Отговори
# 405
стискам палци за всички мами днес, които раждат  Praynig Praynig Praynig

# 406
Здравейте мами!
Valka - аз също бих заложила на сигурно, и бих направила всичко което зависи от мен вмесето да разчитам на късмета. Успех
Томелисе - Честита годишнина, желая ти здраво и любящо семейство!
На всички, които заминават на почивка, много весело изкарване, аз не си се представям далеч от вкъщи вече Simple Smile
gergan_ka- възхищавам ти се наистина на търпението, което имаш, аз не бих издържала на твое място. Направо като чета и ми идва да дойда у вас и.........да си поговорим. Heart Eyes
Да ви се оплача и аз за моите горещи и безсънни нощи, и за болките в пръстите, и за умората, и за потенето, и..........
Сега отивам на кола маска да видим колко ще изтърпя, но като гледам вънка каква жега е лелеее не ми се излиза  sweating

# 407
  • София
Tommelise, честита ви годишнина!!! Нека любовта да изпълва сърцата ви чак до дълбоки старини и скоро малкото бебче да ви направи истински щастливи!!!  loveuuu

Страхотно е, че ученическата ти любов се е превърнала в любовта на живота ти и че сте успели да съхраните пламъка й през годините.  Two HeartsЛеееекичко ти завидях. Напомни ми за моите 16 години и за моята първа любов.  Blush  
mixilena, опитай се да гледаш малко по-спокойно и оптимистично.  Simple Smile За съжаление не винаги нещата се развиват така както ги искаме, но пък от нас зависи, как ще ги приемем и как ще се чувстваме. Дано някой ден и вие имате собствено жилище! Няма невъзможни неща! И не се притеснявай за операцията на сливиците. Всичко ще е наред!!!  Hug
Danna_2010, с мъжът ми, както и с повечето ни приятели, сме фенове на планината и на природата най-общо. Единствено там може да си починем истински и да се заредим с енергия. Затова редовно лятото ходим на палатки, пък дори и само на Витоша, че ни е най-близо. Екипирани сме отвсякъде, така че условията не ме плашат. Само че с моите контракции пътуването ми е проблем и затова не ме искат. Не стига че миналата година цяло лято мъжът ми се занимава с ремонта на новия ни апартамент и съответно почти никъде не сме ходили, ами сега пък тази аз не мога да мръдна никъде и затова душичката ми жадува за пътувания. Нали знаеш - гладна кокошка, просо сънува. А и досега не съм се разделяла с дъщеря ми за повече от 1 ден и затова също ми е малко криво.
valka 27, аз няма какво да добавя към мненията на останалите момичета, само стискам палци и искрено се моля всичко на финала да се развие по-най добрия за теб и бебето начин!!! Praynig

# 408
*Мирка*, че сте фенове на планината си е супер. Аз имах предвид, че с нашите кореми сега нито сме за преходи, нито за спане на открито. Но може само аз да съм така  newsm78 На мен не ми ли е комфортно и удобно леглото, не мога да заспя, а както съм сега, не мога и да се сгъна да легна  Laughing

# 409
Gergan_ka , често чета постовете ти и доста се вълнувам понякога, но за това мисля да ти пиша някой ден на лични Simple Smile Сега да ти отговоря за стерилизаторите. Нямат нужда от никаква допълнителна химия, нали все пак са за бебе, как така калгон ???????? Знам че има някакви таблетки за стерилизация, но аз лично не бих ги ползвала. Достатъчно химия ще погълне в живота си за да започваме от първия ден Simple Smile
Поздрави от мен

Здравей,
Моля те не се вълнувай с моите постове. Ще ти стане нещо, после да ми тежиш на съвестта.  Wink
Много съм емоционална и когато видя, че някой сподели нещо, започвам да се замислям за моето положение и изливам всичките си чувства тук. Правилно или грешно незнам, но е факт, че споделеното тежи по-малко от това, което задържаш в себе си.
А за стерилизаторите...вчера ходих да разглеждам и една продавачка ми каза за тези химии и понеже доста ме учуди, реших да попитам майките.
Благодаря ти много  Grinning

# 410
[gergan_ka- възхищавам ти се наистина на търпението, което имаш, аз не бих издържала на твое място. Направо като чета и ми идва да дойда у вас и.........да си поговорим. Heart Eyes
[/quote]

Честно да ти кажа, направо ме разсмя. Аз и затова ги пиша тези постове, за да си поговоря с някой, който смятам, че може да ме разбере.Много съм блицса с родителите си, но ако им разказвам за всичко, милите няма да могат да издържат. Затова съм ти много благодарна и на теб и на другите, които имат нерви да изчетат моите тиради, защото наистина усещам подкрепа и разбиране.   Hug

# 411
  • Bulgaria
Danielkka  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes Тук сме още, мила. Веднага ще ти пиша ако има нещо ново  Hug Нещо ми прекъсва нета тези дни и направо не ми се занимаваше с нищо. На прегледа нищо интересно - мен си ме боли все повече, доки казва, че е нормално и така. Пък аз че място не мога да си намеря на моменти или пък да си поема въздух от болка, на кой му пука  #Cussing out Единственото, което ме радва, е че вече започнахме 9-ти месец, а аз не смеех и да си мечтая, че ще стигна дотук с всичките контракции и болки  Praynig Дано Господ е с нас и занапред  Praynig  Praynig  Praynig
Честито на всички, които имат поводи за празнуване  с най-хубави пожелания   bouquet   bouquet   bouquet

# 412
здравейте, връщам се от преглед. Доки пак ме притесни и нищо не ми обясни. Прави доплер на бебека и каза, че имало някакъв спазъм предписа ми някакви витамини и ми увеличи дозата на другите хапчета. На всичко отгоре бебка върви с 2 седмици назад -1595 г е сега. Доки каза, че витамините трябвало да помогнат. Едно не мога да си обясня как разбират дали бебето върви точно или назад, или напред. Не може ли бебчето да е по дребничко. Бебетата не се раждат по калъп нали? И този спазъм какво трябва да значи? Колко трябва да тежи бебка в 32 седмица? Някой знаели?
 Обсипах ви с въпроси ама така се притесних, че..................  Cry

# 413
kipinik, тук го дават 1700 гр. за 32 седмица: http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart което не е с особена разлика от вашите мерки Peace Сега за този спазъм нищо не разбирам какво е имал предвид.  newsm78 Или му се обади да ти дообясни, или приеми, че не е нищо сериозно, щом не е взел някакви по-специални мерки. Пий си лекарствата. Ако много се тревожиш, иди при някой друг по-изестен специалист за мнение. Аз поне така бих направила, ако нещо недоразбирам от обясненията на моя лекар. Явно не е нещо сериозно.

# 414
Tommelise, честита годишнина! Нека пламъка на любовта ви никога не угасва! Желая ви незабравими мигове заедно,  разбирателство и къща огласяна от детски смях!

kipinik  В петък сутринта доки ни измери 1600гр. в 32 седмица т.е изоставаме, но следобяд бях на ФМ при Марков и се оказа, че бебока е 1850 гр. За спазъма не знам, но за размерите спокойно, мисля че изобщо не трябва да се притесняваш.

marrah   welcome

Отивам да ви дочета, че сигурно съм изпуснала нещо.

# 415
Момичета днес много се преуморих и сега корема много ми се е стегнал и имам болки в срамната кост и много леки контракции,надявам се да преминат.Ще лягам да почивам,че не ме държат и крачетата,а и на преглед неможах да мина,защото доки бил в отпуска,ама не искам да се ядосвам сега!
Лека вечер  Hug ! Heart Eyes
п.с.Киттикат  Hug
Рали ,честити празник   bouquetHeart Eyes

# 416
Gergan_ka - отлично те разбирам, и аз съм имала подобни проблеми с бившият ми съпруг,за  които и днес майка ми не знае поради същата причина. Налагало ми се е да си тая в себе си и да вземам сама решения без подкрепа от никого, така че знам за какво говориш.
И без друго отка`ам сама по цял ден, като скучаеш заповядай, ще си начешем езиците, ще утрепем време и ще ядем разбира се хахаххахахахх
Да ви се похваля изтърпях си цялата кола маска, но мнооого ме болеше Simple Smile сега ми е малко по спокойно. Много ми е притеснено като дойде времето как ще си направя тоалета Simple Smile
Ох какъв страх ме е обзел да ви се оплача....мани мани дано ми размине и като му дойде времето да мога да се стегна, а да не се паникйосам.
Лека нощ и дано да мога да спя, че...трудна работа се оказа това  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 22:25 от nekva si

# 417
  • у нас
Благодаря на всички за поздравите и прекрасните пожелания Heart Eyes Hug
желая и на вас много семейно щастие, безгрижен детски смях и много любов Heart Eyes

# 418
  • София
Имам предложение за първа страничка към Даниелка  Twisted Evil ,освен тази информация и да си добавим кой в коя болница ще ражда .

# 419
Мирка, сигурна ли си, че ще ти понесе на палатките? Аз също съм голям фен на планината, и не си падам по почивките тип ол инклузив, но вече няма да правя такива авантюри. В петия месец май бях, когато спахме на палатки на Вратцата. През деня направихме една разходка по екопътеката на Боров камен, и вечерта така ме заболяха таза и кръста, че не знаех как ще се превия да вляза в палатката. Слава богу, докъм 12 часа страдах на едно шалте до огъня, а после ми премина, но вече няма да повторя. Не че има риск, просто е мнооого некомфортно. Сега вече не си и помислям за палатки, от една страна търся добри санитарни условия, от друга - удобство. При всеки е различно, аз вече съм много зле - огромен корем, болки нощем, отпадналост и тежест, подуване - абе всички обичайни екстри  Laughing. Заприличала съм на жената на Шрек. Да е жива и здрава малката душичка, ще търпя, тя да не бърза.

Е, да се оплача и аз - няма кой да ме разбере по-добре от вас. Освен че имам малко тесен таз, бебката ми е седалищно. Правя пози за обръщане, но ми се струва че само се врътка отдясно наляво, но никога с главата надолу   Confused Утре съм на ЖК и ще видим на видеозона как се е позиционирала в момента. Много ми е тъжно, все пак се надявам че ще размисли - има още месец и половина. А толкова исках и се подготвях за естествено раждане! Така ми се иска да го изживея и да е прекрасно!

Общи условия

Активация на акаунт