True Blood сезон 3-Тука има,тука няма.... Къде е фейчето?- 30 &

• 16 696
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Въх бе.....уплашихте ме направо. Shocked Значи да подгрея с бирата и пуканките преди филма,че да не се задавя.Тъй ли? Thinking

Баш! Ама много баш! Тва е щото те обичаме  Hug

Мамасита, аз го чух като : You can't BUY your way out of everything!  newsm78 Така се връзва с "Америката". Пък и Ръсел нали каза, че щял да хвърли някакви пари на Authority-то... Та оттам.

Цеце, ти как го чу, че аз си знам, че съм глуха.

Май верно Лафайет ще се окаже единствения нормален.

Ох, Като и ти ли...  hahaha

Аз, обаче, научих, че наистина съм дефектна. Ама ше си кажа като изгледате.  Blush Ужас!

# 631
  • Срещу планината:)
Нищо не споменахте за субтитри,до къде са стигнали? не че няма да я гледам и без тях де,но друго си е да разбера целият  филм  Joy

# 632
Гледам масов мор след тая серия  Mr. Green
За диалога, аз BITE го чух, ама заради акцента не си вярвам много..  Rolling Eyes
Лорче, мисля  тази е песента  Hug

# 633
Гледам масов мор след тая серия  Mr. Green
За диалога, аз BITE го чух, ама заради акцента не си вярвам много..  Rolling Eyes
Лорче, мисля  тази е песента  Hug

Бе аз ти вярвам на чуването, ама де е логиката? Клишето е 'buy your way" точно за САЩ  newsm78 Но твърде възможно да са изоригиналничили клишето. Ох, вземете ме застреляйте, че логореята взима връх...

ПП Много добра песен, много!

# 634
Мисля, че идиомът е повампирчен, както и go to ground= go to bed.

# 635
  • София
Сезон 3,  епизод 8, soundtrack

“Till You Lay Down Your Heavy Load” by Eilen Jewell

“Dynamite and Whiskey” by Fred Eaglesmith

“Another Year Again” by The Sadies “Kiss Like Your Kiss” by Lucinda Williams with Elvis Costello“Straight Into A Storm” by Deer Tick

“Nacao Postal” by Beto Villares

“Night On The Sun” by Iron Horse

“Head” by Otep

# 636
Мисля, че идиомът е повампирчен, както и go to ground= go to bed.

Съгласих се, нали казах, че не си вярвам на ушите. Даже не е идиом  Mr. Green

# 637

субтитри    Hug http://dox.bg/files/dw?a=6931544e1d

# 638
Момичета,обърках се,аз какъв 9 ти епизод говорите,не сме ли на 8 ми? newsm78
Още не съм теглила,сутринта нямаше субове.
Здравейте,страхотна забава е тук тази вечер.

# 639
  • Атлантис, Галактика Пегас
На осми сме, а се обсъжда промо на девети.  Peace Stop

# 640
arween44, свиквай Hug, че тук са все отбор ненормалници - още неизгледали единия епизод, мятат промо за следващия  Joy

# 641
 Crazy  Crazy  Crazy Ох бееееееее ненормален сериал

Финалната песен е разбиваща,ама то и сцената беше .........

# 642
Изгледах я,Ерик какви ги върши?Направо не е истина,как ли ще се измъкне?И да попитам,че са ми объркани спомените,за сервитьорката която е бременна,тя в оргиите от втори сезон ли зачена и от кого?Какво ли чудо ще роди? newsm78

# 643
  • София
Изгледах я,Ерик какви ги върши?Направо не е истина,как ли ще се измъкне?И да попитам,че са ми объркани спомените,за сервитьорката която е бременна,тя в оргиите от втори сезон ли зачена и от кого?Какво ли чудо ще роди? newsm78
от Рене е бременна все пак с него спа.
 Леле изгледах серията...баси серията, баси сексовете, абе направо чудна сеерия...най-мръснишката серия до момента.
А Джес как се тръшкаше "Няма пък да си ходя! Не искам да съм сама" ...бебето ми то Simple Smile))

# 644
Ох не мога да убедя 3-годишния си син да не гледа ТВ Close,пуснала съм му любимия филм на ДВД,а той пак в компа ми зяпа и иска да гледал моя филм.

Общи условия

Активация на акаунт