SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 30 639
  • 672
  •   1
Отговори
# 435
  • # супернатурална #
ЧРД на Мишето и честит национален празник на Кастиелки Laughing

Ето и малко пресни-пресни снимки от снимачната площадка.

Joy

# 436
  • срещу двата комина :)))
Момичета,току що изгледах последния епизод на 5-ти сезон...много тежко и направо не знам как ще изчакам септември..добре че е скоро

# 437
Момичета,току що изгледах последния епизод на 5-ти сезон...много тежко и направо не знам как ще изчакам септември..добре че е скоро
Добре дошла в клуба, вече официално! Wink Питаш ли ни останалите луди, които сме така от 15 май насам Wink Ако трябва да сме точни, остават 35 дни и 18 часа Wink

Галче, мерси че ни осведомяваш за последните снимки от снимачната площадка Wink

# 438
# 439
Добре дошла в клуба, вече официално! Wink Питаш ли ни останалите луди, които сме така от 15 май насам Wink Ако трябва да сме точни, остават 35 дни и 18 часа Wink

Галче, мерси че ни осведомяваш за последните снимки от снимачната площадка Wink
Супер кофти се чуствам Cry направоооооо...голяма зарибявка е сериала...някаква дупка ми остана...

# 440
  • София
аз пък не се чувствам чак толкова кофти... липсва ми...но пък зная, че септември ще продължи...обаче какво ще правим след 6 сезон...питам се...когато повече няма и да има...ете тогава вече ще ми е кофти наистина...

# 441
аз пък не се чувствам чак толкова кофти... липсва ми...но пък зная, че септември ще продължи...обаче какво ще правим след 6 сезон...питам се...когато повече няма и да има...ете тогава вече ще ми е кофти наистина...

Защо трябваше да казваш, че повече няма да има... Не се бях замисляла  smile3518 smile3518 It's going to be a rough life smile3518

PS Не знам от какво тесто е направено това момче, обаче искам рецептата!!! http://www.youtube.com/watch?v=TNMX7HovRD8&feature=related

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 20:23 от Winch_Whench

# 442
  • # супернатурална #
Ейнджъл, това е много тъжно Rolling Eyes
Аз предпочитам да вярвам, че ще се заснемат 100 сезона, а синовете на J и J, които просто са им одрали кожата, ще поемат семейня бизнес-снимането в "Свръхестествено" Joy
Ние още ще пишем в тази тема(ако оцелваме буквичките), а една от снимките, които ще постна е следната:

Аз и Джаред младши танцуваме на купона по случай 100-тния сезон Joy

# 443
  • София
ами тъжно...не тъжно....опитвам се да се настройвам някак...иначе и аз искам да си гледам още няколко десетки сезона...ама....нещо нали се дърпали момчетата и не искали...

Кой писа нещо по-назад в темата за 7-ми сезон....дано поне това да стане реалност...въпреки, че той и 6-ти си беше в + вече...

# 444
Кой каза,че момчетата са се дърпали и къде го пише т'ва ?  Laughing
Надали ще приключат със 6 сезона,един признак е,че ако са смятали да е последен щеше да го кажат както правят със Smallville просто си пише,че сезона е последен  Laughing
Ще има 7-ми сезон със сигурност обещавам ви  Laughing
Как няма да има,като свръхестествено задно с оня дневниците на вампира им носи най голям рейтинг ?  #2gunfire

# 445
  • UK
Ааа, аз някъде четох, че сценаристите били скицирали набързо и седми и осми сезон ... ей така, за всеки случай. Laughing Няма спиране и почивка за момчетата, че иначе  #2gunfire #2gunfire

Един доста позитивен слух - съпругата на Миша (Виктория), според фенове, които са я видяли по кънвеншъни е бременна някъде в шестия месец.  Crazy Не е потвърдено от самите тях, но пък когато попитаха Джим Бийвър в туитър дали Миша е татко вече, той каза "Не още. Скоро."  Grinning
Така че за J2 потомство не знам, но ангелско май ще имаме.  baby_neutral

# 446
 Laughing Laughing Браво на Миша,спомням си в последния епизод когато Кас спеше на задната седалка,Дийн каза на Сам "виж го,изглежда като малко ангелче" (или нещо от сорта)  Laughing Laughing Laughing
А и нали режисьор/ката сега е нов/а и когато и да дава инервю казва например в ТОЗИ сезон ще се развиват еди какви си действия и така..  Laughing
А и тия в CW нямат сериал с по малко от 6 сезона до сега,аз като гледам всички имат по 7-8-9-10  Laughing
Те най големите простотии ги правят по 100 сезона та Свръхестествено няма да продължат.
Дори и да не е заради самия сериал просто защото знаят,че щом носи името "Свръхестествено" колкото и банална да е историята,този филм ЩЕ се гледа  Laughing
Така че,споко щом съм ви обещал значи ще има 7-ми сезон мислете малко по позитивно  Sunglasses
Просто е излишно от сега да мислим за 7-ми като още не се е появил 6-ми сезон  Laughing
Айде лека ви нощ,Кастиел да бди над вас,знам,че ви се иска  Laughing
А колкото до сцената накрая на 5-ти сезон когато Сам се появи,май ще се окаже самят той вижте,че на снимките от снимачната площадка е с Дийн  Laughing
Ако е Луцифер или Дух надали ще си говорят сладко сладко  Laughing

# 447
Laughing Laughing Браво на Миша,спомням си в последния епизод когато Кас спеше на задната седалка,Дийн каза на Сам "виж го,изглежда като малко ангелче" (или нещо от сорта)  Laughing Laughing Laughing
А и нали режисьор/ката сега е нов/а и когато и да дава инервю казва например в ТОЗИ сезон ще се развиват еди какви си действия и така..  Laughing
А и тия в CW нямат сериал с по малко от 6 сезона до сега,аз като гледам всички имат по 7-8-9-10  Laughing
Те най големите простотии ги правят по 100 сезона та Свръхестествено няма да продължат.
Дори и да не е заради самия сериал просто защото знаят,че щом носи името "Свръхестествено" колкото и банална да е историята,този филм ЩЕ се гледа  Laughing
Така че,споко щом съм ви обещал значи ще има 7-ми сезон мислете малко по позитивно  Sunglasses
Просто е излишно от сега да мислим за 7-ми като още не се е появил 6-ми сезон  Laughing
Айде лека ви нощ,Кастиел да бди над вас,знам,че ви се иска  Laughing
А колкото до сцената накрая на 5-ти сезон когато Сам се появи,май ще се окаже самят той вижте,че на снимките от снимачната площадка е с Дийн  Laughing
Ако е Луцифер или Дух надали ще си говорят сладко сладко  Laughing
дано наистина ,че от вчера съм като ударена с нещо...в лошо настроение без да знам защо...

# 448
  • София
JaySean - ами до колкото помня преди да се реши да има 6-ти сезон се пишеха разни такива работи и до колкото помня Джаред беше казал, че и да има повече сезони той няма да продължи с шоуто.... това са ми мътни споени обаче...  сега по разни форуми чета, че и двамата подписали и за 7-ми, но още изобщо не се знаемо дали ще има 7-ми сезон...такива ми ти работи....
 А и сериалът първоначално бил замислен за 3 сезона, после го продължили на 5, сега имаме 6-ти извънреден.... до къде ще го докарата така...те си знаят...или може би и те още не знаят Wink

# 449
Ами като не иска Джаред да участва,да убият Сам в последния епизод и готово  Laughing
Да продължи Дийн,да срещне някой братовчед или друг ловец приятел с който да се сближат като братя и т'ва е  Laughing
Аз ще го преживея,сигурен съм,че на вас ще ви е по трудно но...
Т'ва са само фантазии обаче,но дано на Джаред му потрябват парички и се съгласи за поне още един сезон.
Въпреки,че уж вече са подписали и двамата...
А наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт