Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 763
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!  Hug  Hug  Hug    bouquet

# 601
здравейте  Hug Hug Hug

страшния Кенан Биркан в по-друга светлина  Joy

това е филма с Нургюл Йешилчай  Laughing

# 602
и в друг сериал  hahaha много е пластичен  Joy

# 603
Е развалихте имиджа на Кенан  Laughing

# 604
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ясна работата!6-ца от тотото е тоя човек Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

отново аплодисменти за каста,продуцента и режисьора  smile3501 smile3501 smile3501

тъкмо вече бях започнала да се притеснявам,че ще гледаме някой овчароподобен чичка,и тия ми махнаха главицата Mr. Green

дано!дано! Praynig

п.п. Пендолина,този филм може ли някъде да бъде видян с инглиш субс?........нал знаеш че Нургюл ми е слабост от памтивека

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 15:13 от lacunababe

# 605

По въпроса за оставащите невинни образи във филма-Шебо е като малко дете за мен, да и се случи нещо на нея, ще е равносилно като да се случи нещо на Джан, така че, да, наистина останаха чисти образи, но Бахар беше различна с това, че пречистваше с присъствието си останалите, другите са малко безсилни, дори Мелиха не може да обуздае синовете си  Sad

Заинтригувахте ме много с информацията за дервишите, суфизма, Руми и Шамс и снощи си купих ``Любов`` на Елиф Шафак. Засега съм очарована, въпреки че избягвам книги свързани с мистицизъм. Но това е интелигентно четиво, пред него захаросаният мистицизъм на Паулу Коелю ми бледнее (с извинение към онези, които го харесват)
[/quote]

Аз наистина очаквам нашите симпатични злодеи да се покаят и да станат, или поне някои от тях положителни.
И аз си купих книгата и много ми харесва.Пропоръчвам я като интересно четиво в жегите, което не е сладникаво и тип "розов роман" smile3511 smile3501 newsm10 newsm68

# 606
  • In a strange romance
Привет, дИвойки! Хайде по едно фрапе на плажа от мен!

Да попитам нещо. Извинявам се ако вече е обсъждано. Имало филм на ужасите с кръстника на нашето село. Как се казва и може ли да се гледа някъде из нета, пък било и на турски?

# 607
  Пендолина,този филм може ли някъде да бъде видян с инглиш субс?........нал знаеш че Нургюл ми е слабост от памтивека

Попе  Hug на англ не знам, аз си го дръпнах на бг  Grinning Wink обаче тези 'престъпници' наното нали им спуснаха кепенците   Whistling та ако искаш да ти го пратя
Нургюлка и на мен ми е слабост, заради нея гледам Езо, ама вече едвам изтрайвам онуй добиче мъжо и  Sick Sick Sick

# 608
КОй бе Миме? newsm78 знаеш ли му името поне newsm78

аз не съм чувала или не се сещам в момента............имаше един за някаква къща беше заглавието newsm78той е вид поредица

гледахме го на турски,Ийит играе екстрасенс там.....филма е доста добър

ще питам Бланка как точно беше заглавието newsm78

ау Пендичка,на драго сърце може само торент файла от наното да ми пуснеш и субките отделно(всичките ми торенти от наното са активни,стига да си пазите торент файловете може пак да си изтеглите нещо което ви потрябва) Peace

ще ти пусна мейл на лични,стига да не те затруднявам

# 609
Миме ,забравих да ти благодаря за фрапето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesмного обичааааам Hug Hug Hug Hug

ето едно гифче от филма за който ти говоря

# 610
И аз багодаря за фрапето,кафе не пия обаче фрапе  Heart Eyes

# 611
  • In a strange romance
Радвам се, че допринасям за общото благо в тая жега.  Heart Eyes Heart EyesHeart Eyes
Лакун, с тоя гиф направо ме разби. Тъкмо бях започнала да се отърсвам от всепоглъщата си либоф към Ийит аби, а ти какво ми причини.  ooooh! ooooh! ooooh! Мамин златен., такъв рошав е още по-сладурест. И с тоя поглед. мъкааааа
За филма - Къщата на ужасите е на бг, но как му е оригиналното заглавие и може ли да се намери някъде? Thinking

# 612
Kabuslar Evi: Onlara Dokunmak - 2006 ... Yunus (tv filmi)   http://www.sinematurk.com/film_genel/18861/Kabuslar-Evi-Onlara-Dokunmak

това е името

кмета обеща довечера да ви го осигури Peace

ще пуснем линкче за сваляне Hug

# 613
В гугъла има филмография на Ийит newsm78

Тая снимка не трябваше да я показвате!
или трябва да върви със снимка н а някой водопад за охлаждане на страстите Joy Joy Joy Joy Joy

# 614
Kabuslar Evi: Onlara Dokunmak - 2006 ... Yunus (tv filmi)   http://www.sinematurk.com/film_genel/18861/Kabuslar-Evi-Onlara-Dokunmak

това е името

кмета обеща довечера да ви го осигури Peace

ще пуснем линкче за сваляне Hug

Много благодарим!Много сте бързи! Ще забравим за шока от снимката. Rolling Eyes #Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт