Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 739
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • на морето
Благодарности за фрапето !  bouquet Heart Eyes Hug
И като виждам , че след някои днешни лирически отклонения  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,се връщаме отново към образите във филма , да си изкажа и аз едно впечатление .

Нали в края на 32 с. Тефо не можа да си изпълни задачата и "лошите "  го хванаха . После реших, че ще правят "клопка " на Шебнем, след като мосю Кец й изпрати СМС-а . А когато нашето блондинче отиде на мястото на срещата , Тефик разигра сценка , сякаш се е освободил от плен. После ,обяснявайки на Шебо ,че вече действа по своя воля с половин око прие "нареждане " от един мустакат тип  . Малко след това се получи  самопротиворечие , когато излезе , че се е отзовал на обаждане на Вуйчо ....Е, верно , отказа му поставената задача , а после Езел го "придума " много бързо да се върне при него ....
Абе , само на мене ли ми се струва ...или има тук нещо .... newsm78 newsm78  Както всичко във този  филм - кое е истина и кое не ? Да не би да си имаме вече дълбоко внедрен "троянски кон" или  независимо от това ,че вуйчо му е "отървал кожата " от Мосю Кец , той направи наистина свой избор , като остана с Езел .... Мисля .... newsm78   А вие какво мислите ...

# 616
И като виждам , че след някои днешни лирически отклонения  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,се връщаме отново към образите във филма , да си изкажа и аз едно впечатление .

Нали в края на 32 с. Тефо не можа да си изпълни задачата и "лошите "  го хванаха . После реших, че ще правят "клопка " на Шебнем, след като мосю Кец й изпрати СМС-а . А когато нашето блондинче отиде на мястото на срещата , Тефик разигра сценка , сякаш се е освободил от плен. После ,обяснявайки на Шебо ,че вече действа по своя воля с половин око прие "нареждане " от един мустакат тип  . Малко след това се получи  самопротиворечие , когато излезе , че се е отзовал на обаждане на Вуйчо ....Е, верно , отказа му поставената задача , а после Езел го "придума " много бързо да се върне при него ....
Абе , само на мене ли ми се струва ...или има тук нещо .... newsm78 newsm78  Както всичко във този  филм - кое е истина и кое не ? Да не би да си имаме вече дълбоко внедрен "троянски кон" или  независимо от това ,че вуйчо му е "отървал кожата " от Мосю Кец , той направи наистина свой избор , като остана с Езел .... Мисля .... newsm78   А вие какво мислите ...

По повод мосю Кец, стана ли ясно дали Али го уби. Май са си оставили вратичка да го рециклират Mr. Green

# 617
Много як Кенан  newsm44 newsm68 newsm44     Тъкмо си мислех,че сега  ако сбъркат с избора и сложат някой невзрачен тип и втори сезон няма да е толкова интересен,но с тоя Кеню убиха рибата,много е интересен и харизматичен

# 618
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
абе ние сме бързи кучки Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

ето още една снимка на Кенан ,любезно предоставена от anna3com

asha,никой не мож обясни таз работа....имаше чуденка по темата,ама само бай Улуч знае отговора

# 619

И на мен не ми стана много ясно...ще се радвам ако някой се е светнал в каква схема влезе Тевфик,ама май ни го оставиха това за домашно newsm78

# 620
  • In a strange romance
Kabuslar Evi: Onlara Dokunmak - 2006 ... Yunus (tv filmi)   http://www.sinematurk.com/film_genel/18861/Kabuslar-Evi-Onlara-Dokunmak

това е името

кмета обеща довечера да ви го осигури Peace

ще пуснем линкче за сваляне Hug
Златна си, много мерси! Heart Eyes  Hug Hug

Нещо леко добродушен ме се вижда този Кенан. newsm78

За Тефо и аз много се чудех каква игра изигра с Шебнем и с SMS-а и с Езел.  И аз очаквах някакъв капан за блонди.newsm78 newsm78 newsm78Има там нещо, ама не ни остава друго освен да чакаме.

# 621
Лакунче, я пусни масажиста Ийит  Grinning

# 622
http://www.karacitours-bg.com/bg/offer.php?offer=79789Вижте какво културно-масово мероприятие се задава...Ийтчо дали ще ходи?А Кенанчо?

# 623
Лакунче, я пусни масажиста Ийит  Grinning

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 624
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хелооууууу...Джемилкьой...! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Готин виц на ортака...точни мерки и пропорции за Пачевия пакет...(изумителни) Peace
Абе с две думи ...имало е купон! Party Party Party Party Party Party Party
Както разбрахте Пачето се е нанесъл в новия си дом..."ХРАЛУП- ХАУС" Joy Joy Joy Joy Joy
Излезна и на ревизията...абе с две думи живота е прекрасен...хралупата пълна... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 625
Сигурно ли е, че това ще е Кенан? Минавам към отбора на лошите Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Според мен Тефо се опитва да предпази Шебо от нещо, да я държи настрана, ама тя нали ни е малко недосетлива, все се вре между шамарите.

# 626
Ако е той и аз съм там Peaceпък може в един момент бройката да набъбне Mr. Greenзнае ли човек кво ни готвят Laughing Laughing Laughing

Дари ,знам го аз това събитие,даже се готвя да го посетя...амааааа.....ще видим

# 627
Лакунче  Mr. Green  Hug  Hug Hug 

# 628
Хайде пак да пусна линк към последния епизод за тези които нямат регистрация

ЕЗЕЛ епизод 33 с бг превод

EZEL ep.33 sezon finali

ще го пусна и на първа страница в новата тема Peace

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 22:25 от lacunababe

# 629
Сетих се за погледа на Ейшан като влезе при Кенан, Коментирахме, че или го позна,или, че харесва това, което вижда Определено ще е вторият вариант Laughing  Малееей, тя да не забрави що е отишла при него Mr. Green
И си мисля - Езел  за 12 години какво отмъщение планира, а пък Кенан от колко- около30 ли ще са- какво ли ще видим newsm78

Общи условия

Активация на акаунт