Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 743
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
http://img195.imageshack.us/img195/4136/karanlkdangelen.jpg

в 6-та серия на Къщата на ужасите е играл и КЕЦА Mr. Green

# 631
Виви,сега следва и отмъщението на Ейшан  cold

# 632
Виви,сега следва и отмъщението на Ейшан  cold
Аха, и плюс Кенан   #Crazy

# 633
Това на Ейшан ми се вижда доста страшно а съчетано с Кенановото  ooooh!

# 634
Ох, с тия отмъщения много зловещо взе да става...по-добре ще е само да се надлъгват и надиграват,но без повече жертви Naughty

# 635
Обаче ще са много хубава двойка с бат Кеню Laughing Laughing Laughing Laughing

# 636
Те отмъщенията май до нищо не водят Thinking
А ако това е Кенан и на мен ми харесва Grinning

# 637
Къде стееее? Hug Hug Hug Hug Hug

# 638
# 639
Оооо,Пачеее гледам си оправил местожителството.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 640
Оооо,Пачеее гледам си оправил местожителството.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ми да, нали вече се преместих Mr. Green.И на новото си местожителство щракнах една снимка на която Зизу трябва да вади всички подръчни средства и да мери. Laughing Laughing  Mr. Green

# 641
Пачето е видимо доволен от новото местообитаване. Зизана вкусно ли готви? Mr. Green

# 642
Пачето е видимо доволен от новото местообитаване. Зизана вкусно ли готви? Mr. Green
да cook Wink Laughing

# 643
Паче остави снимката на Кенан деееее.......или твоя ама ако е пакета в близък план Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

до половин час ще пусна филма с Ийит ,който търсихте днес....превод йок,ама ще го гледате натюр да тренирате езика Laughing Laughing Laughing Laughing

нее,в интерес на истината става за гледане и без превод.....тоест репликите не изобилстват Laughing Laughing Laughing Laughing

с любезното съдействие на кметица Бланка     bouquet      bouquet      bouquet      bouquet 

а до утре сутрин ще кача и филма с новия Кенан,за който пенда днес ни уведоми и любезно предостави да го направя и ваше достояние(той е преведен)

благодаря и на двете    newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 644
Паче остави снимката на Кенан деееее.......или твоя ама ако е пакета в близък план Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

O снимката на Кенан я махнах че някои хора не ми дават да слагам негова снимка.Бил вече запазах за това ти изпълних твоето желание. Laughing Laughing Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт