Отговори
# 390
Докато се натуткам и то Добър ден станало  Laughing
И аз се потя като прасе, не просто се потя - направо вади текат от мен, дрехите ми са все мокри. Климатика вкъщи е на 25 градуса, по-студено не смея заради дъщерята, и на мен пак ми е жега.  Crazy
Вчера си взех 45-дневния, бебка си върви добре, няколко дни напред по размери, към 2300гр, застанала си е главично, плацента добре, без следи от калциране. Само кръвното ми пак беше високо  Confused
С тия палатки - чудя ви се на акъла  Laughing много ми е интересно как ще се нагънете вътре, аз небременна едвам се натиквам в палатката /ама тя нашата е малка, де/

Честита годишнина на Tommelise! 

# 391
Добро утро! Hug

ех и при мен нощите са някакъв ужас, сутрин съм много по-добре, свежа, всичко ме боли по-малко. Снощи съм заспала към 4 ч., както и да легна бебка недоволства и рита, явно й е много тясно вече и протестира като я притисна. А и киселините ме разядоха снощи, няма спасение, четох, че като се смъкне корема и се спасяваш от тях newsm78, но не знам ще ми се смъкне ли изобщо до раждането. Иначе нито се потя, нито се подувам, нали съм по цял ден вкъщи на хлад и в хоризонтална позиция, та няма и от какво  Crazy
Tommelise ще пийна едно за ваше здраве Hug още дълги години да се обичате и разбирате и заедно да гледате правнуци  bouquet
beb4o_fb стискам палци Praynig и моя приятелка днес е на секцио в Шейново и  Praynig Praynig Praynig чакам новини
Яничка къде се загуби newsm78, последно се оплакваше и тя от контракции и остана да почива вкъщи, но нещо не се включва, дано да е наред всичко и а си почива на хлад Praynig

с пожелания за полъх на тези, които излизат Heart Eyes
П.П. Даниелкка и аз съм за момиче, ако беше мъж досега да се е изпъчил, нетипично е за тях да скромничат Mr. Green

# 392
  • Пловдив
Ха здрасти и от мен...
Този път ще съм кратка, че ме осакатиха в лабораторията #Cussing out #2gunfire - че съм с тънки вени, с тънки вени вени съм, но пък да ми вземат кръв от китката Shocked И то по доста некъдърен начин #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Tommelise, честита годишнина!!! Още много пъти по 11 да се радвате един на друг и с всяка изминала година да осъзнавате колко много се обичате Heart Eyes Hug

beb4o_fb
, akspet, стискам палци всичко с приятелките Ви да мине бързо и успешно  bouquet

Айде, изоставям Ви, че ми остана още малко багаж да понареждам...

# 393
Здравейте момичета,
Много благодаря за хубавите думи, карат ме да се чувствам по-добре и да не си мисля, че съм единствената в това положение. Друго си е човек да сподели, а и като има кой да го разбере - безценно.
Tommelise честита годишнина - нека всичко между вас върви като по мед и масло.
От известно време и на мен страшно много ми се надуват краката, та даже и ръцете. А ставите как ме болят, не е истина.
Педикюра все го отлагам, но днес уж ми е последен ден на работа и после се захващам с домашната работа.
Вчера ми докараха детската стая, таткото и един приятел я сглобиха (с изключение на някакво шкафче, на което май му няма всички части), но сега остава въпроса с наместването на всички съставни части. Живеем в гарсониера и просто никога не ми стига мястото. Ужасно е. Но поне стаята ми хареса. Имах опасения, защото не е чисто нова, а е била на шефа на приятеля ми и си я купихме за цена дори по-висока от тази за нова. Но честно казано си заслужава - всичко е стабилно, от дърво, хубави цветове. Та една грижа по-малко.
А да ви питам нещо...в стерилизаторите трябва ли да се слага нещо друго от рода на Калгон или може и само с вода (без значение какъв е модела - дали за микровълнова или електрически)?

Хей и не се претоварвайте с грижи и нерви Simple Smile

# 394
  • Sofia
Здравейте, аз стягам багажа и утре отивам с малкия за няколко дни на почивка, то с него ще е една почивка, но все пак да подиша чист въздух детето, а и да приключи таткото ремонта тук, че вече не се издържа в тая мизерия.
Нищо не съм купувала, ако всичко е наред живот и здраве другата седмица ще започна и аз с пазаруването, че само едно креватче имаме, нищичко друго.
Започнаха да ми се подуват пръстите на ръцете и сутрин едвам ги сгъвам, пуснах си изследвания на кръв и урина, но няма кой да ми каже резултатите, защото нито лекарката, нито акушерката са на работа.  Sad

# 395
  • Пловдив
Априлска мама, къде ще сте на почивка, защото ако си запазила места за Атолука и аз ще съм там, но евентуално от петък до неделя... Flutter

# 396
Здравейте мами!Мноооого отдавна не съм се разписвала, но болничния наближава, та може и да наваксам. Grinning
Обръщам се към вас за съвет.А случаят е следният.На третата фетална морфология се видя двойно увита пъпна връв около вратлето, всички казват, че може да се развие оттук нататък, но дали?И да си дойда на въпроса, ако не се развие предполагам е препоръчително секцио( определено смятах да раждам нормално без избор на екип или акушерка) и в този случай дали все пак да не се разтърся за пари за избор на екип или да разчитам на дежурния екип??? Thinking
П.П. първо раждане!

# 397
valka27, не бих рискувала на твое място. Дори се обърни колкото се може по бързо към лекар който ако трябва да следи бебето всеки ден и ако има и минимална заплаха да го вади. Сега е момента в който бебетата са доста активни, не можеш да разчиташ на случайност. Пари се изкарват, но ако стане нещо не дай си Боже, никога няма да си простиш.
Избери си болница, разпитай за лекар и 1000 лева не са проблем...събери 5 приятеля кажи им за какво става въпрос и всеки ще намери 200 лева да ви помогне.
Gergan_ka , често чета постовете ти и доста се вълнувам понякога, но за това мисля да ти пиша някой ден на лични Simple Smile Сега да ти отговоря за стерилизаторите. Нямат нужда от никаква допълнителна химия, нали все пак са за бебе, как така калгон ???????? Знам че има някакви таблетки за стерилизация, но аз лично не бих ги ползвала. Достатъчно химия ще погълне в живота си за да започваме от първия ден Simple Smile
Поздрави от мен

# 398
Здравейте момичета,
Днес ми е мноооого кофти,вчера вечерта тук беше страшна жега,в десет вечерта на 10 м от морето нямаше и полъх,направо ужас.Гледам оплаквате се че ви болят -ръце,крака и аз съм така ,бих добавила само че мен и ставите адски ме болят,а вчера таза/костите не знам как да го обясня ме боля Sad и аз усещам натиск ниско долу,не знам предполагам че е нормално вече в тия месеци,ама знам ли притеснявам се,ако бебчо е решил да изскача поне да изчака да вляза в 9 тия,ама и аз съм една все ме е страх че ще се роди по рано Rolling Eyes
Tommelise честита годишнина и от мен!
Сега малко да wash newsm28 newsm79

# 399
valka27, и аз да ти кажа, моля те, не рискувай. Задължително си намери добър лекар, който да следи бебето постоянно и да поеме ангажимент за раждането. Той ще прецени най-добре струва ли с да се почва с нормално или какво да се направи  Peace Само не ходи на случаен екип, просто не си струва риска. Няма по-добре похарчени пари от тези за раждането, сообено в случай като твоя. Желая ти успех  Hug

# 400
valka27,най малко искам да те плаша,но моето момиченце не можа да уживее,след като се роди с двапати омотана пъпна връв.Тясно е сега да се отмота според мен.Говори със специалист ,решета дата за секцио и изобщо е се колебай!Успех  Hug !

# 401
valka 27  определено не бих рискувала  Naughty не бих си позволила това особено в твоя случай, аз лично даже да има шанс да се отмотае пак не бих рискувала, все пак става дума за живота на бебчето, цената е прекалено висока. успех ти желая и накрая да си гушнеш бебчо  newsm30

# 402
Valka, и аз се присъединявам към другите мнения. Твоя случай е от тези които задължително искат добро наблюдение, платен екип и секцио. Въпреки че аз лично съм ЗА нормално раждане при дежурен екип, на твое място с такъв проблем щях да си направя уговорка за секцио за първа възможна дата.

# 403
  • София
Tommelise честита годишнина ,много дълги години съвместен живот изпълнен с много любов ,разбирателство и да посрещнете пра-пра внуци заедно!

valka 27 аз се присъединявам към мнението на другите мами ,намери добър лекар и не се плаши от секциото и всичко ще е ОК  Hug

Момичета стискайте палци за една приятелка от юлските мами.От два дни е в патологията на втора градска за преносване ,днес е била 4 часа на системи и бебка не е тръгнала да се ражда-2 см разкритие само.Стискайте палци госпожицата ,да тръгне да се ражда ,да не мъчат много майка й и всичко с тях двете да е наред!

# 404
geryaleksandrova, стискам палци  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт