Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 652
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
кмете голяма драма с тия кули Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
елмирка права си...точно така  Peace

Марица беше качила първите серии на Мелодията в наносета с доста добро качество,но сега го духаме ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

и все пак ще я започна...само да пуснем последния езел и ги развъртам отначало Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Али вися в 15-та серия,ако се не лъжа

# 121
Доста ме изкушавате да почна мелодията и аз .. пак(нищо че сигурно и репликите знам вече  Mr. Green )
М/у другото поздравявам ви с песента(за Кенанките и с клипчето) http://www.vbox7.com/play:ad3407c7  Wink

# 122
  • In a strange romance
Според мен не е същата кула, защото до нея няма такива сгради, като тази на Афифе. Там къщите са по-малки, може би на 2-3 етажа. Чакам още снимки от района и тогава ще огледам по-подробно.

Но ако излезе, че това е кулата, просто ще се спукам от яд, защото не съм обърнала фотоапарата към съседните сгради и ако нещо се е хванало, ще е напълно случайно. А и можех да вляза в сградата. Тогава нямаше да остане място за съмнение, защото стълбището си го спомням 100 пъти по-добре от фасадата. Даже ще очаквам да видя на Ламийка червеното куфарче, хихи.
Blanka, страхотни снимки и много интересно разказваш. Предстои ми пътуване до Истанбул  след месец и сега вече съвсем не знам как ще издържа дотогава.  Simple Smile
А кулата наистина е същата. Знаех, че някъде там беше апартаментът на Кенан, но не бях обръщала внимание на сградата. След това, като си разглеждах снимките от миналия септември от Истанбул се оказа,че без да искам съм снимала сградата и дори прозореца, който показваха във филма.

Щях да забравя, мечтая си да пия кафе на самия Босфор, съвсем до морето. Някакви идеи къде може да стане това?

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 15:54 от mimy_b

# 123
Привет, момичета! Hug
 B l a n k a, къде ме запрати  ooooh!. Благородно ти завидях и ти благодаря, че споделяш с нас   bouquet.
 lacunababe, вече наистина си мислех, че не си видяла феята Ийит  Laughing Mr. Green.
 Прочетох книгата "От устните до сърцето".

Hug Книгата излязла ли е вече? Много искам да я прочета?

# 124
Да,книгата от един месец е на книжния пазар Peace

виж в хеликон през интернет,сто процента ще я откриеш Hug
а Миме ти що ще ходиш след месец?Да не би за концерта на U2,ако не ми мине котка път и аз съм там newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 125
Hug Книгата излязла ли е вече? Много искам да я прочета?

На турски? Искаш ли?  Joy Joy Joy Има я, има я и на бг.

Mimy_b, можеш да пиеш кафе, да ядеш риба, да вечеряш на много места край Босфора, сама ще видиш, то няма как да се пропуснат. Но аз ти препоръчвам да се качиш на Пиер Лоти, път си е до там, но от това място се вижда целият Златен рог, при това по дължина, плюс половината Истанбул в прибавка. Има и въжена линия дотам и обратно, аз не се качих на лифта за съжаление, но си е атракция. Именно там чаят е 1.90 и можеш да си го пиеш колкото си време искаш и да си зяпаш прекрасната гледка. Долу до Босфора не е чак толкова приятно, все пак място, през което непрекъснато сноват фериботи и кораби, не е чак дотам чисто, водата си е като във всяко пристанище - мътно-лилава, с плуващи разни отпадъци. Настина, миризма много-много няма. Доколкото разбрах, Ердоган е направил нещо си, за да изчисти неприятната миризма, която преди е била непоносима. Но какво точно, не разбрах, за съжаление.

Попе, драма си е, ти не съжаляваш ли? Ако бях се качила по стълбите и да се фотна как звънкам на вратата??? А, какво ще кажеш? Пък ако вземе, че ми отвори Афифето, да й лепна едно право кроше, лошо ли щеше да ни е, а?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 126
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
е нямаше да е зле Joy Joy Joy Joy Joy Joyама нищо,другия път ще я бием двете Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 127
И аз много исках да отида на концерта,ноо.....другият път Mr. Green

и сега леко встрани от Мелодията и Езел Grinning

ами няма какво да кажа сладък мъж е Ийит  Blush Heart Eyes Heart Eyes

п.п.  sorry за лошото качество на снимките,но засега дотам стигат уменията ми  Blush Blush

# 128
# 129
  • In a strange romance
Да,книгата от един месец е на книжния пазар Peace

виж в хеликон през интернет,сто процента ще я откриеш Hug
а Миме ти що ще ходиш след месец?Да не би за концерта на U2,ако не ми мине котка път и аз съм там newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Плийз, не споменавай U2 пред мен, още не мога да си намеря място от яд.   newsm45 newsm45 на всичкото отгоре на 6 ще съм още там, но ще потеглям за родината в ранния следобед. На 7 жива умряла трябва да съм на работа. как да не скокна от галата? Twisted Evil А ти да отидеш на всяка цена, изкарай си страхотно и заради нас. После ще разказваш!!!!!!!!
Бланка, мерси за съвета.  Hug на пиер лоти ще се кача и то с лифта, включено е в ескурзията. И нощен Истанбул ще обиколим и на принцовите си предвижда да идем ,да видим дали ще открия поне на пашата къщата. newsm78 Само да сме живи и здрави.

# 130
 Еееееееееееее,Мимозаааааа направо ме разплака ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
а мислех,че аз си падам карък Outta Joint Outta Joint Outta Joint Outta Joint

http://www.youtube.com/watch?v=_Ye8GLPUVsM

е това трябва да ми се случи на всяка цена

# 131
Е тъкмо  бях позабравила идеята Истанбул,
обаче вие ще ме върнете към мислите за там  Crazy

# 132
lacunababe и blanka     bouquet благодаря за бързия отговор Ще потърся книгата.

# 133
  • на морето
Бланче , добре дошла от този прекрасен град ! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Виртуалната разходка , която ни правиш  и снимковия материал са прекрасни !

Ако позволиш да се включа да помогна за кулата :

мисля ,че тук  , от по-далечен план ще се види по -добре и сградата  , и къде къде паркираха колите .
За съжаление още не съм се научила да вадя кадри от филмите като снимки , за да извадя и го сложа като съпоставка .

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 19:08 от asha

# 134
  • на морето
Обаче, като си разгледах по -подробно снимките , се оказа ,че почти съм фанала в кадро района на сградата ,където Али вися (справка от поста на  vivivi2 )  Ориентир ми беше характерния купол с полумесеца (и докато гледах серията се чудех ,защо ми изглежда познато ) .И така локализирах мястото . Това е една малка , стръмна уличка  преди кулата Галата ,като се идва от моста Галата .А този връх е на една много стара джамия . Тя също е съвсем мъничка . Давам и снимков материал .Можете да сглобите общата картина по отделните елементи :

Бланче , моля те ,прощавай  Praynig Praynig Praynig, че така се намесвам в твоя пътепис , ама се получи случайно  да открия това  и реших , че е по -удачно да отреагирам на момента .

Общи условия

Активация на акаунт