Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 766
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте Hug
ВАЛ
мното интересни снимки      bouquet

на вниманието на ЗИЗУ  най големият пакет е български Heart Eyes  ТУК Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 21:10 от Lilims

# 511
не знам какво да кажа ... странна работа.Таман реша нещо , а то се окаже че не е така 

# 512
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте Hug
ВАЛ
мното интересни снимки      bouquet

на вниманието на ЗИЗУ  най големият пакет е български Heart Eyes  ТУК Joy Joy Joy
Еееее...Лилииии, ти тресна коня с правата лопата...с това... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 513
 Shocked Зизу, кажи си сега, ти само на пакети ли си почитател или гледаш и какво има над пакета. Щото ако е първото-взимай дядото, ама ще трябва да разчистиш основно в хралупата Mr. Green

# 514
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Shocked Зизу, кажи си сега, ти само на пакети ли си почитател или гледаш и какво има над пакета. Щото ако е първото-взимай дядото, ама ще трябва да разчистиш основно в хралупата Mr. Green
Такаааа... Thinking
Мойте жълъди са предимно на красиви умни и богати приносители... Joy Joy Joy Joy
А, колкото до хралупата...споко!!! Подариха ми тая на Керпедена барабар с Хамъра вътре. Обаче се наложи да изкарам Хамъра, че нема место...та така се поосвободи... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 515
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

е лили това не е пакет душа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenнаправо си е ракета от типа земя-гащи Joy Joy Joy Joy

къде живее момъка Евгени,да го преслушаме преди да тръгне да се гологъзи по света Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

от вълнение забравих и лека нощ да пожелая Laughing Laughing Laughing Laughingспря ми и часовника на компа Crazy

# 516
# 517
  най големият пакет е български   ТУК   Е.това нещо заслужава да бъде възпято.моля   http://www.youtube.com/watch?v=pSh5YNc4TAQ

# 518
Фиууууууууууу...чжшшшшшшшш....офффф, паркирах метлата.  Mr. Green
Пфу...пфу...пфу...малеееее, подпалиха ми се табаните от тва спиране с крака...малко изгорех ама нема нищо...ше го преживея...  Crazy ooooh!
Идем за клюките...чух, че пак имало да се мери, извадих мерките и теглилките...ама аз не мерим мустаки... Whistling

newsm10 smile3515

# 519
 Heart Eyes Heart EyesЛека нощ!

# 520
  • СТАНДАРТНО.
 Изгледах Ay Lav Yu. Че заедно със систъра го гледахме. Тя по принцип ме смята за леко чалната, заради интереса ми към турските филми, но този й хареса  newsm10.
 Да си призная, още не съм изгледала целия 33 епизод  Embarassed. Не защото нямам време, а защото ми се струва прекалено тежък за моментното ми състояние. Като чета коментарите ви и се обърквам, камо ли ако го гледам  Crazy. Но няма да остане негледан, söz! 

# 521
  • ÇapulcuLand

А-а, тоз хабер много съмнителен ми изглежда. Актрисата, която играе Шебнем казва, че новият сезон ще започне на 13-и август?!
Още обаче не е пристигнал сценарият за новия сезон и не знае какво ще се случва в него. Със сигурност ще има изненади...  newsm78 е, тя много каза просто.  Joy

# 522
  • ÇapulcuLand
Дааа, в този сайт малко са се пообъркали. Намерих на друго място и пише 13-и Септември. Така, че не се надявайте на  Езел поне още 1 месец.  Naughty

# 523
Добро утро! Hug

# 524
  • СТАНДАРТНО.
 Добро утро  Hug

Кеф ви планина, кеф ви- море  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт