Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 656
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
И аз искам Мелодията  Crazy

# 106
Yalın - Günaydın

Тук е с по-добро качество. Ето и текста:

Besbelli uzun zamandır
aynayı kendine döndürmüyorsun.
Yitirilenler apaçık ortada
sen hala yüzüme gülümsüyorsun.

Aşk içinde misafir olmaz
Ya yalnız sen ve ben
İki gönül arasına üç saklanmaz
Ya yalnızlık ve ben
Ya o ya ben
Ağlaya ağlaya senden vazgeçiyorum.

[x2]
Yasaklandın, hep saklandığın
bu kalpten kovuldun sen.
Isınıp uyumayı unut
Sarılıp ağlamayı da
Günaydın gittim ben

Günaydıınnn...

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 11:19 от B l a n k a

# 107
Да ви покажа и нещо от Езел:

Познахте ли мястото? На това кафене си говориха Омер и Ейшан, когато един от измамените от нея мъже я позна и започна да я вика като Айтен ли беше, Айлюл ли... не помня. А на втората снимка е мястото, където Ейшан го замъкна, даде му пари и настояваше, че не се познават, а мъжът повтаряше, че отново ще се съвземе, отново ще забогатее, само и само да се върне при него. Кафенето е много мизерно, не можах да се насиля да седна там. Масичките са малки, грубо сковани от зле обработени дъски, няма покривки и ествествено, всички пият чай. Чаят в Турция по нашите стандарти не е евтин, най-малко видях 1.90 лири/ лева, но пък хубавото е, че можеш да си висиш на един чай колкото си искаш време, ако щеш с часове, на никой не му прави впечатление, нито те питат ще искаш ли още нещо с подтекст - ай, сиктир оттука, хихи.

# 108
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Е кмете,просто съм възхитена от вас Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
обичам те Бланке! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 109
Бланка,много хубаво разказваш  Heart Eyes   love001
До тази кула не живееше ли Кенан от "Мелодията"  newsm78

# 110
Добър ден на всички  Hug Hug Hug

аз от вчера почти съм захапала кукичката и съм готова да повтарям Мелодията Joy Joy Joy Joy Joy(луд умора йок Mr. Green)
може и мене да прибереш в групата "луд умора йок"...... или може би съм за друга група Thinking защото аз периодично и на части си я повтарям/Мелодията/......то това и ме спаси от страстите по Езел Wink......макар да ви разбирам защо толкова го харесвате,предпочитам слънцето и улиците на Мелодията,обикновеността и всекидневието на случките,сякаш съм отишла на гости у съседите....
а да,да не забравя и Джемил  Heart Eyes ......както и да е,исках само да кажа ,че разбирам носталгията на някои и от вас  Simple Smile и я споделям  Hug Hug

хубав ден на всички  Peace

# 111
и аз си помислих същото Елмира,много ми прилича(за кулата де  Simple Smile)

# 112
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
и аз мисля ,че е там...даже и в Любов и наказание има сцени до тази кула,да не кажа в същия апартамент
абе въобще Истанбул сме го разкостили Joy Joy Joy Joy Joy Joyнема скрито покрито Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 113
Според мен не е същата кула, защото до нея няма такива сгради, като тази на Афифе. Там къщите са по-малки, може би на 2-3 етажа. Чакам още снимки от района и тогава ще огледам по-подробно.

Но ако излезе, че това е кулата, просто ще се спукам от яд, защото не съм обърнала фотоапарата към съседните сгради и ако нещо се е хванало, ще е напълно случайно. А и можех да вляза в сградата. Тогава нямаше да остане място за съмнение, защото стълбището си го спомням 100 пъти по-добре от фасадата. Даже ще очаквам да видя на Ламийка червеното куфарче, хихи.

# 114
Това не е ли кулата Галата  newsm78
върха и се виждаше когато Али висеше от балкона  Thinking

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 14:48 от elmira

# 115
  • СТАНДАРТНО.
 Не се стърпях. Пуснах си първи епизод на Мелодията  Blush Mr. Green.

# 116
Ами това си е кулата, а пък аз яко съм бляла. Сега отивам да се самоубия ритуално.

# 117
Бланка, недей  Stop  Hug  Hug  Hug
Повод да отидеш пак  Peace
Късметче аз едва се сдържам макар че от време на време си пускам по малко Mr. Green
Още преди да свърши филма бях започнала да го повтарям  Mr. Green
Когато свърших с повторението започнаха да го повтарят та плюс повторенията
ми се събират около 5 пъти гледане  Crazy

# 118
Ето тук и аз забелязах че това е кулата от Мелодията http://www.vbox7.com/play:4fea3059&start=8
но няма значение ...  Peace

# 119
Как да няма значение, иде ми да се гръмна, но не го правя, защото обмислям дали да не се самообезглавя. Това е място, където можех да вляза... частна сграда. Как съм се заблудила, че околните сгради са ниски. Но в цялост кулата я виждам едва сега на снимките. Там на място, от самия площад не се придобива такъв цялостен поглед към кулата и околностите. И какво съвпадение - от едната й страна са снимали Езел, а от другата - Дудактан. А Али кога е висял от балкона и в коя серия, това пък изобщо не си го спомням. Ами да, Елмирче, изобщо не ми трябва повод, за да ида втори път, то за 4 дни какво ли можеш да видиш. Всъщност, на мен сега ми беше втория път, само че за него чаках точно 20 години.

Общи условия

Активация на акаунт