Отговори
# 375
  • София
Добро утро и от мен!
И аз страдам от гадното потене ,сутрин докато се облека и почвам да се обливам в пот  Sad .Болки в кръста нямам ,но опашната кост толкова зверски ме боли ,едва сядам на Д-то понякога.От известно време сутрин се събуждам от едно зверско схващане на пръсците ми ,мъжо казва ,че е от недостиг на магнезии .Моето бебче май също като при Мирка се е врътнало от пътуването и пак госпожицата се е нагласила седалищно .Ами аз много я изтормози за 7-8 дни едни нечовешки преходи с кола общо са ни се събрали към 1200 км.  Laughing но здраве да е ,нали и без това ще ходим на секцио.Само умирах от страх да не тръгна да раждам по пътя ,и унищожих 2 опаковки но-шпа.
Данна ,мисля ,че ще успея да си изрежа ноктите по твоя начин  Simple Smile .

е наоплаквах се и аз  Laughing

# 376
Добро утро  Simple Smile

Аз не стигам до изпотяване, просто климатика ми е на 23 градуса и не мърдам никъде. Навън разбира се, и аз бих си изпатила от жегата.

*Мирка*, как имаш ентусиазъм за палатка? Аз съм била веднъж през живота си за 1 вечер на палатка, ами изръбих се отвсякъде с това спане почти на земята, после само дето синини нямах, толкова неудобно и твърдо ми беше. А представям си сега да трябва да легна в спален чувал  Sick Прави са приятелите ти да не те взимат, не е  място за теб, хич не съжалявай  Grinning Добре е за тези от вас, които имате настроение за пътувания иначе - това значи, че се чувствате добре и сте спокойни  Peace Аз нито се чувствам добре  Sick нито бих била спокойна, ако мръдна на повече от 15 км. от града.

# 377
  • у нас
добро утро Hug Hug Hug вярно ме отбор баби Laughing

днес пак имам повод да почерпя Heart Eyes имаме годишнина- цели 11 откакто сме заедно Party  Heart Eyes

предлагам нещо свежо и точно за сезона Hug

и аз много се потя Rolling Eyes никога не съм се потила толкова ooooh!

дано днес е прохладно, въпреки че по прогнозите.... Confused

# 378
Tommelise, честита ви годишнина  Simple Smile Да се обичате много и да се подкрепяте винаги! Ама вие сте се открили още в детска възраст, браво  Heart Eyes

# 379
  • в мечтите си
Добро утро маминки коремчета!
До колко е добро за мен не знам...Болки ниско долу а и целия корем от време на време си ме боли Sad . Аз предната бременност от контракции нищо не съм разбрала,сега от рано рано  Crossing Arms
Tommelise и аз като теб живея при моите родители.Ами това си е като нож с две остриета.Майка ми е страхотна,но хората са казали ,че две поколения трудно живеят.Ето аз онзи ден се изпокарах с моята,и тя съответно все още не ми говори.Няма такъв ужас  Sad . Незнам какво бебе ще родя,но толкова рев съм изревала през тази бременност,че вече не издържам ама хич.
Така искам да сме сами ,но пари за жилище нямаме.Заем не ни отпускат,а и мъжа ми е с работно време от сутрин рано до късно вечер.Всеки гледа себе си а аз някак оставам на заден план.
Оплаках се за което се извинявам,но няма с кой да споделя Sad
За капак ,на 5 ще вадим третата сливица на малкия.Това вече незнам как ще го издържа.
Лек и спокоен ден!

П.П. Tommelise, честита  годишнина   !!!!!

# 380
Tommelise - Честита годишнина! Още много пъти по 11 години да се обичате и радвате на детски смях! newsm51

# 381
добро утро и от мен.
И аз се потя Като съм на вън постоянно се бърша със салфетки. мНОГО неприятно,но още малко и нещата при всички ни ще се оправят.
Tommelise , пожелавам ви да се обичате с всяка изминала година все повече и повече и септември месец да си получите дългоочакваният подарък . А и довечера  1dating и luvbed  .
Ние снощи бяхме ергени и ..........,,,,,,,,,, Heart Eyes    Mr. Green
Многооооооо е горещо навън . Отивам да напазарувам и трябва и да готвя, че на мъжо не му действат жегите на апетита. Все си е гладен . А аз мога само на плодове да я карам. Де да можеше и той да е така та да не се потя над печката.............
Момичета утре ще има ли някакви курсове за бременни,ЧЕ мъж ми няма да го има 24 часа, а малкия го командировахме при наште и утре се очертава смотан и отегчителен ден.

# 382
  • у нас
 Laughing Laughing Laughing да Laughing Laughing аз тамън бях навършила 16, а той 18. Млади, зелени, аз лудо влюбена на него всичко му беше на майтап и от майтап на майтап-ето до къде се докарахме Heart Eyes  Laughing
не ми се вярваше че ученическата ми любов ще продължи толкова години, но не съжалявам нито за миг Heart Eyes не винаги е било розово, но пък тези моменти са ни показвали колко сме важни един за друг  Heart Eyes (поне при мен е така)

благодаря ви за хубавите пожелания Heart Eyes

# 383
  • София
Tommelise, честита ви годишнина! Пожелавам ви още дълги години съвместен живот, изпълнени с разбирателство, уважение, обич и озвучени от щастлив детски смях  bouquet

# 384
Tommelise, Честита годишнина и от мен!

# 385
  • София
Момичета, моя много добра приятелка от Виена е на операционната маса за секцио - днес, живот и здраве, ще се роди първородната й дъщеря, стискайте й палци заедно с мен, дано всичко да е наред...

# 386
Tommelise честита годишнина и от мен! колкото повече време минава, толкова повече да не можете един без друг.   loveuuu

# 387
  • у нас
mixilena Hug дано бързо се сдобрите, че тези емоции не са добре. Ако наистина ма някаква връзка между характера на бебето и спокойствието на майката по време на бременност и на мен не ми се мисли как ще е  Rolling Eyes с тези изпити, местения.....

забравих да ви кажа (е вчера излизах с братовчедката  бебето и на 1м. Тя ми го подаде да видя кво е ooooh! ooooh! ooooh!  лелееее сякаш ми го хвърлиха с вилата. Нито можах да го хвана нито да го завърта ooooh!
братовчедката ми вика и в родилния че е така- честито, оправяй се от тук нататък Tired

beb4o_fb стискам здраво! Simple Smile

# 388
beb4o_fb  fingerscrossed

Току що се записах на училище за родители в Света София за петък от 11 часа.Ако някой ходи да свирка.

А лекциите в сити центъра кои дни са ?

# 389
mixilena, спокойно, няма връзка между нервите на майката и характера на бебето  Peace На мен втората ми бременност беше доста натоварена - работих до последния ден, в 3-ти месец изкарах тежък грип с 40 гр. температура и докрая не съм спряла да се тревожа дали не е навредил нещо на бебчето  Sad, имах отрицателни емоции и аз покрай едни роднински истории. Накрая дъщеря ми се роди - най-спокойното и ведро бебе, само ядеше и спеше и се усмихваше. Като почна да се държи на крачета, сама си обикаляше по мебелите и се забавляваше с играчки, когато съм заета. Нито е ревала, нито ми се е тръшкала за нещо. Абе ако знаех, че ще е толкова лесна, по-рано щях да се навия за второ  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт