Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 652
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Valandin попита коя е наложницата? Айде сега смут в лагера

# 436
# 437
05 Ağustos 2010 - 11:56
Yazı Boyutu:

Adı Nehir Erdoğan’la anılan Kenan İmirzalıoğlu, tatil için gittiği Çeşme’de manken Ebru Destan’la öpüşürken görüntülendi.

# 438
# 439
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Уф,Вивииии пак ще сменям аватара и десктопа Joy Joy Joy Joy Joy

тоя човек все се държи за главата Mr. Green Mr. Green Mr. Greenтова си е вид навик(и аз правя така Mr. Green)

а за новата на Кенан  smile3501   ......прилича ми малко на Шебнем.......тате и вика много идиотски Mr. Green...изпуска първата буква Mr. Green

по отношение на дервишите.....отдавна съм им хвърлила око,дали сега не е момента да им стъпя на пътечката Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

мацки,аз отивам на кино Wink,като се върна ще си поговорим пак Peace

# 440
Оттози линк, но нещо не улучвам статията, затова я копирах и я поствам Говори се за  нови персонажи в новия сезон, струва ми се

http://www.habergec.com/Ezel/

Sevilen dizi Ezel'e 3 yeni isim
31 Temmuz 2010 Cumartesi 19:41
Geçen sezonun iddialı yapımı Ezel dizisi önümüzdeki dönemde kadrosunu daha da güçlendirecek.

Ezel, yeni sezonda kadrosuna dahil olacak yeni oyuncularla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sezon finalinde Ezel ve Ramiz Dayı; Kenan Birkan'la yüzleşmiş ancak izleyici Kenan Birkan'ı kimin canlandıracağını görmemişti.

Ramiz Dayı'nın hasmı Kenan Birkan rolünü kimin oynayacağı konusu günlerce tartışılmış hatta rol için Şener Şen ve Selçuk Yöntem gibi oyuncuların isimleri geçmişti.

Birkan'ı kimin oynayacağı sır gibi saklanırken, diziye onunla beraber üç yeni oyuncunun daha katılacağı öğrenildi. Ancak oyuncuların isimleri açıklanmadı

# 441
Е да ама не се знаели имената на новите играчи newsm78

# 442
Уф,Вивииии пак ще сменям аватара и десктопа Joy Joy Joy Joy Joy

тоя човек все се държи за главата Mr. Green Mr. Green Mr. Greenтова си е вид навик(и аз правя така Mr. Green)

а за новата на Кенан  smile3501   ......прилича ми малко на Шебнем.......тате и вика много идиотски Mr. Green...изпуска първата буква Mr. Green

по отношение на дервишите.....отдавна съм им хвърлила око,дали сега не е момента да им стъпя на пътечката Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

мацки,аз отивам на кино Wink,като се върна ще си поговорим пак Peace

Много общи навици, бе Лакун  Laughing - мърморите, за да се успокоите, сега пък - главите - още ще си кажеш  Laughing Hug Hug Hug

# 443
ох,аз отдавна съм намерила много общи неща(поне от това което си казва де)

помниш ли и барабаните?е те това като го видях и ме побиха тръпки Mr. Green

# 444
http://www.youtube.com/watch?v=7KPdGFhxGhg

Това е някяква реклама с Ийит
http://en.vidivodo.com/288797/turk-net-reklami

Вярноооооооо,и за барабаните

# 445
 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

овчарчето Калитко Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughingи то в реклама на интернет доставчик......за да разберем някои неща ни е нужно и голямо количество трева Mr. Green Mr. Green Mr. Green

айде напускам село,че кино ме жди

# 446
Лакуун, приятно гледане!

# 447
С агнето си приличат  Mr. Green
Лакуна приятно гледане и от мен  Hug

# 448
  • In a strange romance
Как ни проми мозъците тоз Езел, а? Каквото и да си мисля, каквито и догадки да правя, със сигурност накрая ще се окаже , че съм  много, ама мнооооооооооооооого далече от истината.
Да го започват вече тоя yeni sezon че не се издържа вече.

Ето ви и един Ийитко със самолет. Laughing

# 449
Чака ме мене  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт