Жената, която харесвам

• 95 428
  • 565
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Катрин Деньов изключително стилна и женствена

Фани Ардан

Софи Марсо

Изабел Аджани

# 391
  • UK
Публична тайна е, че Моника Белучи е рядко тъпа. В този ред на мисли изкоментирах факта, че авторката на поста с нейните снимки не спомена интелект. После ми се заговори на "вие", което за мен е същото като да ми говорят на "миличка" разни непознати във форуми, и ми стана смешно. Съжалявам, ако някой си е променил мнението за мен заради това, днес не съм съвсем в настроение, но не считам за нужно да се оправдавам.

# 392

Особено в "Страстите Христови" има най-тъпото и барбенско излъчване  Peace

# 393
Моника Белучи и на мен не ми харесва, не е грозна, но нищо не ме грабва в нея.Колко е умна нямам мнение, но на нея работата и е друга.Целта на темата е да показваме красивото за нас, а ако предизвика дискусия още по-добре Peace

# 394
МГМ, в една тема, може и да беше тази, но №1, писах, че не мога, да се възхищавам от дадена известна жена, а само да я харесвам чисто визуално.
В смисъл, че много от известните жени били и много добри, умни, състрадателни и пр. бла-бла и дори и не особено хубави, може да им бъдем почитатели. Както знаем добре, машината Холивуд е толкова добре работеща и смазана, че имидж се гради с пари и известност и е също толкова важен, колкото и статуетка от престижна филмова награда.
Та знам ли коя от тези иначе красиви жени са умни и одухотворени? Та аз дори не зная хубави ли са в действителност или всичко е фотошоп, добри гримьори и оператори.

# 395
  • UK
Разбира се, че е така. Винаги съм имала вътрешно усещане дали ще ми допадне някой, когото виждам на екрана или не. Естествено, твърде вероятно е това вътрешно усещане да ме лъже жестоко, но нямам как да разбера и заради това няма как да му се противопоставя. Моника Белучи ми изглежда глупава и затова не я харесвам. Може да е красива като картина и пак да не ми харесва. На същия принцип харесвам Никол Ричи, която с наркоманските си изпълнения в миналото и всичко останало едва ли е любимка на много хора. Но я харесвам. Не мога да знам дали би ми допаднала, ако я познавам, но колкото познавам нея, толкова познавам Моника, Анджелина, Джесика, Дженифър и тн. Някои от тях харесвам, някои от тях не, но не може някой да ми казва да не си изразявам мнението за тях, понеже той ги харесва. Simple Smile

# 396
Публична тайна е, че Моника Белучи е рядко тъпа. В този ред на мисли изкоментирах факта, че авторката на поста с нейните снимки не спомена интелект. После ми се заговори на "вие", което за мен е същото като да ми говорят на "миличка" разни непознати във форуми, и ми стана смешно. Съжалявам, ако някой си е променил мнението за мен заради това, днес не съм съвсем в настроение, но не считам за нужно да се оправдавам.
МГМ, аз съвсем в началото на темата се надявах все пак да става въпрос и за интелект, и съвсем в началото ми стана ясно, че май само така съм се надявала. И все си мислех: Виж ти къде го чукаш, къде се пука.
 Учудва ме, че след толкова много страници и едва след поредица от снимки на Моника Белучи се възмущаваш, че някои "авторки" не ценяли интелекта.
Та цялата тема е пълна със всякакви кухи лейки- къде повече, къде по-малко известни с тъпотата си. И на опашката- ние- преизпълнените с възторг обожателки Mr. Green.
Все пак аз съм оптимист. Щом има дори и само една жена, различна от нас, на която бихме свалили шапка, пък било то и заради изкуствените и цици, значи все още не сме безвъзвратно остарели.

# 397
buttinsky, тогава аз казвам, че от тази жена се възхищавам, харесвам я и като личност и чисто визуално:

Защото, съм имала възможността да я видя не един и два пъти, и също не един и два пъти да разговарям с нея.
Защото за мен тя не е само лице от екрана като Анджелина Джоли например. На нея какво да й харесвам освен външността?

# 398
  • UK
Не знам, не мога да твърдя нищо за интелекта на моите любимки (при Моника, както казах, това е популярен факт, вероятно и в тривиата й в IMDb го пише), но според мен малко или много си личи по погледа. Това и много други неща, несвързани с външния вид, ме впечатляват у един човек, жена или мъж, но обичам да чета и гледам интервюта с любимците си, и, в случай че не си напълно заслепен или еднакво тъп, си личи дали това, което говорят там е заучен текст, целящ да прикрие натуралната им тъпота, или са интелигентни, естествени хора.

# 399
На мен пък не ми се струва тъпа, поне на външен вид, как'ти Моника. Но аз съм малко късогледа, с астигматизъм, а на моменти и доста глупавичка. Дори и да е по-тъпа от Паулу Коелю да речем, със сигурност е по-секси от него, или поне беше де.

# 400
  • UK
Коелю едва ли е тъп, силно се съмнявам той да си вярва на глупостите, които пише, намерил е човека от какво да взима много пари и пише ли, пише до припадък. Simple Smile

# 401
  • гр.София
 Ау, и г-жа Фандъкова влезе в алеята на славата.

От постнатите на последните страници, още по един глас от мен за Ясмин Гаури и Фани Ардан.

# 402
Камерън Диаз  Peace

# 403
тази много ми харесва на външен вид, не съм я чувала никога, не съм гледала интервюта с нея, нямам мнение за съответния й коефициент, дори името й няма да запомня  Mr. Green

Zsuzsanna Ripli

# 404
Isabel Preysler на Енрике Иглесиас  майка му , на над 50 години

и като млада

Общи условия

Активация на акаунт