Отговори
# 60
Разбира се, че се връща. И не заради това, че ние го искаме, а защото в природата винаги има равновесие. Стари са мъдростите: "Каквото посееш, такова ще пожънеш - ако посееш зло, зло ще пожънеш, ако посееш добро, добро ще пожънеш." и "Каквато попара си надробиш, такава ще сърбаш."

Знаеш ли каква е твоята попара, Delusion (казваш, че с магия си спасила семейството си)? Твоето собствено нещастие в семейния ти живот!!! "Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне!" Връща ти се, дори и да не го осъзнаваш!!!!!

# 61
  • на брега на морето
... но на фона на отчаянието на авторката, постове за умиране за часове в следствие на магия и почти невъзможността тя да бъде премахната не ми се струват много удачни.

В тази връзка  не можах да устоя да кажа, че в началото на темата доста авторки изключително несъобразително навряха в очите на уплашеното момиче генетичното предразположение за тежки заболявания у роднините й.
Аз съм минала по този страшен и самотен път, когато майка ми умираше и бях готова да тръгна по разни магове, за да направя нещо за нея. Здравият ми разум ми казваше, че реална помощ от тях няма да намеря, но ми беше нужен поне един  разговор с такъв човек. И го направих, платих някакви пари и жената ми каза разни неща, които се оказаха абсолютно верни.
Години преди да се разболее майка ми ми беше споменавала, че тяхна роднина в злобата си за имот им е направила родово проклятие. Все това ми се въртеше в главата, не можех да го избия от там. В отчаянието си попитах майка ми дали са развалили тази магия. Горката, не можеше вече да говори, но ме успокои, че са платили на някаква стрина да стори това. Ако ви кажа, че планини ми паднаха от душата...

# 62
Delusion  и все пак не мога да повярвам, че за стореното зло може и да няма възмездие.Как е възможно?По тази логика един човек може да убие 1000 човека и на всичкото отгоре не може да бъде осъден,не и по законен начин,понеже омагьосването със сигурност не е доказателство пред съда?

Да така е. И убийствата с магия са много разпространен начин за убийство в някои страни. Но по-скоро там където традиционно има силни магове с мощни ритуали. Аз за България съм много скептична в това отношение, нашите са гола вода като цяло. Но в някои страни има много сериозни традиции към черна магия и убийствата по такъв начин са си тенденция. В Русия се използва не рядко, но там си е направо цяла война между различни магове- кой чия защита ще разбие.

Както и с обикновенните убийства, ако няма съдебно наказание на Земята, наказанието е на небето. Не можем да знаем какво е там и има ли го въобще, но тук при правилно изпълнен магичен ритуал, откат няма. И съдебно наказание също. В някои страни има съдебно наказание за вуду-зомбиране.

# 63
Виж, тук ще се съглася с едно!  Peace

Аз вярвам в шаманите, които могат да убият с поглед (сега мен ще ме сметнат за луда  Laughing). Но те са друга категория и изобщо не мисля, че в случая говорим за толкова силен човек. Говоря, че не се страхувам от уменията на нашите мизернички "магьосници", от които толкова много българи се плашат, а всъщност силата им се състои в това да ограбват и последните пари на бедните страхливци.

А случаят на авторката е точно от България мисля ...  newsm78

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 16:42 от pudding

# 64
Не съм чел нищо, освен авторката - момиче, няма какво да направиш, освен да продължаваш напред. Историята ти не е тъй рядко срещана, уви. Или си здрав, или не, някои неща са неизбежни.

едит: о, мамка му, не и магия.
момиче, разбирам колко е тежко, но не залитай в магиените тъпотии.
НЕ Е МАГИЯ, а ЖИТЕЙСКИ ПЪТ

# 65
Виж, тук ще се съглася с едно!  Peace

Аз вярвам в шаманите, които могат да убият с поглед (сега мен ще ме сметнат за луда  Laughing). Говоря, че не се страхувам от уменията на нашите мизернички "магьосници", от които всички се плашат.

А случаят на авторката е точно от България мисля ...  newsm78

Може би не са достатъчно силни (или смели) да правят силни и бързодействащи смъртни магии, но бавнодействащи такива като нищо. Дотолкова са мизернички че да напакостят на всички. По-скоро ще пренебрегнат защитни мерки и разплати и ще има откат за поръчителя. В това да им се изрази мизерничеството. Защото си е сложно сега, няма какво да си говорим. Ако тръгне една магия да се прави както трябва това са множество етапи. Съобразени с лунни дни или други събития разтеглени във времето.

Аз имам позната рускиня омъжена за мароканец, чиято свекърва и е правила лично на нея бързодействаща магия за смърт. Един ден ми го разказва едва ли не тайно шепнейки по университетските коридори, сигурно от страх да не я сметне някой за луда. Отключването на магията било в някакво мъртво птиче, което обаче вместо нея взела да изхвърли от двора зълвата и за 3 дни починала. Свекървата крещяла и пищяла че трябвало това да бъде за снахата. Тогава нашата си плюла на петите по-далеч от вещицата и се заричаше повече кракът и да не стъпи в Мароко. Laughing

# 66
И все пак мисля, че не всеки "магьосник" (особено нашите измамници - знаеш, че тук има много такива) е достатъчно силен, за да въздейства върху всеки.  Peace

П. С. А сигурна ли си, че откатът за свекървата на твоята руска позната не е била точно смъртта на дъщеря й, вместо тази на снаха й? Откатът за всички злини, които вероятно е сътворила? Няма нищо случайно в този живот!  Peace

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 16:56 от pudding

# 67
Здравейте, отново.
Не искам да обидя никого, но от тези спорове, аз нямам нужда..Sad Обърквам се все повече  Confused
Повярвайте, това не е неблагодарност към някого от вас, но какво да сторя..Sad

# 68
И все пак мисля, че не всеки "магьосник" (особено нашите измамници - знаеш, че тук има много такива) е достатъчно силен, за да въздейства върху всеки.  Peace

Виж...за това не е нужна някаква особена сила. Нужен е РЕАЛНО действащ ритуал и абсолютно точно негово изпълнение. И всеки може да го направи. Въпросът е че самите ритуали не са прости. То са гробища в полунощ при пълнолуние, то са кървища, то са чудесии... Значи ако и е платено да е мотивирана, може и да го направи както трябва. Ако изобщо има правилния действащ ритуал. Защото то това е най-сложното. Те ги крият един от друг и си ги пазят в дълбока тайна.

# 69
Няма да изпадам в повече спорове - имам си своите съображения и мнение по въпроса, но наистина мисля, че тук не е уместно.

Не ме разбирай погрешно - на мен ми е интересно да чета мнението на всеки един.  Peace

П. С. Допълних предишния си пост. Прочети края му и моля те, не ми отговаряй. Просто помисли.

# 70
Здравейте, отново.
Не искам да обидя никого, но от тези спорове, аз нямам нужда..Sad Обърквам се все повече  Confused
Повярвайте, това не е неблагодарност към някого от вас, но какво да сторя..Sad

Всъщност, девойко, в спорът се ражда истината и имаш нужда да изчетеш тези неща, за да си избереш поведение за в бъдеще.

Иначе нямам тъпрение делюжън да даде поне ЕДИН линк с научно доказаните й факти. Може и на хинди да е.  Joy
Ритуали с гробища и възкръсващи мъртви, и всичко това признато от науката, о леле, явно съм бил на църква в този дени не съм осведомен  ooooh!
Никога не съм чул мъж да има магия, междудругото, все вас ви мори, не знам защо...

Аз съм православен християнин и нямам търпения преърдата делузън да ми отвори очите с някой и друг научен факт. да, енергийно въздействие може и да има, но то е доста далеч от това, което вие жените разбирате под 'магия'.
Мегаломанските схващания на някой, че е тъй значим, че друг би решил да го острани от пътя си чрез убийство с магия... о о о о о ...................

# 71
  • София
Ще взема да пусна една тема за магиите и да си преместим споровете там, а не авторката да се затормозява и психира още повече.
Kirk Hammett , надали й пишеш нещо, което не знае, стави я поне да вярва, остави я да се надява, че може да помогне, по какъвто и да било начин, понякога чистата вяра върши чудеса и крепи човека.

П.П. Не знам историята на подписа ти и от какво е продиктуван, но на мен лично ми звучи гадно и обидно като бг майка на бг дете Sick

# 72
Мислейки над тия въпроси веднъж (като ми се стори, че влизам в някаква лоша "серия") попаднах на това

Отначало го четях с разбиране, бях склонна да се съглася, но към края съмненията ми се потвърдиха - влезеш ли в системата с магиите, няма излизане, все нещо се случва, все знаци, все белези ...

Градацията е много смешна затова я пускам

....Веднъж минавахме с наше приятелско семейство покрай една чешма, около която често преди това сме намирали различни магии против нас.

.....Веднъж бяхме на море. Само след три дни в близост до къщата, където бяхме отседнали, се появиха магии. Друг път бяхме на почивка в гр. Разлог - магиите се появиха и там.

.....Не се посвениха да омърсят и храм-паметника "Ал. Невски". Бяха заровили магиите в пясъка за свещите, които се палят в памет на мъртвите.

.....След като дойдохме да живеем в София, не останаха пътища, църкви, гробища и манастири в града и около него, където да не сме намирали магиите им.

.....Често ни се налагаше да ходим в близост до различни гробища, за да махаме оттам магиите, сложени против нас. В първите години това ставаше винаги през нощта, след 23 часа.

.....Трудно е да си представите картината на гробище, отдалечено от селото, около което обикаля през часовете на нощта самотна жена. Уговаряхме се колко време да чакаме, преди единият да се притече на помощ на другия. В по-късните години мъртвите ни пускаха двамата заедно, защото магиите ставаха все повече и по-силни. Много пъти се налагаше да пренасям съпругата си на ръце до колата, защото се сковаваше от силата на магията.

И това сериозно! Тия хора са правили това по цял ден! Параноята не прощава...

# 73
??
Остави я да си вярва ли прочетох??

Ами добре. Много ви здраве щом обичате да ви баламосват оптимистично. Понякога истината е гадна, но все пак е вярна. Като ви е кеф, виждайте само хубавото - няма по-лесен начин да станеш неадекватен Wink

забавлявайте се. делужън затова е тук  Sunglasses

едит: подписът ми да се чете гузен негонен бяга. или пак да замижам и да се престоря, че няма майки-идиотки?

# 74
Цитат
П. С. А сигурна ли си, че откатът за свекървата на твоята руска позната не е била точно смъртта на дъщеря й, вместо тази на снаха й? Откатът за всички злини, които вероятно е сътворила? Няма нищо случайно в този живот!  

Това е грешка при изпълнението. Попада не при когото трябва. По принцип много от маговете и за това си крият ритуалите. Защото попаднали в лаишки ръце могат да донесат много вреда и на изпълнител, и на невинни жертви. В нета се намират много ритуали. Но 99% от тях са непълни, с липсващи ключове или други части.

Kirk, магията винаги е енергетично въздействие. На практика представлява пробоина (разкъсване) на целостта на енергетичната аура на човек. Мъже има страшно много ходещи с магии особено с любовни. Mr. Green Май по-голямата част от любовни се правят от жени за мъже. По-рядко обратното.

Общи условия

Активация на акаунт