Отговори
# 435
как тава номера сами да се добавим  Embarassed хич ме няма мен с тия рабУти

# 436
АДРЕНАЛИНКА ходи ли в МД и как мина? Аз н успях защото сърце не ми даде да будя Ния, тъй като предната вечер имаше участие в гр. Бяла и се прибра в 23:30 и беше изтощена милата  smile3507

# 437
  • Варна
Добро утро и от мен! То добър ден стана, ама снощи малкия направо ме разсипа. то беше рев, събуждане, гушкане, пак рев и така през час цяла нощ.
Аз вчера бях на ЖК, бебока порастнал - 2620г, другото ми е наред, изследванията ми чудесни, аз не съм мръднала в кг, кръвното-супер. Абе изобщо всичко е наред, като изключим болките и стягането на корема вечер  Confused. Доки каза, да не се притеснявам скоро няма да почне раждане, ако съм внимателна и се пазя. Да съм си харесала дата между 23 и 28. 08. Та по този повод вчера си купих нощнички и почвам да стягам бебешорските дрешки.

Даниелка, аз съм в Майчиндом - Варна - планово секцио.

# 438
antonia, и аз ще раждам с планово секцио в периода 20 - 27 Август. Харесала съм си датите 25, 26 или 27-ми, както дойде. В краен случай може и 23-ти. Само да не е 20-ти или 24-ти. Може да се улучим с теб на една дата  Simple Smile

Даниелка, аз ще раждам в частна АГ "Света Марина" - Плевен.

# 439
Добро утро и от мен!

Първо да честитя на всички празнуващи със закъснение.

И аз още не съм решила къде ще раждам - все още се двоумя между МД и Токуда, но прочетох тук, че д-р Димитров от Токуда ще излиза в отпуск септември и....В понеделник имам час при него и ще видя кой ще е там изобщо...Омръзна ми да се лутам насам-натам, а за избор на нов лекар и болница вече май е малко късно, а и не мисля че ще имам нервите да започна отначало.

И хич да не се притеснявате колко гр. мерят бебчето. При мен миналата седмица така го бяха премерили, че излизаше, че за 2 седмици е качило 1200гр!!! На следващия ден при друг лекар се оказа, че не е точно тъй и беше измерено с около 700 гр по-малко. Само дето ми изкараха акъла, че е слонче  Mr. Green

Надявам се днес да вали  Blush Май никога не съм обичала дъжда толкова много...

# 440
  • София
Задравих да добавя ,че съм и аз с планово секцио ,но още не сме определили дата.

# 441
  • В царството на мечтите
и аз чакам вече да се разваля това време ама не иска става все по топло. До тази година жегите хич не са ми пречили ама тази вече искам зимааааа

# 442
  • София
Добър ден и от мен! Аз ще раждам в Тина Киркова - май ще си направим отбор там Laughing

# 443
  • Пловдив
Бройте и мен в молебдена за дъжд Laughing Не, че ми е топло - даже напротив - спрях си климатика, че нещо студено ми стана...Мъжа е днес за полети и ако загърми вероятността да се прибере е оргомна Laughing Laughing Laughing И на мен понеже нещо не ми се стои сама вкъщи... ами моля се да завали hahaha

p.s. Вече писах на първа страничка, но да отбележа и тук - аз ще раждам в Селена

# 444
Затова направихме акаунт септемврийки2010, и пускам темите от него за да може всеки да влиза добавя,поправя и т.н. неща по 1стр  Peace .А паролата е като на албумчето!Но на мен не мо пречи да ги оправям,щом ми имате доверие  Hug   bouquet  bouquet ,само да не изчезна към родилното  Mr. GreenHeart Eyes Heart Eyes

# 445
Мерси, но мога ли да помоля да ме добавите, аз  и паролката нямам, ако може и нея за албумчето. Аз ще раждам  майчин дом - Варна
Благодаря предварително   bouquet

# 446
  • София
Затова направихме акаунт септемврийки2010, и пускам темите от него за да може всеки да влиза добавя,поправя и т.н. неща по 1стр  Peace .А паролата е като на албумчето!Но на мен не мо пречи да ги оправям,щом ми имате доверие  Hug   bouquet  bouquet ,само да не изчезна към родилното  Mr. GreenHeart Eyes Heart Eyes

Blush Blush Blush Blush Blush и мен хич ме няма в тия неща и затова на вас разчитам за тях  Wink

# 447
Butlins, благодаря ти за информацията, и моля за телефона на доц. Николов на лични  Rolling Eyes
Още някой ми беш споменал това име, но честно казано вече толкова имена чувам отвсякъде, тотално се шашнах  Shocked
Май почти никой не се кани да ражда в Шейново? По-масово се ориентира народа към Тина Киркова.... Моят гинеколог е д-р Кълвачева, тя преглежда (и изражда) във Вита.
Леко изкарване на жегата!

# 448
Аз ще раждам в Шейново - нормално (засега). Даниелка, даже сега ще се пробвам да се впиша в първа стр.  Peace. Ако не успея, ще те помоля ти да го направиш по възможност. Hug
П.С. успях!

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 12:01 от мама на Део

# 449
Аз ще раждам в частна клиника Ескулап,планово секцио.   Вчера доктора каза,че може да е  към 22.08

Общи условия

Активация на акаунт