Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 705
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
На вниманието на комисията по мерки и теглилки    smile3503

Ayakkabı numarası 47 olan Kenan İmirzalıoğlu, nam-ı diğer Ezel, Türkiye’de ayağına uygun spor ayakkabı bulamadığı için yurtdışından getirtiyor
.
Ezel dizisinin yıldızı Kenan İmirzalıoğlu, ayaklarından çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi. Ayakkabı numarası 47 olan oyuncu, Türkiye’de 47 numara spor ayakkabısı olmadığı için ABD’den spor ayakkabı getirtiyor. İstediği modelleri yurtdışından sipariş eden İmirzalioğlu’na bir ayakkabı en az 500 dolara mal oluyor. Oyuncu, normal ayakkabılarını da Şişli’de yaptırıyor.

оле само не ми казвайте че преценявате и по номера на обувките,защото аз нося 48 номер  Mr. Green

# 541
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оле, Пачеееее, ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!... ако съдим по обувките и с мойте скромни познания по цолажа и ФИ-то....и ти одиш към 2 цола (чеки да не пишем 3...че може и да нема такъв цолаж...)и съответно ФИ-50...лелелелеле...да ти дадем адреса на хралупата да се настаниш вътре без "НАТИСК И ВНУШЕНИЕ". Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

# 542
Оле, Пачеееее, ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!... ако съдим по обувките и с мойте скромни познания по цолажа и ФИ-то....и ти одиш към 2 цола (чеки да не пишем 3...че може и да нема такъв цолаж...)и съответно ФИ-50...лелелелеле...да ти дадем адреса на хралупата да се настаниш вътре без "НАТИСК И ВНУШЕНИЕ". Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
ми давай го де ...  Laughing Mr. Green Simple Smile

П.П:И да поясня че маратонките ми незнам дали са дефекни ,но ми стягат на пръстите и сигурно ще се наложи да сменям номера. Joy

# 543
ми давай го де ...  Laughing Mr. Green Simple Smile

П.П:И да поясня че маратонките ми зенам дали са дефекни ,но ми стягат на пръстите и сигурно ще се наложи да сменям номера. Joy
Еееееее, ти направо къртиш миФки с тия размери... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyсамо да дойде ортака по цоловете да определи с точност и направо се настанявай в хралупата...да не те настанявам със "НАТИСК И ВНУШЕНИЕ"
Байдауей...що досега не си си съобщил номера на маратонките...???(май там нещата са серозни) Thinking

# 544
Пачееее, аз почвам с "ВНУШЕНИЕТО"...хралупата е тая на Керпеден Али...само Хамъра е вънка за повече удобство...там ще ти е тарикатско и комфортно...нема да съжаляваш, че си се настанил сам...на такава "хралупка" не се отказва...тва е престъпление...нали се сещаш...??? Joy Joy Joy Joy

# 545
Пачееее, аз почвам с "ВНУШЕНИЕТО"...хралупата е тая на Керпеден Али...само Хамъра е вънка за повече удобство...там ще ти е тарикатско и комфортно...нема да съжаляваш, че си се настанил сам...на такава "хралупка" не се отказва...тва е престъпление...нали се сещаш...??? Joy Joy Joy Joy
Намерих я. WinkНаистина е доста удобно.

# 546
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

като гледам нещата отиват към годеж Mr. GreenПаче,Пачееее закъса го в мирно време Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Марица,като винаги си на ниво Hugчудесен коментар Hugот името на екипа благодаря за всички дарове Hug

на останалите целувки  love001  love001  love001

днес преживях един ужасен ден ooooh! ooooh! ooooh!сега съм си сипала мънинка ментичка със содичка и лимон и се отдавам на любимото си село    bouquet    bouquet    bouquet    bouquet    bouquet 

# 547
Лакуна,  spoko hug spoko

# 548
Лакун, пожелавам ти една прекрасна, спокойна вечер   love001

# 549
# 550
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Благодаря ви милички  Hug Hug Hug Hug

вивиана,тенк ю за керпедена,а ако ми свършат лимоните ще си открадна на Ейшана от лИгена Mr. Green

# 551
Благодаря ви милички  Hug Hug Hug Hug

вивиана,тенк ю за керпедена,а ако ми свършат лимоните ще си открадна на Ейшана от лИгена Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Oooooooooooooooх, исках да те накарам да се усмихнеш, ама ти пък направо ме разби, и то в рима!

# 552
 Лакунка  наздраве cheers Joy

# 553
  • СТАНДАРТНО.

Оооо, гледам за вечеря имаме скумрия с лимон....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

# 554
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

като гледам нещата отиват към годеж Mr. GreenПаче,Пачееее закъса го в мирно време Joy Joy Joy Joy Joy Joy 
Олеееееееее, попе...за кви годежи говориш? ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Па у хралупата пълно със жълъди...мое ли да ги земем всичките? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Той, Пачето ще седи там само като експонат...и са кат чухте за номера на обувите...да не се нахвърлите на човеко?Офффф...то единственото сигурно място от набезите Ви е хралупата.(ВНУШЕНИЕ... Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт