Отговори
# 450
  • у нас
много августови бебета ще си имаме Grinning Grinning Grinning

# 451
Аз за сега съм се ориентирала за Хигия --планово секцио, паролката така и не ми я прати никой за албумчето.Не мога да смогна да ви изчета. Бяхме на почивка за 10 дни - почерняли , бебчо не спира денонощно да рита, малкия не излезе от водата, в петък сме на ЖК да видим как вървим. Все се надявам да съм се разширила достатъчно, за да родя нормално , с първото раждане доста се измъчих , за това ме плануват секцио поне за сега.
С покупките--- имаме си вече количка, нови шишета, комплект за изписването, няколко нови камизолки, бодита, ризки с късо ръкавче......, другото от баткото   Grinning
Ще помоля за паролката

лек и прохладен ден тумбачета

# 452
Danielka благодаря за паролката  Hug

# 453
  • София
И аз ще раждам в Шейново, въведох на 1-ва страничка.

Аг-то ми има договор да изражда в Шейново.
Само, че ще видим как точно ще стане. Когато казах, че искам тя да ми води раждането, жената си ме предупреди, че имала някакъв семинар в края на септември. Но ако не родя до 22.09, щяла да ме насочи към друг лекар, което не ме кефи ососбено де.
Иначе при мен изгледите са си за нормално раждане - бебето от много време е главично на прегледите, надявам се че няма да прави изненади точно на края.

ПС. И аз искам да завали - като парцал съм, не мога да спя от жегите. Дано за познали за захлаждането тия дни...

# 454
  • Варна
Дана, аз от снощи си мисля за датата. Накрая ще избера средата на периода Wink. На 13 като отивам, ще се уговорим с точност.

# 455
  • Щастлива мама на 3 слънца
АДРЕНАЛИНКА ходи ли в МД и как мина? Аз н успях защото сърце не ми даде да будя Ния, тъй като предната вечер имаше участие в гр. Бяла и се прибра в 23:30 и беше изтощена милата  smile3507
здравей
еми да ходих
лекцията представляваше обяснение каква трябва да е болницата приятел на бебето и какво да изискваме. В 10 стъпки лекторката каза , какви са ни правата. Всичко беше прекрасно ,но не мисля че някой ще ни послуша или ще вземе предвид изискванията ни.Аз ще раждам в АГ итам доколкото знам се ражда на килограм и никой не те пита каквото и да било.Както винаги съм казвала единственото нещо ,което искам е да си закърмя детенцето веднага,др. не ме интересува.Късмет е .
В общи линии това представляваше лекцията. Simple Smile))))

# 456
  • Варна
АДРЕНАЛИНКА, били споделила какво трябва да се изисква?

# 457
Бройте ме и мен в отбора на Тина Киркова Simple Smile.

Дано още поне две седмици изчака бебчо, ама и да не чака, не е фатално вече! Засега клоним към естествено раждане, но реши ли да си чака термина - ще е секцио, че много голям бебок се очертава Simple Smile

каквото такова, ама Тина Киркова е сигурна!!

# 458
ето ме и мен Hug
върнах се от Доплера и тоновете и съм направо скапана ooooh! Бебка е добре, всичко е наред с прогнозно тегло сме около 3400 гр., но ми казаха , че другата седмица ще ни мерят по-точно newsm78. Имам да устисквам около две седмици още Praynig
за първа страница и аз съм в Тина Киркова Simple Smile
оххх момичета много ми тежи вече, направо място не мога да си намеря, вече и настрани не мога да лежа ooooh! корема ми стърчи 100 метра напред Crazy

хайде оставям ви и отивам да си търся някакво местенце за корема ми Thinking

# 459
  • София
Привет от мен...

Най-после заваля при нас... Ураааа!!!

За раждането - Токуда, нормално раждане (дано  Praynig)

# 460
  • Eemnes, NL
Ще мислим ли нови заглавия? Аз имам едно - Септември наближава, ще ставам скоро мама. Heart Eyes

# 461
аз за раждането мисля ако е нормално да си отида в родилното, но ако се окаже, бебка не иска да се обърне и аз съм към  Ескулап

# 462
  • София
И тук валииииии..... Кефффф!!!!!!!!  Laughing

Хм, с тия тонове дето на всички са почнали да ги мерят се замислих дали да не отида и аз на едно замерване.  newsm78Последно с доки се разбрахме на 30-ти, като ходя за следващия преглед, да започнем с тоновете, а тогава ще съм в 36 г.с. Изобщо нямам спомен преди да съм ходила много пъти и май пак беше като влязох в 9-тия месец.

Ивана от снощи започна да повръща и днес след посещението при педи се оказа ентеровирусче. Засега го кара леко - само 3 пъти е повръщала, няма температура и разстройство, жизнена е, но от време на време промрънква, че я боли стомахчето. Надявам се мен да ме пропусне, че докторът й ме "успокои", че при децата минавал бързо вируса, за разлика от възрастните и особено при бременните бил много опасен. Иначе добрата новина е, че педиатърът ни от 1.09 ще се изнася от поликлиниката в кабинет, който ми е на по-малко от 300 м. от вкъщи (специално в Бг мапс засякох разстоянието). То и сега не ми е чак толкоз далече, но зимата с малко бебче в снега дори и 100 м. са от значение. Лошата новина е че от подочут разговор на сестрата разбрах, че има нова задължителна ваксина против пневмония, която се бие заедно с Пентаксима. Айде още едно притеснение.

За болницата - Токуда, нормално (пък дори и седалищно).

# 463
  • Пловдив
И от мен няколко заглавия:
Търпението вече се изчерпа, СЕПТЕМВРИ ще има почерпка!
Коремчетата ни стърчат напред, СЕПТЕМВРИ чакаме "големия" човек!
Жега, пот, киселини, СЕПТЕМВРИ ще се оттървем от тез бели Simple Smile
Наближава време вече, СЕПТЕМВРИЙСКА мама да гушне малкото човече!

Айде стига толкова, че както ме е ударила музата мога да си продължа така до утре сутрин Laughing

# 464
*Мирка*  не се притеснявай мила ние с Ния го изкарахме миналата седмица. Детенце се оправи точно за 24 ч а мен ме държа около 2 дена и с температура около 37.4 не беше толкова страшно. Да оздравявате бързо  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт