Отговори
# 420
Tommelise Честита Годишнина! Много обич, разбиране, подкрепа, хармония, щастие и весел детски смях да царят в дома ви!

# 421
Mили мами, здравейте в тази жежка вечер  Hug
И аз да се включа на финала .........Една по една влизаме в 9-ти месец (ура:),  а днес доки ми каза, че бебо върви с 3 седмици напред и май ще се ражда след ок. 2 седмици ( а аз съм с термин 11 септ.). За мой ужас аз още не съм решила къде ще раждам - на ЖК съм във Вита, а се канех/каня да раждам в Майчин дом или Шейново. Та да ви питам, някоя от мамите в София ще ражда ли в МД? И при кой лекар? В повече ми идва този избор, вече тотално се невротизирах  #2gunfire #Crazy
И аз мечтая за прохлада в планината, да имате идеи за местенце близо до София?
лека вечер/нощ
ПП. и мене ме горят киселини, успокоявам ги с кисело мляко, или газирана вода. А ако нищо не помага, ям обикновени бисквити......

# 422
  • София
stefufu ,

добре дошла, нищо че е чак на финала  Mr. Green Аз ще раждам в МД при доц.Николов, ако искаш мога да ти пратя и тел. му на лични.Той до 10 август е в отпуск, но после ще е на линия.

# 423
  • София
Добро утро шишковци..... Mr. Green кафенце

# 424
Добро Утро и от мен  Hug! Butlins,мерси за кафенцето  Heart Eyes !
geryaleksandrova ,както решите  Peace .Ако искате казвайте,ще ги впишем в първа сраничка  Hug !

# 425
  • София
http://www.fema-bg.com/index.php?m=1245&lang=1

една статийка за информация  Peace

# 426
Добро утро -и аз вече започнах с безсънните нощи ooooh! Станала съм в 5 часа-вече изпрах една пералня наша и сега започвам с дрехите на бебка wash hang 1ironing Вчера бях на ЖК и май ще се ражда първите дни на септември -трябва да изберем дата,което ем ме зарадва,хем ме хваща шубето,такива едни смесени емоций имам от снощи newsm78.Ще ходя днес да изпълнявам списъка за родилното и да оправям вече багажа.Вчера като ми взимаха микробиология и докторката каза,че има доста течение,ейй с тези течения няма оправия-и преди съм имала и сега пак-с какво се мори това,няма оправия ooooh!
Хайде лек и прохладен ден-тук от сега е ужасна жега

# 427
Добро утро на всички. Butlins мерсаж за кафенцето

# 428
  • В царството на мечтите
добро утро  bouquet

# 429
Добро утро, мамчета! Аз днес по-рано станах (при положение, че напоследък ставам към 11  Mr. Green - ама то защото не мога да спя вечер). След малко ще ходя на мерене на тоновете на бебка. От миналата седмица вече всяка седмица до раждането ще ходя, а пък как не ми се излиза в тая жега... Тук на морето жегата ще ни умори. Снощи накарах моя да излезем към 21:30 да се поразходим на хладно, ама то такъв задух беше  ooooh! , че и взе да ме стяга и боли долу в дясно за около 5 - 10 мин., докато вървяхме (сигурно от разходката, щото после ме отпусна).
Хайде, едно кафенце и от мен!

Лек и прохладен ден!

# 430
Добро утро тумбачета Hug
Оле тази вечер не съм мигнала от тази жега е не се живее вече лято лято ама чак пък толкова направо си е жив АД, но ние не се даваме ще устискаме Wink
Момичета Люляк нещо се губи няколко дни не се е включвала сега гледах последно е писала на 31.07. дано всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig
Айде сега ви оставям и отивам да си спретна едно кафенце smile3503

# 431
  • у нас
добро утро и от мен Hug блгодарско за кафето, ви аз взимам и филийката до него Mr. Green
аз утре съм на консултация Peace да видим как вървят нещата при нас и моите кг Laughing имам чувството че бебето застана напречно newsm78 дано да не е така, че отнесох ножа Confused

жегата при нас е ужасна ooooh! дано днес поразхлади Confused а аз трябва да ходя да си диря поръчки от сайтове, които ми се губят Crossing Arms

# 432
  • София
Добро утро и от мен  Simple Smile
днес ми се струва ,че ще е по-малко жега.Дано  Praynig !

Добро Утро и от мен  Hug! Butlins,мерси за кафенцето  Heart Eyes !
geryaleksandrova ,както решите  Peace .Ако искате казвайте,ще ги впишем в първа сраничка  Hug !

Мисля ,че е по-удобно вместо да се питаме постоянно кой къде ще ражда ,можем по-лесно да се ориентираме с въпроси една към друга.
Аз ще раждам в Тина Киркова

# 433
Добро утро и от мен!Благодарности за експресните отговори, явно всички сте на едно мнение... сега пък трябва да си търся лекар.Някакви препоръки? newsm78
Mили мами, здравейте в тази жежка вечер  Hug
И аз да се включа на финала .........Една по една влизаме в 9-ти месец (ура:),  а днес доки ми каза, че бебо върви с 3 седмици напред и май ще се ражда след ок. 2 седмици ( а аз съм с термин 11 септ.). За мой ужас аз още не съм решила къде ще раждам - на ЖК съм във Вита, а се канех/каня да раждам в Майчин дом или Шейново. Та да ви питам, някоя от мамите в София ще ражда ли в МД? И при кой лекар? В повече ми идва този избор, вече тотално се невротизирах  #2gunfire #Crazy
И аз мечтая за прохлада в планината, да имате идеи за местенце близо до София?
лека вечер/нощ
ПП. и мене ме горят киселини, успокоявам ги с кисело мляко, или газирана вода. А ако нищо не помага, ям обикновени бисквити......
И аз още не съм решила къде да го бъде, бях се ориентирала към Тина Киркова, но вчера бях на ден на отворените врати в МД и изглеждаше не зле.Въпреки, че в моя случай, както ме съветвате по-скоро трябва първо да си избера лекар и клиниката ще дойде от него Thinking
kipinik, така като гледам тия 100г ,които уж ви липсават хич да не те притесняват, спокойно може да е от грешка от апарата.На нас в края на 30г.с. ни казаха, че сме малки - при тегло 1380г, а като сравнявам по таблици сме си напълно в нормата.Луда работа!

# 434
Момичета,няма да ви питам по отделно коя каде ще ражда,който иска да пише,аз ще го добавя или сами може да се добавите  Peace !   Hug

Общи условия

Активация на акаунт