Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 776
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • ÇapulcuLand
Момичета,натъкнах се на една турска комедия(не съм я гледала)

пускам линкче за тези които искат да се разсеят в летните вечери у дома пред телевизора Hug

Ay Lav Yu / Ай лав ю (2010)

торент файл(за тези които нямат достъп до тракера)

субтитри

Комедийката вървеше до онзи ден по кината в Турция и изглежда много сполучлива. Аз също се натъкнах на торент файла преди няколко дни и го дръпнах  Laughing Laughing

# 496
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
ами аз я попрехвърлих и ми стана много интересна.....след 10 минутии я пускам Peaceпринципно много харесвам филми, в които има сблъсък на различни култури Heart Eyes
главния герой също заслужава вниманието на Зизу Laughing Laughing Laughing Laughing

# 497
  • ÇapulcuLand
ами аз я попрехвърлих и ми стана много интересна.....след 10 минутии я пускам Peaceпринципно много харесвам филми, в които има сблъсък на различни култури Heart Eyes
главния герой също заслужава вниманието на Зизу Laughing Laughing Laughing Laughing

Знаеш ти къде да гледаш, лакунче  Wink

Ето рекламата към филмчето, ако някой се чуди
http://www.youtube.com/watch?v=-qULx77Tus8

# 498
Zdraveite hora, IZVINIAVAM SE ZA LATINICATA. Sega se pribiram, vidiah, che ima nova seria, no ne mojah da q izteglia  Cry

# 499
е като кликнеш върху подписа ми не става ли? newsm78

сутринта нямаше проблем с линка newsm78

ако искаш ела на скайп да ти я пусна

нещо не те намирам в скайп списъка ми..потърси ме ти...името е същото

# 500
Хлапенцето от трейлъра ми напълни душата Joy Тегля и аз

# 501
Здравейте!  Hug  Hug  Hug
Ето една гледка от мен Grinning

# 502
е като кликнеш върху подписа ми не става ли? newsm78

сутринта нямаше проблем с линка newsm78

ако искаш ела на скайп да ти я пусна

нещо не те намирам в скайп списъка ми..потърси ме ти...името е същото
Probvam pak ot podpisa ti Simple Smile  za sega e na 15 %

# 503
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Къде...къде е този екземпляр??? smile3508 smile3508

# 504
И той е с мустачки Joy Joy Joy Joy

# 505

да създам малко работа на зизу, да вади рулетката  Laughing Mr. Green Mr. Green

Понеже не разбрах newsm78. Мустака ли мерите? Joy Joy Joy

# 506
Днес съм на вълна пускане на снимки.

Следобедно кафе?

В ето това кафене?

# 507
Днес се разпрахме от обикаляне на готини заведения Laughing Laughing Laughing Laughing

кафето го усвоих отма Peaceтенк ю Hug Hug Hug Hug

# 508
Здравейте! Фенка съм и аз на сериала.

Гледах последната серия и не мога да спра да се питам: "Защо хората сме така устроени!? Защо доброто и красивото не ни обединяват така, както мъката и нещастието!?"
Гледам го филма и се лашкам на приливи и отливи /чак ме грози опасността от морска болест/ - на моменти ту намирам оправдание за характера и постъпките на някого и после бум - тряс и се обръщам на 180 градуса. Голяма съм фурнаджийска лопата, а уж се имам за разумен и последователен човек.  Laughing

П. П. Благодаря на всички, които се трудиха над сериала. Само като си помисля колко от свободното ви време ви е коствало, колко труд сте положили...  newsm20 БЛАГОДАРЯ!

# 509
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фиууууууууууу...чжшшшшшшшш....офффф, паркирах метлата.  Mr. Green
Пфу...пфу...пфу...малеееее, подпалиха ми се табаните от тва спиране с крака...малко изгорех ама нема нищо...ше го преживея...  Crazy ooooh!
Идем за клюките...чух, че пак имало да се мери, извадих мерките и теглилките...ама аз не мерим мустаки... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт