Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от добавките, които майките съобщават, че дават на децата си?
Какви са някои от терапевтичните методи, които майките използват с децата си?
Какви са някои от наблюденията на майките относно поведението и предпочитанията на техните деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от добавките, които майките съобщават, че дават на децата си?
-
Какви са някои от терапевтичните методи, които майките използват с децата си?
Майките използват различни терапевтични методи, като игра с ластици за подобряване на фината моторика, използване на кутия с кус-кус и скрити предмети за подобряване на чувствителността на пръстите, рисуване с ръце, разделяне на храна и изследване на хранителни продукти, както и използване на вафла, макарони и баница за развитие на фината моторика.
-
Какви са някои от наблюденията на майките относно поведението и предпочитанията на техните деца?
-
Какво означава да си дете индиго?
-
Какво представляват "кристалните деца"?
няма ги другите хора тук повярвай ми ,нито пък другите места.Нямаме кой знае какъв избор в малките градове за голямо наше съжаление,няма го и правото на избор,няма я алтернативата....
След това хванах и времето когато не приемаха нашите деца, но си мислех, не си мислех, а се самозаблуждавах, че е случайно.
).Да прецени коя е госпожа или господин или родител вероятно и само госпожите да поздравява.Наказала го е сам на пейката с една книжка за динозаври.Посрещна ме ревящ в истерия и опитвайки се да ми обясни, че оная го е наказала не знае защо.Да не мислите, че е разбрал защо е наказан и какво е сбъркал.Като са го заплашили с директор и полиция веднага е започнал да се извинява, но истеричната стара мома не си е направила труда да го изслуша - точните и думи бяха, ама той все пак вдява, защото като го заплаших с директорката и започна да се извинява
.Но устисках да не се намеся - трябва сам да се научи.Той пък каза, че било супер в училище и никой не е бил, и никой не го е бил.Аз друго видях де.Явно моето чувство за нормално и ненормално е различно от реалния училищен живот.А проблемите ще се множат с възрастта