True Blood сезон 3-Тука има,тука няма.... Къде е фейчето?- 30 &

• 16 692
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Трайки кралят що  няма снимка там до Тео   Thinking

Щото не му знаех истинското име на Краля........... Embarassed

# 16
# 17

Джеси тази снимка не ми се отваря,но намерих друга.  Peace Добавих и Краля до Тео  Wink

# 18
  • София
ем явно повредата е в линка Simple Smile))
Иначе след бродене из сайтовете и четене на хиляди фешън глупости най-накрая разбрах кое е червилото на Кралицата страхотно е, оказа се, че е това тук : Искам гооо ама дали ще ми отива е друг въпрос

# 19
  • Срещу планината:)
ем явно повредата е в линка Simple Smile))
Иначе след бродене из сайтовете и четене на хиляди фешън глупости най-накрая разбрах кое е червилото на Кралицата страхотно е, оказа се, че е това тук : Искам гооо

hahaha ти верно ли си го търсела,че и достъпно бре  Thinking

ПП аре сега да видим ще се пласира ли Кралят   Mr. Green

# 20
  • София

hahaha ти верно ли си го търсела,че и достъпно бре  Thinking

ПП аре сега да видим ще се пласира ли Кралят   Mr. Green

Ама разбира се Дю ти съмняваш ли се в мен, даже разбрах и другите какво червило носят ама за тях не ме грее толкова, исках на Кралицата точно червилото и вече го знаммм

пп.Сега съм в търсене на лака на Лоренчето

# 21
Денис О'Хеър се казва Краля  Laughing

# 22
  • София
Не знаех, че има специален вампи лак

# 23
А стига би! Почнали сте олимпиадата без мен, би  hahaha
За анкетата - ми не мога да преценя - по-скоре ще флиртува Ерик, за да заблуди и впечатли Краля...  Thinking

Брей темичката ми станала набор, би  Mr. Green

# 24
А стига би! Почнали сте олимпиадата без мен, би  hahaha
hahaha  Няма страшно, Кате, аз съм накрая на опашката  hahaha
Трайки, мерси за темата!   bouquet Следващата серия (7) се казва Hitting the Ground  Peace, очевидно заглавията ги сменят по няколко пъти преди да ги излъчат...
Ии, по брой теми направо сме задминали някои турски гледам аз  Wink Честита юбилейна!  Hug

За анкетата, гласувам с първата опция, мисля, че Ерик би направил всичко, за да си отмъсти за нещо, за което е чакал 1,000 години.
Като казах Ерик, туй видяхте ли  Crazy

# 25
  • Сливен
Цък в новата тема.
За анкетата - ще оправи краля, кралицата, бодигардовете, Бил, Суки, вълколаците ....  Mr. Green
Демек - първа опция.
 Twisted Evil

# 26
Трябваше да уточня че става дума за "кралицата" на краля демек Тео Simple Smile
Ама ако реши да се зъвокуплява с краля не знам. Явно краля го играе мъжа в семейството не мога да и представя Ерик да дава с извинение дупе  Stop Sick просто не е такъв ... Не мога да си го представя честно !

# 27
Трябваше да уточня че става дума за "кралицата" на краля демек Тео Simple Smile 
Аз пък на 'кралица' си помислих Софи Ан  Peace К'во като е лесбийка, Ерик не може да й покаже някои неща ли Mr. Green

А Уоми, той Кралят може да е мъж в неговото си семейство, ама извън него - личеше си, че се кефи на Ерик, поне аз така видях нещата.  И че няма Кралят да е този, който ще направи първата стъпка, кхъм, тъй да се каже. Божке, какви ги говоря! Спрете ми Здрач, моля!!!!

# 28
  • София
  Пльок и аз в темата, нямам търпение да излезе новата серия  Heart Eyes

# 29
Добро утро гугуткя, къде сте всички бре. Гласувах с първа опция.
 Вчера си взех  малко бебе, момиченце казва се Моли

Вижте на какво попаднах

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 08:42 от sunnny

Общи условия

Активация на акаунт