Отговори
# 255

nels1

Честит рожден ден!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
                                      И септември здраво  и сладко бебче

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 13:48 от nansi_21

# 256
  • Пловдив
Момичетааа, забелязахте ли че първите влезнаха в 9-тия месеееец!!!!!!!!!Всички с термин 01.09.!!!Като gala9 например...  newsm44 newsm51 newsm10Можете ли да повярвате.... newsm53

nels1 , честит рожден ден!Подаръка си го знаеш...  newsm03 !Едно прекрасно здраво бебоче  smile3525

# 257
  • В царството на мечтите
Аз утре влизам в 9-тия месец newsm44 newsm44 newsm44 smile3533

# 258
Честит рожден ден nels1, да си много щастлива ти пожелавам...здраве, много усмивки и много любов да са винаги около теб.
След нашето сношно сглобяване на креватчето, цяла нощ спах с мисълтта, че ми е празно легълцето и нямам търпение скоро да се появи малката кукла.
Не устох на изкушението и поснимах малко покупки, качила съм ги в албума. Все си представям как ще се появи и ще и облека тези малки дрешки и ще спи в това "голямо" легло.
Купихме и количка вече, ето я и нея http://www.hauck.bg/hauck/road-2-3b-1.html

# 259
За тези направления за раждане дето говорите се чудя аз като ще раждам там където се следя трябва ли да искам такова направление?

# 260
Момичетааа, забелязахте ли че първите влезнаха в 9-тия месеееец!!!!!!!!!Всички с термин 01.09.!!!Като gala9 например...  newsm44 newsm51 newsm10Можете ли да повярвате.... newsm53

nels1 , честит рожден ден!Подаръка си го знаеш...  newsm03 !Едно прекрасно здраво бебоче  smile3525

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 -  шубе ме еееееееееее

nels1, Честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве ,лесно раждане и страхотна бебче   bouquet  bouquet  bouquet

# 261
  • София
nels1, Честит рожден ден!   bouquet
Много здраве и щастие,а няй-хубави подарък през септември!  Heart Eyes Hug

Галя,няма от какво да те е страх момента наближава с пълна сила,а с него и появата на твоята рожба Heart Eyes Hug Мисли позитивно и всичко ще е наред!  bouquet

# 262
  • Варна
nels1, Честит рожден ден! 
Много здраве и щастие,а няй-хубави подарък през септември!   

# 263
Честит рожден ден nels1! Желая ти здраве, любов, сбъднати мечти и прекрасно бебе!
  bouquet  bouquet  bouquet

а за гладенето, на нас на курсовете за родители ни казаха, че идеята не е за дезинфекция, защото дрехите няма как да останат стерилни в скрина, а по-скоро се прави за да няма ръбчета, които да драскат бебешката кожа и естествено е по-естетично Peace

Да ви се похваля днес съм много щастлива, родителите ми от сутринта са вкъщи и помагат на таткото с ремонта, къщата е пълна и на мен ми е много хубаво така Hug Laughing  hahaha hahaha Mr. Green Ще му мисля като тръгнат от утре всички на работа и пак остана сама, но засега се наслаждавам на неделята Heart Eyes

прегръдки на всички
Димяни да погалиш с едно пръстче кукличките от мен Hug

# 264
nels1  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВА  newsm51 nbirthday  bigdance2 Tada

АДРЕНАЛИНКА и аз не знам със сигурност дали ще ида утре

# 265
  • В царството на мечтите

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 -  шубе ме еееееееееее

nels1, Честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве ,лесно раждане и страхотна бебче   bouquet  bouquet  bouquet

май не съм само аз

# 266
Привет момичета!
nels1, честит рожден ден! Пожелавам ти усмивки, здраве, щастие и сбъднати желания за теб и всички близки на сърцето ти, и разбира се - леко раждане и чудесно, спокойно и усмихнато бебе!

За секс си говорите, гледам - при нас е малко позабравено занимание...аз не се чувствам привлекателна, а след лежането в болницата ме е страх, да не получа пак контракции. Отделно и мъж ми се притеснява заради бебето... Пък и като се възбудя бебето започва много да рита и хич не е приятно занимание да се опитвам да игнорирам шаващия ми корем.

Мъж ми вчера се беше захванал да подрежда и чисти шкафове, все повтаря, че скоро ще ни трябва място и изхвърля разни ненужни неща. Много мило ми стана - остави ме да си лежа цял ден, а той се занимаваше с това, да не говорим, че предложи той да сготви, само да му казвам какво и как да прави (че го няма в това занимание). Милото ми слънчице!
А иначе споделихме със свеки, че сме си харесали количка. Тя пък взела да мрънка, че не трябвало да се купува нищо преди да се роди бебето (казала му го е на мъж ми по телефона). Честно, стреснах се от собствената си реакция по въпроса, ама много се развиках... Не понасям тези суеверия! Явно съм се впрегнала повече, защото цяла нощ сънувам как на пук купувам една камара неща. Всъщност съвсем сериозно реших, че в момента, в който ми преведат парите за болничните, ще понапазарувам от два онлайн магазина, където ми попаднаха приятни неща.  Twisted Evil

# 267
Щица, ама защо се ядосваш за такива неща. Количката наистина изобщо не ни трябва преди раждането. Какво пречи, щом родиш, веднага да ти я купят? А ако страшно много държиш да е купена отсега, идете и си я купете веднага, не чакайте свекървата и готово  Peace

# 268
Привет и от мен момичета!
nels1 Честит Рожден Ден!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Щица,аз съм като теб,иначе за друго проблем със свеки нямам,освен че тя страда то някакви суеверия и щяла да върши това и онова като се роди бебо.Да ама мен не ме устройва,искам да съм подготвена,много мразя всичко в последния момент да става,като може и по друг начин Naughty
По повод оставащото ни малко време,и аз съм страхливка Whistling но колкото повече се притеснявам толкова по зле става,затова спокойствие и всичко ще е наред.
Аз май ви се оплаках ,но гадните стрии ме превземат,доскоро нямах почти никъде #Cussing outа сега са навсякъде-гадни червено -сини,ако някоя от вас знае някакво мазило или може да ми препоръча Cry,пробвах с мамадона,но няма никаъв ефект,принципно знам че няма спасение от тях,ама пак ми е гадно като ги гледам Cry

# 269
  • В царството на мечтите
Оххх да ви се оплача  Cry Вече не издържам честно. Проблема е, че на милото родители са му купили апартамент, които е двустаен и няма тераса, защото жената я е вкарала към хола и я е направила като бокс. Апартамента е в същия вход, в които те живеят.  Апартамента е много добре обзаведен като влезнах ме да живеем в него трябваше да си вземем само ел. уреди / перална, печка и хладилник/

На мой те родители им беше фикс идея, че трябва да си вземем по голямо жилище те щели да помагат в изплащането и т.н.
Купихме ние жилището и сега правим ремонт само че проблема идва от това, че майка ми иска да стане преди да се роди детето, а милото иска да останем в другия апартамент, по-дълго.
И аз не знам какво да правя непрекъснато някои ми мрънка и вече ми идват в повече.
Извинете, че ви натоварвам с моите проблеми ама поне пред някои да си излея мъката  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт