рисува Майкъл много ми хареса.

# 692
# 693
# 694
  • Linz
Някой прочете ли историята на фенката Мери, която разказва как хората на Майкъл са я поканили, тя му е гостувала и са правили секс?

# 695
# 696
# 697
Michael kiss... kiss... kissing..

h

# 698
# 699
# 700
# 701
Валя, Кати Hug Hug Hug Много сладки снимки!!! А тези с целувките.... толкова сърдечни и мили!!! http://www.youtube.com/watch?v=sBHWYilhDpE&feature=related

# 702
# 703
Много интересен блог.Призовава Лиса Мари да преосмисли добре какво и как ще говори в ефир довечера.Писали са и и във фейсбук.Както и апелират медиите да престанат да насаждат мнението,че Майкъл беше наркоман.Защото защитата на AEG обществеността продължават да искарват Майкъл виновен са смъртта си.И,че нещо трябва да се направи,ако искаме той да не бъде запомнен като повече от наркоман.Харесаха ми някой изрази,които използва автора,който е на също като моето  мнение,че Майкъл беше убит. "Не Майкъл уби Майкъл,и той не е имал намерение да умре онзи ден"

П.П.Момичета,ако нямате нищо против утре ще направя нова тема  Peace

# 704
Gita аз вече съм подготвила една тема, която щях да пусна миналия път, но Валя вече беше пуснала и мислех за сега да бъде тя, но ако държиш ти да пуснеш нямам против  Hug

Общи условия

Активация на акаунт